Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    ......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    te gjitha jane teme diplomacirash edhe levizjeve te holla............ . disa rregulla nuk duhen shkelur.. .
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Nese mundoheni A perdorni pak logjiken ndoshta do te arrini t'a kuptoni. Kosova eshte nje shtet i pamvarur e demokratik dhe ka simbolete saje institucionale. Flamuri shqiptar kombetar nuk eshte flamuri i Kosoves dhe nuk ka arsye te qendroje ne keto institucione. E shikoni se, po te mundoheni mund te arrini t'a kuptoni.
    Kosova ndonese eshte shtet i pavarur dhe ka simbolet ( lecken ) e saj per Qeveritaret dhe Nderkombetaret, mirepo kjo pavarsi aspak fare ska te beje me Demokraci, sepse fare nuk respektohet e drejta per VETEVENDOSJE te shumices Shqiptare, e kjo do me thene Bashkimi Kombetar. Ndonese Flamuri Kombetar nuk eshte Flamur per ata qe veten e se pari e quajn si Kosovar ( Komb Kosovar ), mirepo Flamuri Kombetar Shqiptar eshte Flamuri i gjithe atyre qe e qujane veten Shqiptar ( Komb Shqiptar) pa mare parasysh se ku jane ata.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Nese mundoheni A perdorni pak logjiken ndoshta do te arrini t'a kuptoni. Kosova eshte nje shtet i pamvarur e demokratik dhe ka simbolete saje institucionale. Flamuri shqiptar kombetar nuk eshte flamuri i Kosoves dhe nuk ka arsye te qendroje ne keto institucione. E shikoni se, po te mundoheni mund te arrini t'a kuptoni.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Une nuk shikoj ndonje problem ne kete drejtim, apo duam te gjejme patjeter nje pretekst per te konsideruar Ameriken nje pushtuese. Problemi i flamurit nuk qendron. Kosova ka mijera probleme te tjera...se pari nuk eshte ende shtet. Te arrijme qe te sigurojme njohjet e nevojshme qe duhen per te qene antare te Kombeve te Bashkuara, pastaj te flasim per simbole dhe etiketa. Mexhit Yvejsi, eshte i gatshem qe te na thote se amerikaneve u vjen ere e keqe ne goje, vetem qe te gjeje diçka qe nuk shkon ne Kosove, per te dalur pastaj te nesermen me propaganda islamike. Pse nuk dolet t'i hiqni ata flamijt amerikan, apo t'i digjni, sepse ashtu do te donte hoxhe Yvejsi.
    Allahu xhele shenuhu te udhezoft ho.
    Cdo teme permendet feja.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Ta haje dreqi ho ne c'do teme ja permendeni emrin keti Ivan Bogdanov pa pritur behet i famshum.

Oh njerez perdoreni keshtu serbi " xpersoni" me mire ose ai serbi qe dogji flamurin.

Ps. Kqyrja Skenderbeun ne krah shkavit .
    Ata e dine mire historyn e Skenderit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2009
    Postime
    8
    Shqipetaret e kuptojne mire se ç'do te thot "komb",....eshte nyja gordiane..qe "neve" u a mesuam te tjereve se si zgjidhet. Shqipetaret duan te mbrojne çeshtjen kombetare apo çeshtjen "komçketare"!!!???

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •