Dhurata e fundit qe mora ishin rrota te reja per makinen. lol
Une bera dhurate nje iphone.
Dhurata e fundit qe mora ishin rrota te reja per makinen. lol
Une bera dhurate nje iphone.
Nje varese
shkronja F per friendship (miqesi)
dhe shkruan "AMICIZIA"
We never really grow up, we only learn how to act in public.
disa dekorime per ditelindjen e vajzes: nje cone-hat qe thot 1...nje banner me foton e vajzes qe thot "gezuar ditelindje e pare"...8 pjata me foton e saj dhe qe thot emrin dhe "happy first birthday"....nje mbules tavoline me arrush qe thot "birthday girl happy 1st birthday", disa tullumbace qe kan numrin nje...disa lodra qe fryn, sja di emrin, por bejn zhurme, dhe sigurisht kan numrin 1 lol....duhet te blej me shume dekorime, ama mezi sa pres te me vijn ne shpi meqe i bera order online
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nje buket trendafilash nga prinderit, e une ju dhurova pythje te ngrohta.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Halles time per 92 vjetorin i dhyrava nje tuf me trendafila te bardh e nje triko ,ajo me dhyron dashurin e nje gjyshe.
Dhurata fundit qe me kan bere eshte nje bluze...-
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Dhurata e fundit qe kame bere eshte nje maic...nje shoqes i pelqu shume sepse eshte ne fakultetin e muzikes maica ishte me fotografi me nota dhe qels muzikor
E dhurata qe kame marre per here te fundit eshte nje fotografi e nje shoqes kur ka qen e vogel me ka pelqy shumeeeee![]()
"Effort creates intelligence."
Dhuraten e fundit e kam dhuruar ssot.Ajo qe kam marre eshte nje qafore per vitin e ri.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Nje kostum i bleva burrit BOss EDHE NJE KEMISHE TE BARDHE
DHurata qe kam mare nga ai
nje pallto,nje fustan,nje cante edhe nje pale kepuce
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Dhurata e fundit qe kam marre eshte per Vitin e Ri! Nje CD të PS2![]()
Krijoni Kontakt