Close
Faqja 9 prej 35 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 348
    Ky gjest mbrenda nje ore, tronditi boten !

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Deshmi qe serbet kane mbetur po ato egersira Karpatesh qe kane qene kur rreshkiten ne trojet tona...
    S'te ben Evropjan te jetuarit ne Evrope nese ne gjak ke akoma barbarizmin malok karpatian... Duhet dhe nje Hitler te pastroje Evropen dhe njehere...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Jo, ne kurre nuk duhet te djegim flamurin serb. Te djegesh flamurin e nje vendi eshte shenje inferioriteti ndaj atije vendi. Une ndihem krenar qe serbet na dogjen flamurin tone, kjo do te thote se na kane frike, se na konsiderojne. Edhe flamuri amerikan digjet neper bote, por Amerika ecen perpara krenare. Bile flamuri amerikan eshte flamuri qe digjet me shume ne bote.
    Plotesisht e drejte kjo qe thua ti, por ne keto momente po shikoj lajmet ne ORA NEWS ku flitet per nje reagim te menjehershem te te rinjeve shqiptare qe dogjen flamurin serb.Ja kthyem me te njeten vlere thote spikeri.Pra nje sjellje kuranore e cila con drejt nje gabimi fatal.Une nuk besoj kurre se qellimi i tyre te kete qene flamuri shqiptar, por flamuri i kosoves.Ato e din mire se dhe kosovaret nuk e respektojne flamurin e ri te shtetit te tyre.Une medoj se reagimi i nxituar eshte pa pjekuri nuk eshte civil eshte apolitik.Shqiptaret nuk kane pase konflikte me serbet prandaj duhet bere kujdes qe konflikti kosove- serbi te mos zgjerohet duke e futur ate dhe ne shqiperi.Pa pjekuria e historianeve te tipit Dano, apo politikaneve te tipit Kurti te vetvendosjes, bejne qe konflikti te perfshije dhe pjese te kombit qe fati historik i ka lene jashte saj.Sjellja e rrugacerise e neonacionalisteve serbe nuk duhet te na fuse ne gracken e provokuar nga politikanet nacionaliste serbe.Ky provokim behet ne diten e vizites se H.Klinton, por kjo behet dhe ne momentin historik kur shqiptaret po perfitojne ne procesin e liberalizimit te vizave.Qendrimi europian mund te ndryshoje, kjoeshte nje e drejte e tyre. Shqiptaret nuk duhet te tregojne se jane mbartes te nje urrejtje te pa pajtueshme me serbet, pasi popuj me konflikte te ashpra etnike per to jane te pa paranueshme.Per neser,flitet se do te dalin ne proteste me slloganin e shqiperise se madhe dhe kjo do te jete fatale.Eshte fatkeqesi kombetare te biesh viktime e nje provokimi te tille ordiner.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Poashtu ndegjova serbet duke bertit :

Ubij, ubij ,ubij siptara , siptara , siptara.

Vrisni ,vrisni, vrisni , shqiptaret , shqiptaret , shqiptaret !
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ne kohe A Enverit, me te vertete ishhim bythgris e barkthate, ama kishim nje gje e cila quhet KRENARI. Ishim krenar qe ishim Shqiptar, askush nuk guxonte te neperkembte krenarine e shqiptarit sepse i vinim flaken, ja digjnim me minj e me maca. Kurse sot.. sot.. jemi kthyer ne nje tufe legenash pa identitet, pa krenari e mbi te gjitha pa respekt per veten tone! TURP NEVE SI KOMB, TURP!
    shkoni ne tirane dhe digjni flamurin serb perpara ambasades se saj,,,,,,kam ca shoke ktu ne Londer shofim ca mund te bojme ne ktej....

nuk do te thot gje qe te na djegin flamurin, edhe ne tja u djegim por ne menyre te zgjuar ne emer te ANglezeve, jo kshu si budallenj qe bojne kto viktimat serbe.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    shkoni ne tirane dhe digjni flamurin serb perpara ambasades se saj,,,,,,kam ca shoke ktu ne Londer shofim ca mund bojme ne ktej....

nuk do te thot gje qe te na djegin flamurin, edhe ne tja u djegim por ne menyre te zgjuar ne emer te ANglezeve, jo kshu si budallenj qe bojne kto viktimat serbe.
    Edhe ne po jua djegim ne emer te italianve, un po ju them se quhem Francesco.
    VIVA ITALIA do ja boj ne fund.. haha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    shkoni ne Tirane tek ambasada serbe dhe pshurrni mbi flamurin e tyre, mos e digjni se i beni ndere, pshurreni dhe vejeni ne gardhin e ambasades se tyre, ta marrin e ta thajne po deshen hahahaha

ckemi me ju bo serbeve, kta jan injoranta te trashe....ju lutem Shqiptareve qe mos ta djegin flamurin serb, sepse flaka nuk djeg ***** vetem sa e tha ate.....ju lutem djemve shqiptar qe neser te shkojne tek ambasada serbe dhe ta pshurrin flamurin serb dhe ta vejne ne gardhin e ambasades,,,, poshte tij te shkrujne,,,,,tani kti flamuri i vjen era serbi....hahaha

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Edhe ne po jua djegim ne emer A italianve, un po ju them se quhem Francesco.
    VIVA ITALIA do ja boj ne fund.. haha
    hahahahhahahhahha

po pra kshu me mend,,,,,,mbase kem ca shoke ktu dhe shkojme nga ambasada serbe ne londer, ,,,,shkrujme ne muret e tyre,,,serbs negros jasht Europe, from: British Ultranationalists hahahahahahhaha

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    hahahahhahahhahha

po pra kshu me mend,,,,,,mbase kem ca shoke ktu dhe shkojme nga ambasada serbe ne londer, ,,,,shkrujme ne muret e tyre,,,serbs negros jasht Europe, from: British Ultranationalists hahahahahahhaha
    Ashtu bojeni.. ne po shkrujm neper mure "A MORTE I ZINGARI" ahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 9 prej 35 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •