[/QUOTE]Prandaj shkruajta me duket, se s'isha shume e sigurt. Degjova 2100, por s'ja vura veshin cfare ishin.
Sa per kohen e daljes malsoro une e degjova qe merrte A 40 minuta, dhe jo 12. Jo per gje por filloi diten nxjerrja e minatoreve, dhe ishte errur e akoma nuk kishte dale gjysma. Pra i bie te ishte nje kohe me e gjate se 12 min.
ndoshta nga njera dalje ne tjetren kerkonte 40 min..nje dalje nga nentoka deri ne siperfaqe ishte 10-12 min.plus kohes qe i duhej kapsules per zbritje plus kohes qe i duhej ekipit poshte per vendosjen e minatorit ne kapsule etj etj ndoshta benin 40 min..une e kam ndjekur te gjithe kohen nga minatori 25 deri te 33 nga sky news i anglise dhe komentatori thoshte 10-12 min..po ska rendesi saktesime te tilla..ka rendesi qe nje shtet dikur satrap sot u tregua i denje per qytetaret e tij..me kujton dy ngjarje rrenqethese te ndodhura njera ne shqiperine tone nene dhe tjetra ne rusine komuniste..vetem e vetem mos me ule koken ruset lane ne fund te detit 100 marinare te vdesin dhe nuk pranuan ndihme..kurse ne shqiperi qeveritaret e fllicte komuniste lane ne meshire te fatit klandestinet e 9 janarit vetem e vetem te mos zbulohej droga qe transportohej ne skafet e vdekjes...
te jete shembull per te gjithe boten historia e ketyre minatoreve dhe reagimi i shkelqyer i shtetit kilian per ti shpetuar qytetaret e tyre..te jete shembull per te gjithe qeveritaret ne trojet shqiptare se qytetari eshte ne planin e pare..dhe te shohin presidentin kilian qe me lot ne sy dhe me zerin e plote ne zemer kendonte himnin kombetar kilian..jo si 90% e shqiptareve qe asnje rresht nuk ja dine himnit te tyre..te jete shembull per felliqesirat qeveritare ne prishtine qe nje here e heqin e nje here e vene flamurin kombetare..a thua eshte lecke..e pate se si ishte stolisur i gjith vendi ne kili me flamujt kombetar te tyre..qeveritaret e prishtines tallen ne mengjes dreke e darke me flamurin tone te shenjte..nuk e di po jemi larg qyteterimeve te denja njerezore..
Krijoni Kontakt