Close
Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 254
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2010
    Vendndodhja
    Chicago,IL
    Postime
    28

cibani i shqiperise sali ram berisha

hate hate .... sali kafshe berishen. Nuk u ngop ky agjent i serbeve se beri keq atij vendi aq te lodhur dhe te percare. O malet e shqiperise a keni ndonje grope per ta futur brenda te gjalle ate tradhetar .Cfare mund te presesh nga nje ish komunist i terbuar qe spiunonte shoket ne organizaten e partise per floke te gjate e pantallona kauboj te shokeve te tij e qe shkonte neper france me shishen e ur.... te hysni Kapos per ti bere analizen. O moj shqiperi e mjera shqiperi me ne krye me nje sali koke ari ....... Jemi te lodhur nga salirat ,edrat,fatosat . Prej tyre morem rruget e mergimit dhe pranuam cdo sfide per te mbijetuar. Po ne jemi shqiptare dhe shqiptaret e kane vertetuar se sa te forte jane per tu ambjetuar e rezistuar . Mejdiu hahahaahah mer vesh ai nga politika apo drejtimi i shteti . Mjere mjere ku jane katandisur shqiptaret. Edhe plehrat e importuara kishin mangut .....cfare tjeter do tu sjedhesh more sali ?...... droga prostitucioni ,semundjet jane ulur kembekryq e po bejne qef ne shqiperi e nga ana tjeter nerez te paskrupullt e te pamoralshem e te pa shkolluarpo pasurohen e po zaptojne qeverine e po bejne ligjin. Jam shume e indinjuar dhe sinqerisht e pafuqishme te mendoj dhe te shkruaj .....sa keq keq ...Sali lere rehat ate popull te lodhur ......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2010
    Vendndodhja
    Chicago,IL
    Postime
    28
    Eshte e pamundur qetesoj inatin qe po me me merr frymen. Te me falni kolege te forumit por jam shume e indinjuar. Nga nje ane ngazellohem e mbushem me fryme kur lexoj shkrime te mrekullueshme shkencore per prejardhjen e super super lashte te popullit tone dhe e gjithe kjo eufori shkon ne zero kur lexoj lajme te kesaj natyre. Ore vellezer po historikish to te jemi e mbetemi mish per top per fuqiteme te medha ..... do te thosha per tu eksportuar si plehra nga toka e ILIREVE ,ne radhe te pare jane sali berisha me banden e tij te hajduteve e krimineleve qe kane nxerre dhembet dhe po i pijne dhe piken e fundit te gjakut shqiperise. Jam ateiste e do te lutesha ZEUS help us......
    Ndryshuar për herë të fundit nga pino : 22-10-2010 më 18:26 Arsyeja: nfryshim import to export

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Nuk kam as edhe nje fije simpati per qeverine aktuale,por biznesi i pehrave eshte fitimprures.
    Duke menduar qe plehrat e Italise digjen ne Gjermani,eshte nje projekt qe mund te konsiderohet vetem me disa kushte teknike,te cilat perballohen vetem nga shtete me teknollogji te perparuar.

Saliu nuk e ka idene se çfare mund te beje me plehrat,si digjen,çfare prodhojne etj.
    Ne Shqiperi asgjesimi i mbeturinave eshte nje problem serioz aktual,qe duhet zgjidhur sa me shpejt.
    Shtimi i sasise se plehrave me importin e tyre do te kishte pasoja katastrofike.Para se te marresh plehrat e fqinjit,sigurohu te mos kesh ne pragun e deres plehrat e tua.
    Duhet te ndertohen impiante,te kesh kapacitetin e duhur per te perballuar te gjitha mbeturinat qe arrijne.

Eshte tragjike qe sot Sali Berisha don te na akuzoje per anarki,kur ai vete i pari hidhej si qen kunder Nanos per marreveshjet e ketij me firmen italiane.
    Shqiperia aktualisht nuk eshte ne gjendje te perpunoje as 10% te plehrave te saj,prandaj eshte jashte çdo llogjike te importosh plehrat e italianeve.
    Perdite ne Itali,ne zonen e Napoli ka protesta te dhunshme te banoreve,ne zonat e te cileve shteti don te depozitoje plehrat.
    Kurse ne duhet te jemi te lumtur dhe nese kundershtojme kete plan te qeverise jemi anarkiste dhe marksiste..sa din viçidolsi.Te pyesi bashkefshataret e tij ne bjeshke nese jane dakord,dhe ti dergoje atje plehrat.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    po me vie te qaj nga inati kur po lexoj ksi poshtersina
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    po me vie qaj nga inati kur po lexoj ksi poshtersina
    Kape nje vlla, dhe mos e lesho veten keshtu se s'eshte mire :
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga pino Lexo Postimin
    Eshte e pamundur qetesoj inatin qe po me me merr frymen. me falni kolege te forumit por jam shume e indinjuar. Nga nje ane ngazellohem e mbushem me fryme kur lexoj shkrime te mrekullueshme shkencore per prejardhjen e super super lashte te popullit tone dhe e gjithe kjo eufori shkon ne zero kur lexoj lajme te kesaj natyre. Ore vellezer po historikish to te jemi e mbetemi mish per top per fuqiteme te medha ..... do te thosha per tu eksportuar si plehra nga toka e ILIREVE ,ne radhe te pare jane sali berisha me banden e tij te hajduteve e krimineleve qe kane nxerre dhembet dhe po i pijne dhe piken e fundit te gjakut shqiperise. Jam ateiste e do te lutesha ZEUS help us......
    pas kontrabandistit, zullumqarit, thik-pas-shpinasit, rrumpallhanes, ylber-dylberit, petroliferrit ... tashti ai ka marre nofken edhe sali plehu ... veç te tjerave ... ndaj mos u merrni me plehra, se beheni pleh ...

prejardhja shume e lashte e popullit tone, me te cilen une jam shume dakord, nuk perben ndonje garanci kush-e-di se çfare per te ardhmen, kur shohim se çfare po ndodh e ngjet ne te tashmen ...

megjithese qenke ateiste, ti po i lutesh ZEUS-it (i cili eshte edhe ai perendi i sajuar grek qe thuhej se rrinte ne malin e Olimbise); do te sugjeroja lutju Zotit te vertete ...

falemnderit per mirkuptimin!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    sa mire do kete plehra per te gjithe ore haaaaa

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    A pak kemi plehra vendor vetëm na ka mbetur që edhe nga jashtë të importojmë?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Edhe i cik do i morim stafeten Napolit. Bravo sal.

Une gjithashtu.." I hate hate Sali bishen"..

[QUOTE=pino;2902200]I hate hate .... sali kafshe berishen. Nuk u ngop ky agjent i serbeve se beri keq atij vendi aq A lodhur dhe te percare. O malet e shqiperise a keni ndonje grope per ta futur brenda te gjalle ate tradhetar .Cfare mund te presesh nga nje ish komunist i terbuar qe spiunonte shoket ne organizaten e partise per floke te gjate e pantallona kauboj te shokeve te tij e qe shkonte neper france me shishen e ur.... te hysni Kapos per ti bere analizen. O moj shqiperi e mjera shqiperi me ne krye me nje sali koke ari ....... Jemi te lodhur nga salirat ,edrat,fatosat . Prej tyre morem rruget e mergimit dhe pranuam cdo sfide per te mbijetuar. Po ne jemi shqiptare dhe shqiptaret e kane vertetuar se sa te forte jane per tu ambjetuar e rezistuar . Mejdiu hahahaahah mer vesh ai nga politika apo drejtimi i shteti . Mjere mjere ku jane katandisur shqiptaret. Edhe plehrat e importuara kishin mangut .....cfare tjeter do tu sjedhesh more sali ?...... droga prostitucioni ,semundjet jane ulur kembekryq e po bejne qef ne shqiperi e nga ana tjeter nerez te paskrupullt e te pamoralshem e te pa shkolluarpo pasurohen e po zaptojne qeverine e po bejne ligjin. Jam shume e indinjuar dhe sinqerisht e pafuqishme te mendoj dhe te shkruaj .....sa keq keq ...Sali lere rehat ate popull te lodhur ......[/QUO

..edhe une, pino,I hate hate Sali Berishen, ose ndryshe "qelbi i qelbit shqiptar.

Ti pino thua : "..O moj shqiperi e mjera shqiperi me ne krye me nje sali koke ari ..."

..e ke zbutur shume pino per salen. Ai, Sala eshte komplet nje kriminel, nga koka tek kembet. Kurse ata qe e mbeshtesin Salen , ne menyre fanatike ketu ne forum jane tamam ..koke ari..si p.sh. legjendari "brari".
    Ndryshuar për herë të fundit nga ASrock4u2 : 24-10-2010 më 17:47
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •