Ju pershendes se pari krejt shqiptarve.Desha me shtu dicka per Shqiptart e Malit te Zi ma sakt per nje shqiptar te ulqinit.Isha para nja 2 vjeteve ne Ulqin kuptohet pushimet verore dhe per fat te mir isha te nje njeri me zemer dhe gjak shqiptari,une mendojshim se ska met asi njerez agje po per fat te mir kishe,isha tuj bisedu me at pronarin ku rishim u qel nuk e di edhe une sa nuk e di edhe une ndoshta ka pas nevoj me u qel me vllaun e vet shqiptar te nje shteti tjeter te ndam,vetem qeshte dhe ma thoshte "DO BASHKOHEMI"her e kurdo do jemi te bashkuar dhe me tregonte gjendjen shqiptarve ne ulqin dhe duke qeshur jan nme qaj po nuk e di arsyen pse sma tregoj.E ende me ka mbet ftyra e atij njeriu nuk me hiqet sysh po o njerez jua them te drejten qe e ndjej ne zemer se i dua krejt shqiptart kudo qe jan sepse i kam vllezer sepse kemi nje gjak kemi nje flamur dhe ishalla Bashkohemi njeherit,u kuptoj te gjith njerzit sidomos ato qe jan ne truallin e vet e ne shtet tjeter se ashtu jam vet une,edhe me degju ndonje me than se mir jam qoft i Maqedonish,Mali te zi etj etj,dije se nuk ta thot te verteten.Eh more shqiptar si na kan shkatru more krejt na kan ndajt ne 500 shtete muj me than se ashtu jemi,ej me qahet bre per ket gje po skam cka me ba.ok ju dua SHQIPTARI SHUUUUUUM.
Krijoni Kontakt