Dita, moj Dita...
Une kaq "e fshehur" ......ti ma nxorre qe ma nxorre ate foton ketu.Kishe nxjerre foton time me te bukur. Flm....
Ju pelqejne ju ritmet latine? (Une e di qe po) Atehere po ju pershendes me "Dov'é l'amore" kenduar nga Cher.
Dita, moj Dita...
Une kaq "e fshehur" ......ti ma nxorre qe ma nxorre ate foton ketu.Kishe nxjerre foton time me te bukur. Flm....
Ju pelqejne ju ritmet latine? (Une e di qe po) Atehere po ju pershendes me "Dov'é l'amore" kenduar nga Cher.
Ji Vetvetja!
Piano Sonata No.16 in C 1st Movement - Mozart - Interpreted by Gary Lloyd
ne valet e detit (afer detit afer mbretit)
Wish You Were Here - Emanuele Angelino
Il Trovatore: Gypsies' Chorus
Apocalypse Now - Ride Of The Valkyries - Crouch End Festival Chorus/David Temple/The City Of Prague Philharmonic Orchestra/
etude no3 la cmpanella ,tara ta tarara ta
dhe ne fund per qejfin tone:
La Gioconda: Dance Of The Hours - kete e mora nga ajo cartoons classic vdes per i cik vizatimor![]()
Liebe! liebe, lass mich los!
Postuar me pare nga alvi
Dita te te them dicka, shpresoj mos te te ngelet hatri.
Nuk ka fare lidhje zenia vend e fjaleve te Brarit me faktin se ai eshte mashkull.
Kane te bejne me miresjelljen dhe arsyetimin e qarte, dhe jo me dhenien vetes te drejten "tu tregosh" te tjereve se c'duhet te bejne e c'duhet te mendojne, si thone Gjermanet "Geschmak sache."
Hatri alvi as ka pse te me mbetet. Te kishe qene aq rücksichtsvoll kishe ditur te shkruaje ndryshe shume here te tjera qe eshte ngritur problemi i sjelljes me shqiptaret e Kosoves. Por nuk ke ditur te pranosh asnje forme mendimi qe ka dale jashte asaj qe doje vete e vazhdoje te provokoje.
Ate temen me serbicat ti nuk e ke hapur tani afer, por me 24 gusht 2002, kur ishe kthyer nga perjashtimi prej forumit qe te kishte bere njeri nga adminet per shkak te Kosovarit shoqeruar dhe me nje periudhe pauze ku merrje pjese pasivisht ne forum.
Une mendimin ta kam dhene disa here dhe ne keto raste me ke "tallur" apo me ke quajtur "vigjilente ndaj armiqve te jashtem dhe te brendshem".
Arsyetime te tjera te miat mbi kete teme gjen dhe ne postime #375 dhe #400. Kthehu e lexoji dhe njehere ose lexoji per here te pare po i pate anashkaluar kur i kam shkruar.
Pra rastin te deshmosh sesa mund te ma degjosh fjalen e ke pasur. PO s'pat qene per arsye se qenka femer, atehere ti ke probleme me Diten si person.
E si Dita flas nga pozita krejt te tjera nga ato te tuat apo te ndonje tjetri si ti ketu. Ne kete qendrim jam krejt ne anen e Mjellmes e Trimit. Ndaj jam krejt e prere e per mua rruge te ndermjetme nuk ka.
Brari per mua eshte nder njerezit me te cmuar te ketij forum, ndaj dhe u gezova qe ai i shkroi keto fjale.
Ai gezon nje aftesi te madhe qe me shaka te arrije te diskutoje per ceshtje serioze e duke folur me shaka arrin te dominoje dhe mbi ata qe nuk mendojne si ai. E keta dikur ia degjojne fjalen me shume se dikujt me te cilin sherrin e kane pasur aq te madh, saqe nuk ka lene fjale pa i thene njeri-tjetrit.
E pergezoj Brarin edhe me shume, sepse shoh qe ka pasur efekt.
Uroj alvi qe te kesh kuptuar vertet e te mos jete vetem per fasade e per qetesi te rreme tek kjo teme.
Pershendetje!
P.S. Kerkoj prej drejtuesve te forumit qe kane mundesi moderimi ne kete teme qe asnje prej ketyre shkrimeve te mos fshihet nga kjo teme. Ato kane te bejne me muziken po aq sa gjithcka tjeter qe eshte diskutuar ketu qe prej hapjes se "kafenesse" e deri me sot.
Gjithashtu kerkoj, sic e kam bere edhe tek nje postim i meparshem, qe tema me serbicat dashnore te Arkanit te kalohet ne koshin e plehrave te forumit.
Krijoni Kontakt