Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Si e tillė, tema ėshtė hapur nė forum tė gabuar dhe sigurisht se ndėrhyrja nga pėrgjegjėsit adekuat do tė bėhet me kohė, dhe transferimi i temės do tė destinohet nė forumin pėrkatės.

Nė bazė tė konturave tė kontekstit tė hapur. Nuk do tė kemi ndonjė parti politike nė Republikėn e Kosovės e cila do tė fitonte dhe kalonte pragun mbi 50% tė votave elektorale, qė do t`i mundėsonte formimin e qeverisė, por qė sėrish do tė detyrohen tė bėjnė koalicion qeverisės, qė si pasojė mbase do tė ketė njė menaxhim mė efektiv shterėror nė pėrgjithėsi.
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga dardaniAU Lexo Postimin
    HAHAHAAH, KUKUKUKU, Albin Kurti!!!

Vendin duhet ta udheheqin ata qe ja dojn miren Kosoves dhe popullit shqiptar,!
    Per mue mire kishte me qen qe Kosova te udheheqet edhe per nje kohe nga z.Hashim Thaqi, mire po nuk kishte me qen keq qe edhe dilushe nga LDK te udheheqe Kosoven,
    Unje nuk kame qene dhe nuk jam antare i asnje partie politike! por gjithmon kame qen ne anen a atyre njerzve, qe jane atdhetare, dhe qe kane miqesin me USA prioritet te pare nga jashte.
    Ti je je serb dhe ata qe nuk e dojn Albinin President Kosove te gjithe jane serb.
    Sepse e din te gjithe se po u be President Kosove Albini ateher do vjen bashkimi kombetar, sic quajm Shqiperi Etnike.

Ps. Tema ne vend te gabuar.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga muslim_ks Lexo Postimin
    Ti je je serb dhe ata qe nuk e dojn Albinin President Kosove gjithe jane serb.
    Sepse e din te gjithe se po u be President Kosove Albini ateher do vjen bashkimi kombetar, sic quajm Shqiperi Etnike.

Ps. Tema ne vend te gabuar.
    Gabim shume i madh eshte kjo qe e thua ti, imagjino se qfare je duke thene..."...kush nuk e don Albinin President, jane serb..." nuk do t`a komentoj une kete thenie tende, por do te qeshi pak....

Tash analizo edhe njiher vete ti, se qka ke thene...

Edhe un jam per Albin Kurtin president.

Eshte njeri i zgjuar, dhe vizionar. Per momentin, eshte ēelėsi i cili do e mbyll perfundimisht ēeshtjen e Kosovės. Nese Albin Kurti s'behet president, atehere kosova do te jet e humbur, ne interes te ortodoksis serbe !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Gabim shume i madh eshte kjo qe e thua ti, imagjino se qfare je thene..."...kush nuk e don Albinin President, jane serb..." nuk do t`a komentoj une kete thenie tende, por do te qeshi pak....

Tash analizo edhe njiher vete ti, se qka ke thene...
    He more shoki ne politike duhet te futen njerez te shkences sic eshte Albini eshte inxhinier i Elektro Teknikes.
    Po Hashimi cfare shkolle ka kry ???

Me se e vertet kush nuk e pranon Albinin President eshte serb oh burr.
    Ti a e din sa ka luftu Albini apo jo ???
    Sa ka jetuar ai neper burgje be ???
    Se shpejti do te del ne zgjedhje dhe nqs do te fitoj ki me ja pa hajrin shoki jem

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Aiiiiiiihhhhhh po kush se din se qe as armen me sy se ka pa albin-glauku

e me na udheheq do te na udheheq edhe per shum vite Kryeēlirimtari i Kosoves
    Hashim Thaēi Komandant Gjarperi
    sepse populli e din ma se miri kush eshte ky dhe pa pik dyshimi do tia jap besimin keti edhe kesaj radhe pa pas konkurenc bile
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Komandant Gjarpėrit duhet shkelur mbi kok, si Jezusi Satanait !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Albin Kurti-"kryetare" i kosoves???!

PO balle e ka Albini qe eshte kryetare i "vetvendosjes" ai duhet qe te rrine aty ku e ka edhe vendin, nganiher ne rruge e nganiher ne ate zyre te "vetvendosjes"

e sa per kryetare e kryeminister te kosoves, populli shqiptare vendose me vota, se kushe do te jete ne kryje te Kosoves, e une mendeoj se kete vende e meriton Hashim Thaqi-por munde te jete edhe ndonje nga LDK, si psh.Isa Mustafa apodikushe tjeter.

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    He more shoki ne politike duhet futen njerez te shkences sic eshte Albini eshte inxhinier i Elektro Teknikes.
    Po Hashimi cfare shkolle ka kry ???

Me se e vertet kush nuk e pranon Albinin President eshte serb oh burr.
    Sa ka jetuar ai neper burgje be ???
    Se shpejti do te del ne zgjedhje dhe nqs do te fitoj ki me ja pa hajrin shoki jem
    Ani, shoki ani, veq mos me quaj serb, te lutem, se ja kam shume merzi!

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Aiiiiiiihhhhhh po kush se din se qe as armen me sy se ka pa albin-glauku

e me na udheheq do na udheheq edhe per shum vite Kryeēlirimtari i Kosoves
    Hashim Thaēi Komandant Gjarperi
    sepse populli e din ma se miri kush eshte ky dhe pa pik dyshimi do tia jap besimin keti edhe kesaj radhe pa pas konkurenc bile
    Tungjatjeta Llap,
    une shume kam qesh.. per bese!
    Te pershendes

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •