O esht Skenderbeu ne ate foto. shife linku qe vura une..
Shife Jack, fotoja e skenderbeut e marre nga Wikipedia.. E njejta me tatton!
O esht Skenderbeu ne ate foto. shife linku qe vura une..
Shife Jack, fotoja e skenderbeut e marre nga Wikipedia.. E njejta me tatton!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ka gallata ne fakt.
Nje serb i cmen gati qe ska kalu ne overdoze del e djeg flamurin shqiptar. Dhe pergjigja esht qe nje popull i ter cmendet nga ky gjest!! Ahaha sa shum rendesi i kushtojme ktyne budalliqeve ne!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Life's too short to remove USB safely.
Djegia e flamurit, reagime të ashpra
Incidenti i ndodhur një ditë më parë, kur Ivan Bogdanov, një ultranacionalist serb dhe tifoz i kombëtares serbe, dogji midis stadiumit Marassi flamurin tonë kombëtar, para gjithë syve të botës, ka zgjuar reagime nga më të ashprat në qarqet patriotike dhe të shoqërisë civile shqiptare.
Lajmi për djegien e flamurit kombëtar shqiptar, kishte bërë bujë të madhe menjëherë pas incidentit në Itali, dhe reagimet e para ishin nga më të ndryshmet, sa të ashpra aq dhe interesante.
Rrjeti shoqëror Facebook ishte mjeti paqësor ku dhjetra mijëra shqiptarë anembanë e shprehën mllefin e tyre ndaj djegies së flamurit. U krijuan grupe të shumta, ndër të cilat veçojmë ato “Kundër Djegies së flamurit shqiptar” dhe “Burning Serbian Flag”.
Këto grupe/faqe fansash më pas u bënë thirrje gjithë shqiptarëve në rrjetin shoqëror, që në fotografitë e tyre të profilit të mbajnë deri më datë 14 tetor foton e flamurit kombëtar, në shenjë proteste ndaj asaj që ndodhi të martën mbrëma. Dhe, rezultati është fascinues - i gjithë Facebooku është veshur kuq e zi, pasi që pothuajse të gjithë antarët shqiptarë iu përgjigjën pozitivisht thirrjes.
Pos kësaj, vlen të përmendet se edhe disa grupe tifozerish të klubeve të ndryshme të futbollit në Kosovë, kanë paralajmëruar djegien e flamujve të Serbisë gjatë ndeshjeve të Superligës së Kosovës në fundjavë.
Por, kjo nuk është e tëra. Ivan Bogdanov, njeriu që ka pasur guximin ta ndezë flamurin shqiptar, në fakt ka të gravuar ne lëkurën e tij imazhe shqiptare. Imazhi më posht e shfaq Bodganovin me tatuazh të heroit tonë kombëtar, Skëndërbeut, në kraharor. Një fakt mjaft intrigues ky…apo jo?
http://www.telegrafi.com/fo/skenderbeu.jpg
/Telegrafi/
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 13-10-2010 më 17:40
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Gold Ag-Diss Serbia.
**** you Serbia
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ky "trimi"ka emer bullgar Ivan Bogdanova.Serbet te gjith mbreterit,princat e ballkanit i konsideroin si serb,per ta shqiptaret,bullgaret nuk kan egzistu.
Ceshtja eshte se ju keni 100 vjet qe bridhni neper europe, ndersa per ne shqiptaret eshte nje eksperience e re.Sipas fese tuaj ju martoheni dhe brenda familjes dhe po te imagjinosh emigracionin e meshkujve merreni me mend se cfar ka ndoshe me ju.Ti medon se nje femen nga shqipenia e mesme mund tu jepej serbeve per te zhduke tensionet. Por te jesh i sigurte se jo vetem une por dhe te gjithe banoret e shqiperis se mesme nuk kane njohur qopfte dhe nje serb.Nese e kerkon te me fyesh familjen time , mos u lodh shume kam tregusein e komunitetit tim ortodoks,[B]Me te nderuarin ne vend, ne ballkan dhe ne bote,[/B] pra pak gjasa ka te perqafoj eksperiencen tende.
Kur une them se serbet nuk kane djegur flamurin shqiptar por e bejne kete per mardheiet qe kane me ju, une shpreh nje te vertete.Ju mendoni se jeni shqiptar seflisni shqip dhe me kete besoni se mund te quheni nje?As per estrade nuk do te vlente.Shume popuj ne bote flasin nje gjuhe por jane shtete te ndryshme pikrisht per ndryshimet thelbesore qe ato kane.
Ju keni nje produkt edukativ shpirteror mes konfliktit:
Turk-serb -shqiptar=Kosovar(Turkoshen) Pas bashkejeteses 70 vjecare urrejtja etnike me popujt ballkanik ne maximum, civilkizimi nen minimumin ballkanik, ndonse kane shkelur perendimin pa nderpreje.Urrejtje me greket,serbet, maqedonet, bullgaret, malazezet, kroatet e sllovenet.Urejtjete pa pjatueshme ndaj ortodoksise ,pa perjashtuar dhe ate te shqiptareve.Qendrim armiqsor ndaj trashegimise kolturore te identitetit te krishter.Vijne me nje mentalitet te militarizuar,Synim i tyre eshte armatimi i vazhdueshem dhe perdorimi isaj me shume per vellavrasje se per tu mbrojte nga shkau.
Shqiptar- maqedonas-turk=Arab- shkalla e tensionimit ne konflikt etnik -maximum. Edukimi islamik vehabist arab, civilizimi disa zerro pas presjes dhjetore, ndonse e ka prek ne menyre te pa nderprere perendimin,(nuk perfitoi as dhe nje element prej tij).Mentalitet te militarizuar.Te etshem per tu integruar ne grupimet teroriste te alkaedas.Anti- amerikane.Urejtje per identitetin e krishtere kombetar shqiptar, qendrim armiqsor ndaj trashegimise kulturore te identitetit te krishter.
Shqiptar-grek -turk= Cam(Turkoshen) shkalla e tensionimit ne konfliktit,e pa ndryshuar, edukimi shpirteror turkoman ne sens te kundert me ate te popujve te civilizuar perendimore.Jane ne proces civilizimi perendimore , jane te asimiluaeshem me komunitetet e tjera.Se kane prekur kurre me pare europen
Shqiptar-turk -shqiptar= Shqiptar mekatar.Nje popull qe kryu pak reforma shpirterore drejt identitetit kombetar fetar, por e pranojne ate.Gjete periudhes komuniste hengren njeritjetrin.Tashme avancojne dukshem drejt qyteterimit perendimor, ne te gjitha aspektet.Kane shkelur pjeserisht europen vetem pas vitit 90.Shkojne me vullnet drejt c'militarizimit te trurit duke e zevendesuar ate me vlera edukative biblike.
Tashti ,gjeje ti se kujt i takon ta mbaje me nder flamurin kombetar.
Gjat luftes se kosoves jo vetem politika shqipatre u tregua e kujdeshme per te mos rene prehe e provokimeve serbe per te perhapur e zgjeruar zonen ne konflik, por dhe nga nderkombetaret u dha nje ultimatum ne kete ceshtje.
Mbajeni mend kete, nese bashkohet kosova me shqiperine, me siguri do te rihapet konflikti ku serbet dhe ruset do te sulmojne shqiptaret dhe se fundi kosova shkon per lesh.Shqiperia dhe Kosova jane dy shtete vellezer, por kurre nje i vetem.Kjo eshte ne interes te paleve.Pra defakto do te jemi nje shtet ,por dejure perfundimisht dy shtete te vecante.
Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 13-10-2010 më 18:15
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Gjatë pyetjeve që i kan bër kti "plerës" nuk e ka përmend aspak djegien e flamurit Shqiptar, nuk ka dhën shpjegime
Bogdanov: "Ce l'ho con la mia squadra, non con l'Italia"
Il capo ultras serbo dal carcere di Genova: "Amo il mio paese, facevo il militare".
http://sport.sky.it/sport/calcio_ita...arrestati.html
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Krijoni Kontakt