Close
Faqja 34 prej 35 FillimFillim ... 2432333435 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 348
    sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Shteti jone perfundimisht osh shteti me legen qe ekzisto , ky eshte rasti dyte dhe asnji prononcim zyrtar n'lidhje me kto ngjarje. Jam i sigurte qe ti kishte ndodh serbise do e kishte terheq ambasadorin e vet mrena 24 oresh.

Edhe ne si tifoza jena shume te pa-organizum. Dolen nja 30 veta perpara ambasades serbe ne tr pa asnje shkrese zyrtare per proteste dhe normalisht ne kundershtim me ligjin perfndun 5 veta mren. Jemi popull egoist ,me shume na intereson politika flliqt ,sesa flamuri ,ujrerat apo tokat teritoriale.
    Against all odds..

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Protestë në Gjilan kundër djegies së flamurit nga tifozët serbë

Gjilan, 25 tetor - Qindra gjilanas kanë marrë pjesë në marshin protestues me moton "Në mbështetje të Flamurit Kuq e Zi", të hënën, në orën 12:00. Marshimi i protestuesve kuq e zi ka nisur nga kompleksi i shkollave të mesme, për të vazhduar deri te Teatri i Qytetit, për t'u kthyer sërish prapa në pikën e nisjes.
    Marshuesit gjatë gjithë kohës kanë kënduar himnin kombëtar, dhe kanë brohoritur "Shqipëri Etnike", "Oh sa mirë me qenë shqiptar"... por nuk ka munguar edhe ndezja e flakadanëve.
    Ky marshim protestues është organizuar nga Tifozët Kuq e Zi , Lëvizja Vetëvendosje, Skifterët, Intelektualet dhe Këshilli i nxënësve në Gjilan, si një përgjigje ndaj akteve të tifozëve serbë dhe më pas edhe atyre rusë, që ditë më parë në ndeshje futbolli kishin djegur flamurin kombëtar shqiptar.
    Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Gjilanit, togeri Ismet Hashani, ka thënë se policia ka vëzhguar protestën dhe ka siguruar rrugët kyqe më qytet, ndërsa protestuesit kanë marshuar deri te qendra e qytetit pa shkaktuar asnjë problem, është shprehur Hashani. Sipas tij, në protestë kanë marrë pjesë rreth 1700 vetë.
    Nuk ka folur askush. Protesta marshuese e gjilanasve ka kaluar pa probleme.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Aaaaa ,per ato me edukim ortodoks jam shprehur nje here, te vetmen gje per tu krenuar atje kane edukimin.Jane te mrekulueshem.

Po pse o i uruar i ndan Shqiptaret sipas feve?

ps dhe mos ofendo ortodokset qe jane ne burg.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    pak i vonuar por verrejta kete ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Gjergj Kastriot-SKENDERBEU a nuk eshte ai??

Shqiptaret nuk duhet te bien nee kurthet e organizuara nga extremistet e cdo lloji qofshin.
    Paqe!

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Shqiptaret nuk duhet te bien nee kurthet e organizuara nga extremistet e cdo lloji qofshin.

Eshte interesant fakti, se si e ke thyer kete tabun rreth vllezeris shqiptaro-serbe ne emer te besimit.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Eshte mire mos merremi fare me serbet, se i heqin vete pike vetes, nuk kemi nevoje te bejme asgje.

Se shpejti mendohet te kete provokime nga te dyja palet ndaj paralajmeroj patriotet shqiptare dhe sidomos ata te Kosoves t'i largohen provokimeve ne menyre qe bisedimet te shpejtojne arritjen e nje marveshjeje historike mes nesh dhe serbeve. Kujdes patriote!
    Paqe!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Se shpejti mendohet te kete provokime nga te dyja palet ndaj paralajmeroj patriotet shqiptare dhe sidomos ata te Kosoves t'i largohen provokimeve ne menyre qe bisedimet te shpejtojne arritjen e nje marveshjeje historike mes nesh dhe serbeve. Kujdes patriote!
    avash avash ore. ke ngut ti qe te arrish kete marveshje ti?

nuk kane kaluar 50 vjete nga masakrat qe kane kryer ndaj shqiptareve.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 34 prej 35 FillimFillim ... 2432333435 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •