Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 42 prej 42
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti tani do tė na thuash qė je e bukur,e zgjuar,dhe pa pretendime...dhe mbi tė gjitha single :P ???
    Kush une? Shtttt ore
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Varet se si femrat e bukura e kuptojne kete bukuri.Nese kete bukuri te tyre deshirojne ta reklamojne vetem duke pasur ne krah ndonje bukurosh,atehere kete mund ta bejne edhe me djem te tipit "one night standing",mirepo nese deshirojne te kalojne jete bashkeshortore te mire,dhe dijne qka kerkojne nga vetvetja e tyre,atehere ma merr mendja se nuk e kane te veshtire te zgjedhin,dhe njekohesisht te jene te lumtura.Pra eshte edhe nje bukuri tjeter nga ajo qe ti flet,bukuria e shpirtit,qe eshte shume me e fuqishme se kjo bukuria tjeter.
    Heidi Klum nuk e pati te veshtire,zgjodhi ate qe e deshti.E si mund ta kene vajzat tjera te veshtire kete pune...

Ishte nje shembull shume i bukur Fatlum...Heidi eshte nje grua shume e bukur,,hajt gjejna ti (pervec ngjyres se lekures) vetem nje gjyse te karakterit te Sealit :P tek ndo nje shqiptar,hahah:P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jeta_ime : 04-11-2010 mė 22:06

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •