Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 128 prej 128
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj pse gjithmone martesat e te tjereve na duken te pakuptimta dhe koti?! Askush nga ne ketu nuk mund te flase me siguri as per martesen e vet.

Nuk i dihet si te vjen jeta, dhe nje Zot e di cfare ka rezervuar per ne.
    Ne martese lidhen dy veta. Nuk mund te flasesh me siguri asnjehere per partnerin tend, edhe pse vet mendon qe nuk do tradhetosh, apo divorcohesh.

Lereni ciftin te shijoje muajin e mjaltit njehere, pastaj filloni thashethemet.
    Feelings change - memories don't.

Natyrisht qe ke te drejte ti Mia.Ne thjesht mendimet tona po mundohemi te postojme.E jam i sigurt qe jan pak a shum te verteta kto qe themi..
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Natyrisht qe ke te drejte ti Mia.Ne thjesht mendimet tona po mundohemi te postojme.E jam i sigurt qe jan pak a shum te verteta kto qe themi..
    Nga e di me siguri ti? Apo ne dime me me siguri sa do zgjasi martesa e komshies se e jona?
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nga e di me siguri ti? Apo ne dime me me siguri sa do zgjasi martesa e komshies se e jona?
    Kultura e shqiptarit kjo..
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576

kupola ka menu mire..

tu martu ket shtazen me nji goc tirone.. betonohet dhe 5 vjet tjera qe tirana te jet ciflig i bllokqenve..

ket her gjith tiransit te vet qujtun den babadensa do votojn shtazen edvin..

per mos me thon se jan kopila enverist e prandej e votojn partin e rucit te dokles se dad leskes.. do thon.. votojm edin mer jahu.. cuni jon mer jahu.. o dhondri jon ka morr gocen ton..

hm..
    O Braro,

Po ti mos u merzit mor burre, se gjithe tironsit DenBabaDen ti mbledhesh as gjysma e kinema Ali Demit nuk behen. Pastaj deri ne diten e votimit me siguri krietari do te mari ndonje tjeter, se tani ka nisur ta shkurtoje ciklin.

Lereni ciftin te shijoje muajin e mjaltit njehere, pastaj filloni thashethemet.
    More me 5 luge te deklaruara, sa thote shtypi qe ka ngrene ai, jo majltin qe e ka sosur, po rrezik te mos i kete mbetur me as marmallate. Thuaj te vazhdoj me M.... e fundit qe te kete lezet.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    hm..

ne se eshte tironse do te thot qe ka kusherij ne tiron..

tik.. fol qarte..
    mos ngatrro bega me begeja..

jam kurioz kur e ka rekrutu sigurimi kte lirin..

e vran te ngratin llamb pecin se ai i dinte kto ldhje i mjeri..
    ja ndertoj dulles gjith at rrjet spiunazhi.. jasht e ne fund e hongri.. dulla dhe vet ate..

loj e bukur ne fakt..

kupola ka menu mire..

tu martu ket shtazen me nji goc tirone.. betonohet dhe 5 vjet tjera qe tirana te jet ciflig i bllokqenve..

ket her gjith tiransit te vet qujtun den babadensa do votojn shtazen edvin..

per mos me thon se jan kopila enverist e prandej e votojn partin e rucit te dokles se dad leskes.. do thon.. votojm edin mer jahu.. cuni jon mer jahu.. o dhondri jon ka morr gocen ton..

hm..

O Brari ka more ka kushurira e kushurinj ne Tiran kjo qe i paska thene ketij gomorit qe vetem ti me sjell mtiron
    Jane njerez te mire ,te qyteteruar dhe bukuroshe e bukurosha .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    gjyshi i ksaj liris begeje te ed rucit te miz nexhit .. sic thosh nji gazet.. paska perfundu ne birucat e enverit ne 47 ten e aty ka vdek i ngrati nen dajak e mizori.. .
    paska qen kryetar bashkie dikur ne koh te zogit dhe paska qen njeri i nderum e puntor i madh..

thx saure..

a ma nji gjo eshte qe edvini po e mjel mire tironen..
    gati krejt tironsit e kan pranu ti nenshtrohen ketij satrapi.. dhe do vazhdojn ti nenshtrohen edhe shum vite tjera..
    interes.. nevoja.. sepse ai pis e ka ne dor qe tironsi me i cik bahce e shpi te vjeter te bohet zengjin duke ja dhon shpi e bahce te katragjyshit kompanive tepelenase enveroisto ruciste gjolekoiste.. te betonim gratacielave.. qe marrin pjesen e luanit..por gjithsesi tironsi urt e kopil e merr 1 apartament e i dyqon.. e ja hudh fukarallikut..
    ca te bojsh..
    kshu erdhen kohet..

..

po mboni pershtypje se sa i qeshur dukej ne dasem te edvinit bethnik mutafa ish i saliut.. dikur kandidati rival per kryetar bashkie.. te ciln edvini mu ne sy ne studio televizive e beri leck ..
    skan cip disa..

nejse mir ju a ben ai te gjithve..

sala i coj tuf te modhe lule.. qelbanikut edvin..
    po edvini dhe atij ja dh.jeu mire..
    cbere i tha blendua me tufen e saliut..
    as e di fare cu be me te se as e pash.. e as me rref fare tha..

trulllin po i lun gjith matufeve e dyftyrshave..

edhe po ja rru ka 100 mijshe euro edhe i fut ka i dajak e i bo leck.. sikurse asaj bibes albanes.. sa saliut..

nuk i kam then kot mjeshter un edvinit me kohe..
    dhe pak merr gjith shqprin ai e fut ne xhep..
    megjithse.. me cduken bathet..ai e ka qe tani..

,

..

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Sikur dëgjova që do anullohet martesa.
    Ishin prishur lekë shumë dhe ju erdhi keq për popullin fukara.

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •