Hajd se mire do bohet, tani te pakten gjithe ato pordhacet qe mashtronin njerzit kur shkonin me pushime, do tu dali boja perfundimisht!
Une per vete ka kohe qe kam mare shpine e madhe, kshu qe ka vend sa e dush. Rrjesht me dysheke pertoke!![]()
Hajd se mire do bohet, tani te pakten gjithe ato pordhacet qe mashtronin njerzit kur shkonin me pushime, do tu dali boja perfundimisht!
Une per vete ka kohe qe kam mare shpine e madhe, kshu qe ka vend sa e dush. Rrjesht me dysheke pertoke!![]()
Uroj qe dhe vellezerit nga Kosova te perfitojne shpejt nga levizja e lire.
kom pagu nja 2 llapusha per i vize,, kur e kujtoj me ja knu manushaqen
Hera e pare do jete "qejf" i madh per te pritur mysafire, por per heren e dyte e te trete e me rradhe nuk do ta prishi njeri terezine e vete. Kuptohet, perjashtim ketu bene none e babe.
Ne lidhje me liberalizimin edhe une jam shume kurioz te shikoj se si do reagojne shqiptaret pas dates 15 Dhjetor. Pres qe do kete qyfyre![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Po c'a qyfyresh prisni 1here? Nuk jane aq te padale njerezit atje, sa i beni ju. I dine konsekuencat, nuk do nisen me vrap (ai qe doli doli me liberalizim vizash apo jo, ne nje menyre apo tjeter e gjeti menyren doli). Po e ekzagjeroni shume.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk jane dhe aq te dale jo, shume shume kane pare Turqine dhe Malin e Zi. Shko e shpjegoja konseguencat ndonjerit qe jeton ne Bathoret e Shqiperise qe i ke me tonelata. Dru me pre tjetri, nuk ha pyke lehte. Po nejse shyqyr qe u liberalizuan por ka per te pasur pasoja ne ekonomine e vendit duke bere qe te dalin evrot jashte. Nuk do vine me emigrantet ne numer te madh si ne fillim por do kete dalje nga kahu i kundert dhe kjo s'eshte aspak e mire per nje ekonomi te brishte si ajo e Shqiperise.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Krijoni Kontakt