Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kete gjuh e kuptoin shkiet,te gjith e dim se nuk eshte e mire,por nuk ka alternativ,une jam thell i bindur qe mire ja kan ber tifozat kuq e zi.
    Nese nuk do ta kishim ber serbet do ta konsideronin si frig,prandaj duhet te pergjigjemi me te njejten monedh.
    Ju qe shiteni si te kulturuar e keni gabim,sepse kultura shitet aty ku e ka vendin e jo ne serbi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Kete gjuh e kuptoin shkiet,te gjith e dim se nuk eshte e mire,por nuk ka alternativ,une jam thell i bindur qe mire ja kan ber tifozat kuq e zi.
    Nese nuk do ta kishim ber serbet do ta konsideronin si frig,prandaj duhet te pergjigjemi me te njejten monedh.
    Ju qe shiteni si te kulturuar e keni gabim,sepse kultura shitet aty ku e ka vendin e jo ne serbi
    Koment i qelluar vetem se kta qe qahen u dhimset flamuri i vllezerve te tyre madje duan te behemi si popull i nenshtruar ,ajo qe na servilet ti themi amin sikur dikur hogjollaret tan qe thoshin leja zotit.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ai qe djeg flamurin e tjetrit eshte gjithmone i nenshtruar. jane arabet ata qe djegin flamurin amerikan, nuk djegin kurre amerikanet flamurin e dikujt tjeter.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ai qe djeg flamurin e tjetrit eshte gjithmone i nenshtruar. jane arabet ata qe djegin flamurin amerikan, nuk djegin kurre amerikanet flamurin e dikujt tjeter.
    Ama amerikanet e djegin flamurin e tyre sa here te behen me nerva

P.S.Sa shume e paskeni politizu kete pune,ata jan tifoz dhe tifozet keshtu i kundervihen njeri tjetrit ne gjithe boten.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Ama amerikanet e djegin flamurin e tyre sa here A behen me nerva

P.S.Sa shume e paskeni politizu kete pune,ata jan tifoz dhe tifozet keshtu i kundervihen njeri tjetrit ne gjithe boten.
    po c`kuptim ka flamuri shqiptar ne itali, pse nuk dogjen flamurin italian?

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Kjo esht me e papara ju lutem femrat mos e degjoin esht vetem per burrat kjo vidio
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    po c`kuptim ka flamuri shqiptar ne itali, pse nuk dogjen flamurin italian?
    Sepse ivani kishte then me provokuan nga ana tjeter e stadiumit me flamurin italian dhe shqiptar prandai e dogja flamurin shqiptar
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    turp per tifozat kuq e zi..turp per te gjithe ata qe krenohen me djegien e nje flamuri..turp per ata qe mendojne se keshtu duhet tja kthesh monedhen dikujt te pakulturuar..kemi ulur veten ..ju kemi thene botes se ne nuk qendrojme aspak me siper se sa kllounat serbe..ju kemi dhene ne dore shkopin qe te na godasin fort kokes dhe te na e bejne gunga gunga..kemi pase dikur burreri por me keto veprime po ja ulim vlerat vetes..nje njeri i kulturuar nuk ben veprime te tilla..aspak..perkundrazi tifozet kuqezi duhej te merrnin flamurin serb dhe ashtu ne turme ta mbanin me dinjitet dhe ta dergonin ne ambasaden serbe ne tirane..dhe ti thonin ambasadorit serb se edhe ne dime ta djegim flamurin e juaj ..por ne jemi me te kulturuar se ju..dhe ja po ta dorezojme ne dore ty me dinjitet..se ne jemi njerez dinjitoze qe nuk na e prish gjakun histeria juaj..dhe ti deshmonin dinjitetin shqiptare para ambasadorit serb dhe para botes mbare..sot te gjithe televizionet boterore do e kishin ne goje gestin e tifozeve kuq e zi..do e vleresonin per mire e jo per keq siq na vleresojne sot..

kishin perse te protestonin tifozet kuq e zi..a nuk jua prishi gjakun ketyre tifozave heqja e flamurit nga qyteti i prishtines diten e vizites se sekretares se shtetit amerikan..perse nuk protestuan ashtu ne turme para qeverise se kosoves,para ambasades amerikane ne prishtine dhe para sekretares amerikane te shtetit ee tju thonin'' mos luani me simbolin tim''..perse vellezerit tane nga kosova diten qe u hoq flamuri nuk dolen masivisht ne shesh te veshur kuq e zi si dikur dhe pa perjashtim te gjithe te mbanin ne duar flamurin kombetare..askush nuk e beri..ne ankohemi se po na e perdhosin simbolin tone kombetare disa kafshe serbiane dhe mbyllim syte kur me shume na e perdhos kete simbol vellai jone ne prishtine apo ne prizeren,ne gjakove apo ne gjilan..keshtu pra duhet te dime mire per cfare te protestojme..dhe jo te bejme si gjela pa koke...

Une jam nje nga Tifozat Kuq e Zi,si dhe pjesmarres ne te gjitha ngjarjet e diteve te fundit.Kam vite qe lexoj me deshire te madhe shkrimet ne forumin shqiptar,pa qene nevoja te regjistrohem ne te per arsye se jam shume i zene per te marre pjese aktivisht.Kur lexova komentet tuaja per temen e djegjes se flamurit serb nga ana jone nuk mu durua pa u pergjigjur sepse duket qe nuk qenkeni te informuar mire.Ne te njejtin moment,qe ne Tirane u organizua nje tubim spontan qe perfundoi me djegien e flamurit serb para ambasades,ne Prishtine u organizua nga TKZ-ja,heqja e flamujve te shtetit Kosovar dhe vendosja e flamujve kombetare,lajm i cili u pasqyrua gjate gjithe dites nga televizioni Top Chanel dhe nga kanale te tjera televizive.Pjestare te Tifozave Kuq e Zi kane marre pjese ne luften per clirimin e Kosoves dhe te Ilirides,gjithashtu organizata jone ka organizuar mjaft protesta para ambasadave te FYROM,Greqise ,Serbise si dhe protesta te tjera para institucioneve qeveritare shqiptare,sa here qe eshte cenuar nderi,identiteti dhe simbolet kombetare.Ne cdo ndeshje te ekipit kombetar te futbollit do te mund te shihni me lehtesi parrullat tashme aq te njohura tonat,si;O SA MIRE ME QENE SHQIPTAR,SHQIPERI ETNIKE KURGJO TJETER,e shume te tjera,qe qellim kane zgjimin dhe bashkimin kombetar.Per te mbyllur po ju tregoj se TKZ-ja ka nje forum te ngjashem me forumin shqiptar,ku mblidhemi dhe diskutojme te gjithe antaret nga e gjithe bota shqiptare kudo qe ndodhen.Veprimet tona nuk jane vepra te nxituara huliganesh por realizime te nje plani te percaktuar me kujdes qe me pare.Une quhem Geni Kondi,mosha 37 vjec,jam profesor me graden Mjeshter ne sportin e karatese,brezi i zi 3 dan.Trainer i karatese i klubit Tirana.
    Keto te dhena i shkruajta vetem qe ju te keni ide sa me te qarte per personin qe po shkruan rreshtat e mesiperm dhe per tju treguar se cilet njerez jane ne perberjen e TKZ-se.Ju lutem para se te shkruani per persona ose organizata te cilat jane reale dhe aktive,te informoheni me teper qe te mos ndodhin keqinterpretime te cilat mund te sjellin si rrjedhoje ofendime te panevojshme.

me respekt Tifozat Kuq e Zi

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •