Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23

Katandisja e Forumit Shqiptar

Pėrshėndetje,

Jam njė lexues i vjetėr, me keqardhje vė re njė katandisje graduale tė Forumit Shqiptar.
    Dikur mezi prisja sa tė hyja nė forum tė lexoja postimet e reja nė nėnforume e tema tė caktuara, e kisha pėr kėnaqėsi tė lexoja anėtarė tė respektuar qė tashmė janė larguar nga ky forum pėr shkak tė dekadencės sė tij.
    Ndėrsa sot e shoh tė katandisur si mos mė keq.
    Shembujt tė bastardizimit tė forumit janė pa fund.
    Njė ndėr ta tė fundit ėshtė p.sh. nė temėn " Turqia - Serbia 83:82 (Turqia nė finale)" nė nėnforumin "Sporti nėpėr botė", ku nga njė temė pėr kampionatin botėror tė basketbollit ėshtė shndėrruar nė njė temė pėr islamin e pėr otomanėt.
    Nuk e kuptoj kėtė neglizhencė tė moderatorėve, apo edhe vetė mosinteresimin e administratorėve tė kėtij forumi qė me veprimet apo mosveprimet e tyre kanė sadopak kontribut nė dekadencėn e Forumit Shqiptar, pavarėsisht punės sė tyre e cila ka meritat e saj, duhen tė tregohen mė tė ashpėr me kėta anėtarė qė po degradojnė Forumin Shqiptar.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Pėrshėndetje,

Jam njė lexues i vjetėr, me keqardhje vė re njė katandisje graduale tė Forumit Shqiptar.
    Dikur mezi prisja sa tė hyja nė forum tė lexoja postimet e reja nė nėnforume e tema tė caktuara, e kisha pėr kėnaqėsi tė lexoja anėtarė tė respektuar qė tashmė janė larguar nga ky forum pėr shkak tė dekadencės sė tij.
    Ndėrsa sot e shoh tė katandisur si mos mė keq.
    Shembujt tė bastardizimit tė forumit janė pa fund.
    Njė ndėr ta tė fundit ėshtė p.sh. nė temėn " Turqia - Serbia 83:82 (Turqia nė finale)" nė nėnforumin "Sporti nėpėr botė", ku nga njė temė pėr kampionatin botėror tė basketbollit ėshtė shndėrruar nė njė temė pėr islamin e pėr otomanėt.
    Nuk e kuptoj kėtė neglizhencė tė moderatorėve, apo edhe vetė mosinteresimin e administratorėve tė kėtij forumi qė me veprimet apo mosveprimet e tyre kanė sadopak kontribut nė dekadencėn e Forumit Shqiptar, pavarėsisht punės sė tyre e cila ka meritat e saj, duhen tė tregohen mė tė ashpėr me kėta anėtarė qė po degradojnė Forumin Shqiptar.
    Jam pjeserisht dakord me kete teme. Renie ka, duket edhe prej 1 viti e gjysem, shume tema serioze degradojne ne shaka te neveritshme, sidomos per temat shoqerore, politike, etj.
    Persa i takon "Turqise" kjo eshte problem i vjeter, mjaft anetare vene shenjen e barazimit Turqi=Shqiperi, per aresyet qe ata vete i dijne. Ndoshta sepse e lidhin pavaresine e Shqiperise me Turqine!!!!!!!!!!!!!!!!!! 500 vjet i konsiderojne miqesi jo "hasha" (sic thuhet ne film). Ketu mendoj nuk kane pune moderatoret. Kjo fryme eshte shume e perhapur ne rrethet islamike edhe ne Tirane, bile.
    Ne diskutime te ndryshme edhe me vajza intelektuale, te sjellshme, te besimit islam, kam verejtur distancim nga figura e Gjergj Kastriotit. Dhe na hiqen edhe si "patriote", te cilen e lidhin me qenjen proturk, antiserb, antiorthodhoks, etj.

Po kohet e fundit kur Turqia po lidhet me Serbine, c`do te thoshin?

Pra proturqizmi sot eshte nje fenomen jo nje perjashtim
    Duaje te afermin tend si veten

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    .Pershendetje.

Forumi shqiptar si dhe forumet ne gjithe boten mbledhin ne gjirin e tyre njerez intelektuale por dhe te paditur .Prandaj eshte forum qe te kete larmi temash dhe mendimesh.Ata qe e futin veten ne njerez intelektuale mund te hapin tema qe ju pershtaten .Te tjeret si puna ime jemi futur per tu argetuar sepse jeta sa po vete veshtiresohet dhe kemi nevoje per pak argetim dhe moskokcarje.Nuk do me pelqente te kishte diktature si ne kohen e monizmit por liri fjale dhe mendimesh.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    per tu argetuar
    Valle a nuk ka nje nenforum humori ne forum? Pse duhet qe ne tema shume serioze te ndeshemi me humor banal. Keshtu ndodh rendom. Nje shembull eshte tema e "homoseksualizmit" e cila perfundon gjithmone me fjalor rrugaceror.
    Ja ku duhet te nderhyjne moderatoret.
    Duaje te afermin tend si veten

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    gjynah ta thuash por vertet kshu ka ndodhur....Fsh nuk eshte me si me pare....por kjo ndoshta sepse dhe njerezit nuk jane me si me pare....kjo sepse edhe jeta nuk eshte si dje...eshte sot ashtu sic nuk do jete neser....dihet se te tilla sipermarrje e kane nje maje qe e arrijne me shume buje por gjithashtu pas saj ske cpret tjeter vecse renies...pra katandisjes ne kete gjendje..sot nuk hap dot nje teme sepse askush nuk di te ktheje pergjigje mbi ate qe thua por dine dhe duan vetem te duken e te sjellin mendimet e tyre thua sikur te mos kish askush tjeter te drejte...thua sikur te jene ata dijetaret e fundit te botes te cilet dine gjithcka dhe madje arrijne te kalojne kornizat e miresjelljes duke te fyer "pak si pa dashur"....FSH eshte ende ne kembe...eshte ende ne jeten e virtualitetit shqiptar, te cilin me mira patriote jashte vendit e frekuentojne dhe e duan por fatkeqsisht me miliona shqipetare qe jetojne ne te e shperdorojne duke nxjerre ne pah as me shume e as me pak injorancen e tyre te theksuar...te cilen sdo mundet kurre kush ta shnderroje.....ndoshta Forumistat kane harruar pse egzistojne forumet....ndoshta nuk dine se c'jane tematikat e cjane bisedat...ndoshta nuk dine se cjane mendimet e opinionet e lira...ndoshta Forumistat i dine gjithe keto por thjesht nuk duan te jene te ndergjegjshem...nuk duan ta cojne perpara per mire as nje forum kaq popullor si Fsh i cili ka qene mbreteria e gjithe botes virtuale shqipetare
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Valle a nuk ka nje nenforum humori ne forum? Pse duhet qe ne tema shume serioze te ndeshemi me humor banal. Keshtu ndodh rendom. Nje shembull eshte tema e "homoseksualizmit" e cila perfundon gjithmone me fjalor rrugaceror.
    Ja ku duhet te nderhyjne moderatoret.
    jam mese dakort me ju i nderuar
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,384
    Postimet nė Bllog
    22
    Me kohen, pjesmarrja ne forum rritet, detyrimisht rritet edhe numri i temave dhe postimeve qe behen perdite. Stafi i forumit eshte i vogel ne numer dhe nuk mund ti lexoje e moderoje te gjitha postimet qe behen cdo sekonde e minute ne forum. Pa harruar qe moderatoret jane vullnetare dhe futen ne forum vetem kur ka kohe te lire.

Keshtu qe nese jeni te shqetesuar per cilesine e diskutimeve ne forum, kur lexoni tema apo postime te pahijshme, ju si anetare te forumit duhet ti raportoni duke klikuar ate qe del poshte emrit te cdo postimi qe anetaret bejne ne forum. Raportimi juaj ben qe nje email tu dergohet automatikisht moderatoreve te atij forumi, supermoderatoreve dhe administratoreve. Personi qe do te jete ne linje do te shqyrtoje shqetesimin tuaj e do te nderhyje atje ku duhet. Kjo eshte nje ndihme e madhe qe anetaret e forumit japin per moderimin e forumit dhe mbajtjen e diskutimeve ne shina.

Tani ka edhe nje keqkuptim qe ndodh shpesh ne te tilla raste. Ka anetare te forumit qe e kane te veshtire te diskutojne/lexojne me anetare qe mendojne ndryshe nga ata, apo nuk kane kulturen e botekuptimin e tyre. Kjo ben qe shume nga keta anetare te stepen kur hyjne ne forum dhe perballen me mendime te qindra anetareve te moshave, botekuptimeve, kulturave nga me te ndryshmet. Forumi shqiptar eshte i hapur per te gjithe, dhe une ketyre njerezve u them: mos u stepni ne te tilla raste, por merrni pjese ne forum duke dhene mendimin tuaj ne keto tema. Ashtu pa vetedije, mendimi dhe shembulli juaj ne forum, eshte nje kontribut i jashtezakonshem per emancipimin e atyre anetareve te tjere qe nuk e gezojne ate kulture, dhe nuk kane ku ta gjejne ate kulture ne zonat ku jetojne e punojne. Per kete kategori njerezish, forumi shqiptar eshte nje dritare e madhe informacioni dhe emancipimi.

Albo

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Albo pėr postimin:

Neteorm (24-12-2018)

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Ndoshta jam i tepert ne kete teme.

Ndoshta forumi eshte katandisur keq, por jo sa te vajtohet!
    Perderisa anetarsimi eshte i fshehur, ku nuk dihet se kush eshte kush, atehere duhet ditur se do kete postime nga a-zh.

Puna e moderatorve, supermoderatorve dhe administratorve, nuk eshte vetem te fshijne postime e anetar! Anetaret duhet te jene te matur dhe te vetedijshem se deri ku duhet te shkojne me mendime e komente.

Ka plote anetar qe ne shumicen e postimeve, perdorin fjalor banal. Permendin emra oranesh gjinitale (duke vene nje yll * mes shkronjave, gjoja jemi te ndershem), fyerje nga me te ndryshmet, deformojne temat duke u dhene kahje tjeter dhe vazhdojne te jene anetar!

E di se sa e veshtire eshte puna e stafit.
    Per disa vite kam administruar e moderuar nje forum. Eshte e veshtire.
    Por po nuk perdore "veglat"(bisturi, gersher...) si moderator apo administrator, pacienti nuk do sherohet.

Njeriu ka nevoje ta ndegjoj dhe provoj shenjen STOP!
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Te njejten pershypje kisha dhe une kur ri-hyra pas shume vitesh Kisha pershtypje shume te mira para se te rifutesha ketu. Ne cdo teme eshte e diskutuar feja! Qofte ne temat e lidhura me sportin, ose me temat e tjera qe fare mire mund ta leme menjeane fene... Nuk kuptoj pse shumica e anetareve cdo lloj feje tjeter pervec Islamit duhet ta "shajne" ose sidoqofte ta ulin poshte, Besimi ne Zot eshte i njejte, si per islamet e si per te krishteret a ortodokset...
    Eshte bere per ta quajtur "forumi fetar" dhe jo forumi shqiptar...

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Me vjen keq qe nuk kam qene edhe me pare anetar i ketij forumi. Para se te regjitrohesha kam lexuar nja 5-6 muaj te temat e historise, qeshtja kombetare, arkeologji, teori konspirative etj...dhe duke u bazuar ne postimet qe i kam lexu mendoj se ky forum ka qene shume me i pasur atehere se qe eshte tani.
    Kur u regjistrova prita se do te takoj shume nga ata anetar, por fatkeqesisht shume pak prej tyre e frekuentojne dhe kontribuojne ne kete forum.
    Padyshim qe temat fetare po e ngulfasin debatin dhe po e pishin atmosferen ne secilen teme.
    Mendoj se moderatoret duhet te jene me rigoroz kur eshte ne pyetje devijimi nga tema.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •