Pėrshėndetje si fillim pjesmarrėsve tė kėsaj teme. Duke qėnė se njė temė e tillė ka pas egzistuar dikur, dikur, dikur dhe nė forumin e vjetėr, kėtė rradhė kisha vendosur mos merrja pjesė nė "diskutim", sidomos duke futur kėtu dhe faktin se unė pėlqej aq shumė kėngė nė sekondė(kjo nė varėsi tė humorit qė ndryshon po ashtu cdo secondė) sa do tė ishte e vėshtirė ti shkruaja tė tėra nė aq pak kohė sa shpenzoj nė forum.
Nejse, sot jam nė njė nga ato ditėt qė dua tė dėgjoj kėngė po pėr fat tė keq vetėm po shikoj vidiot e tyre, pasi nė klasėn ku jam nuk mė lejohet ti ngre zėerin kompjuterit. Kėshtu po i kėndoj me mėndje kėnget dhe po ju shkruaj ju disa nga titujt e kėngėve qė po mė vijnė nė mėndje kėtė moment :
1. Bring me To Life - Evanescence
2. Dov'e L'Amore - Cher
3. Ironic - Alanis Morissette
4. Torn - Natalie Imbruglia
5. Can I walk with You & I am ready for love - India Arie
(me pelqen zeri melodioz i Indias, edhe la la la vetem te kendoje perseri ja vlen ta degjosh)
6. Running & Don't Speak - No Doubt
7. When I'm gone & Kryptonite - 3 Doors Down
8. If you ever - East 17
9. Remember the Time ; Father etc - Nana
(ēdo kėngė e tyre)
10. Barbie Girl - Aqua
11. Kėngėt ne spanjisht te Christina Aguileras po ashtu ato nė spanjisht te Shakira ( do jete gjuha qe i ben me terheqese)
12. Crazy ; Fragile ; Por El Amor De Una Mujer ; When I Need You etj etj - Julio Iglesias
13. Good bye my love, good bye & Mamy Blue - Demis Roussos
14. Engima (cdo kenge, melodi)
15. Ameno - Era
Dori me
Interimo adapare dori me
Ameno ameno latire
Latiremo
Dori me
Ameno
Omenare imperavi ameno
Dimere dimere matiro
Matiremo
Ameno
16. Scorpions - Wind of Change
Kaq pėr tani se mbaroj kjo orėNq se keni lidhje te shpejte interneti dhe nq se nuk e dinit me pare do ju rekomandoja te shkonit tek http://launch.yahoo.com ; vidiot jane te kufizuara ndersa tek radiot mund te gjeni pak a shume cdo kenge qe keni degjuar ndonjehere. (shume pak ne shqip)
p.s. rradhitja nuk tregon rradhitjen sipas pėlqimit tim, thjesht ashtu mu kujtuan. Edhe nq se kam perseritur ndonje kenge qe e keni permendur me pare, e kam bere pa qellim pasi nuk kam kohe te lexoj te gjitha pergjigjet ne keto momente.
Krijoni Kontakt