Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 125
    i/e regjistruar Maska e BLACK_EAGLE_
    Anëtarësuar
    07-10-2003
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    22
    Ishte e pamundeshme te te mos u shkruaja vella i nderuar , meqe e pashe qe interesoheni shume , ndersa dini shume pak per keto troje . Do ju shkruaj edhe gjera tjera qe ju interesojne por qe i cekni te mos i marr shume te perhapura temate , sepse do merrnin qindra faqe..
    Shqiperi te qofsha fal , te kam nene e me ke djal

Shkodran Maska e BOY_UK
    Anëtarësuar
    18-06-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    196
    pershendetje patriotet tani nga mali i zi ju uroj fat kudo qe jeni. Mali i zi eshte nje vend shum i bukur edhe turistik un si person jam ken disa her edhe jan njerez shum te mire.

Kuksjan_Forever Maska e Blerim London
    Anëtarësuar
    31-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku nuk ta pret mendja ty!.
    Postime
    836
    Nje pershendetje edhe nga une!
    shpresoj se se shpejti do kemi me shum anater nga mali i zi ketu !
    Blero
    I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!

Domethene shqiperia e coptuare naga te katrat ane 40 % toka shqiptare ne mal te zi ,35 % ne maqedoni , 95% ne kosove , dhe camet se sa % se di ,(nga greku )

Me gjithe keto politikanet shqiptare nuk e di a bejne ndonje gje qe shqiperia te ribashkohet ., ne shtypin shqiptar dhe ne medjat as e zene ne goje kete teme ( eshte e veshtire , po e domosdoshme per gjithe shqiptare qe jetojne te percare ) vetem ne internet diskutohet shume per bashkimin kombetar WWW.veliu.com

...Tani kemi nje nga rastet me te medha, te pakte per bashkimin shqiperi kosove.
    Une si shqiptar qe jam ,kuntriboj qe shqiperia te jete e lire dhe e bashkuare. per brezat me tej qe do mbajne istorine tone te vertete ne hohe .
    ( sic i vune "minat" disa shtete te evropes ne ballkan ashtu dhe ti heqen , po su hoqen , rezikujne dhe ata te "vriten"
    SE gjaku nder vitej eshte mesuare te qarkulloje i kuq dhe shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    27
    une jam nga ulqini(mali i zi. pasi qe BLACK EAGLE ka shkruar shume nuk munda ta lexoja krejt por ne fillim ishte pyetja se a ka shkolla shqipe. ne ulqin eshte vetem nje shkolle e mesme shqipe por ne te mesohet edhe ne gjuhen serbe e shumica e atyre nxenesve jane shqiptare qe jetojne ne tivar dhe gjuhen serbe e dine me mire se shqipen por ka edhe malazeze nga ulqini e tivari poashtu sepse shkolla e mesme e ulqinit qe quhet VELLAZERIM DHE BASHKIM eshte nje nder shkollat e vetme (per te mos thene e vetmja) qe nxenesit e saj jane te sjellshem nder veti dhe ndaj profesoreve (ne shkolla tjera ne mal te zi ku ka vetem malazeze ndodhin shume probleme ne mes nxenesve e edhe profesoret kane frike nga nxenesit edhepse ne numer jo shume te theksuar)

si vend turistik ulqini deri para disa vitesh kishte shume turiste gjermane ndersa numri i tyre viteve te fundit ka rene edhe pse nuk mungojne sepse ata jane nder te paret qe vijne ne ulqin ne plazhin e madh. ndersa numri i turisteve kosovare edhe shume i madh

MIRESEVINI QAO QAO JU PERSHENDES JUVE E NE VECANTI BLACK EAGLE SEPSE E KAM "ZEMLAK"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    27
    nese doni te dini me shume per trojet shqiptare ne mal te zi vizitoni keto web faqe
    www.ulqini.de
    www.ulqini.it
    www.kraja.com
    www.ulqini.tk
    www.plaveguci.com
    www.malesia.org
    www.malsia.com
    www.ulqinionline.com

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Vitin e kaluar isham ne Ulqin. Nga Shkodra dola ne Tuz edeh ky vend i banur me shqiptar ne Mal te Zi. Kalova ne doganene e Hanit te Hotit dhe spat kurrfar problemi. Verete une kam nje pasaporte te nje vendi Scandinavik por dajen e kisham me mue (ai me pasaporte shqiptare ) e asnje problem spatem. Ishim nje dite ne Tuz e atehere shkuam ne Ulqin dhe me se shumti ishim ne "Plazhin e madh". Vertete bukur. Shqip dinin ne cdo vend , si ne Ulqin ashtu edhe ne Tuz. Poashtu kam vizituar ehe Plaven me Guci por atje nuk flisnin shqip pervec ne disa fshatra. Te tjert thonin qe jane "boshnjakk" e flisnin serbisht!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Postime
    18
    BLACK EAGLE.
    Shum nje pershkrim i mire i historise se shqiptareve nga keto vise Plava e Gucia ato kane histori te hershme.Te lumte .

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Mua me pelqen shum .. sdi. vetem po me me ardhe shanca. dicka marr Banese apo shtepi dhe meni rend iki andej nuk rri ne Kosov\Gjilan . edhe pse edhe Gjilani eshte qytet i mire por me Ulqinin apo malin e zi zbesoj qe ka me mire.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    une kam patur fatin te vizitoj Malin e zi ....

Nje shetijtje perrallore ne te gjithe qytetet me te rendesishme dhe pikat me te medha turistike...mikpritja nga shqiptaret qe jetonin atje ishte e mrekllueshme..

ehh dite te bukura....

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •