Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 52
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Robi I Allahut Lexo Postimin
    Allahu i shkaterroft krishteret,cifutet e ateistet

e po ti qenke tolerant ore. te pakten me budistet e hinduistet nuk paske gje.
    apo i ke harruar???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Po si mos e kem mesuar kur eshte aq e thjeshte. Kush ofendon per Allahun, vij pastaj une e ia bej Allahun WC te shoqerise. Nuk ka mundur te demtoje Kurani logjiken e askujt aq shume qe te mos kuptoje nje gje kaq te thjeshte. Deshmo se po.
    Te ofendosh sic ben ti, eshte gjeja me e leht qe mund ta ben me budallai prej budallave.
    Shiqo, ti je i mir te debatosh me ca çuna te klasës se par, ata ta kuptojn ty boten dhe besom qe 1 me 1, ta ladrojn mamen e motren n'tana anet. Po un se kam niet te ta kthej me fjal te ndyta, se s'jam ketu per mi rrujt bolet e te tjereve sic ben ti.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    ofendosh sic ben ti, eshte gjeja me e leht qe mund ta ben me budallai prej budallave.
    Shiqo, ti je i mir te debatosh me ca çuna te klasës se par, ata ta kuptojn ty boten dhe besom qe 1 me 1, ta ladrojn mamen e motren n'tana anet. Po un se kam niet te ta kthej me fjal te ndyta, se s'jam ketu per mi rrujt bolet e te tjereve sic ben ti.
    Tana sulmet, tana ofendimet i duroj. Nuk ka kopil arab qe me largon nga plani. Kur shan dikush per Allahun, une Allahut ia bej nje WC ne goje. Etiketomeni si e sa te doni, une keshtu do mbes.

Neve s'na ben keq.
    I ben keq jo-muslimaneve dhe vetes tende ne te vertet.

Tana sulmet, tana ofendimet i duroj. Nuk ka kopil arab qe me largon nga plani. Kur shan dikush per Allahun, une nënës time ia bej nje WC ne goje. Etiketomeni si e sa doni, une keshtu do mbes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga >_Ilirian_> : 19-10-2010 më 04:58
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ani mos u perzi pra mo kur ofendoj perseri si reaksion. Ti s'je jomusliman. As s'je une.

Ani mos u perzi pra mo kur ofendoj perseri si reaksion. Ti s'je jomusliman. As s'je .
    Un jam musliman, por sjam ketu per ti fyer zotat e besimeve te tjera !

Per ty ndoshta ende s'ka mbaruar faza e evolucionit sic na len per ta kuptuar, por te perkujtoi qe kjo rubrik eshte per njerez te civilizuar !

Ti s'je as besimtar, e s'di çka n'dreçin kerkon ketu ?!
    Ku eshte problemi yt ?!
    Ke problem me arab ? Po merre armen e shko n'arabi, kush te ndal ?!
    E ne te pelqeft, dil edhe ne prishtin !
    Skizofrenia eshte semundje sheruese !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    A the qe ju bej keq vec jomuslimaneve dhe vetes time? Atehere te thashe mos u perzi se ti s'je as e para as e dyta.

Perderisa varesh nga un, do te jesh nenkontrollin tim !
    Do t'perkujdesem sikur te isha biri im.

A the qe ju bej keq vec jomuslimaneve dhe vetes time? Atehere thashe mos u perzi se ti s'je as e para as e dyta.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Po po, hajt tash shko thuaj Allahut ate qe porosita ne kete teme. Thuj t ka cofe morri krejt.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Si mundet esht perjashtu ai qe ofendoi krishteret , ndersa nuk po perjashtohet ai qe ofendoi muslimanet ??!! Ku je o toni77 , me e perhap drejtesin krishtere ( jo ate drejtesin e afrikes dhe mesjetes)
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •