Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ohu sa don te dish ti, nuk te mjafton qe zoti e krijoj token per 6 dite dhe diten e 7te e beri pushim se qe lodhur tu mbjt tulla.
    Po pra lol. Ne jemi injoranta, dhe eshte fat i madhe qe kemi Initin 6 dhe disa dijetare te forumit te na sqaroje per gjera qe si kuptojme

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Dua te shtoj dicka edhe une mbi krijimin e njeriut.

Kam lexuar edhe Biblen edhe Kur'anin dhe ne asnjerin liber nuk kam gjetur dicka te qarte e ne detajle rreth krijimit te njeriut vetem disa transmetime mistike dhe abstrakte.

Kurse ne internet rastesisht e gjeta kete video: http://www.youtube.com/v/8_FmRZEYa1Q dhe me beri shume pershtypje.

Nuk them qe e besoj plotesisht por une mendoj se kjo video e shpjegon shume thjeshte, qarte dhe me argumente menyren e krijimit te njeriut dhe gjallesave tjera ne toke.
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Dua te shtoj dicka edhe une mbi krijimin e njeriut.

Kam lexuar edhe Biblen edhe Kur'anin dhe ne asnjerin liber nuk kam gjetur dicka te qarte e ne detajle rreth krijimit te njeriut vetem disa transmetime mistike dhe abstrakte.

Kurse ne internet rastesisht e gjeta kete video: http://www.youtube.com/v/8_FmRZEYa1Q dhe me beri shume pershtypje.

Nuk them qe e besoj plotesisht por une mendoj se kjo video e shpjegon shume thjeshte, qarte dhe me argumente menyren e krijimit te njeriut dhe gjallesave tjera ne toke.
    Mir pra mire, po keta kush i krijoj ?
    Revolution 1848

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •