Close
Faqja 33 prej 35 FillimFillim ... 233132333435 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 348
    1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ja ashtu duke mbledhe bidona e duke numeru, ty natyrisht nuk te kam llogarite se je ne afganistan.Ke ndonje gje per temen ti?Pra digjet flamuri, sinjal urrejtje, kush eshte i ligu ne kete mes?Si e argumenton ti?Ruset jane 140 miljon banore, sllavet jane 1/3 e europes,besoni se na duan gjermanet, francezet, italianet, greket, amerikanet?Ta them une kerkush nuk na do, por po te lexosh ketu ne forum na duket sikur jemi me te miret ne bote.ore do te analizoni veten ju apo do na cani tarravilen me llogje nacionalizmi.Trima e patriote te medhenj ju. Kush ka ardhe, si ka dashte ka bo.Ore ju te kosoves qe keni bashkejetu me keto, per cfar ju shajne mer zot, se po nuk ditem shkakun s'ke kurim.S'me duket normale te pranosh nje jete mes urrejtjes! Jo, secili duhet te beje analize e te marre inisiativa per reforma social- kulturore te mbeshtura mbi realitetin problematik.Jo kam bo rruge jo kam vu kasa, thote ky i joni kryeminister, por kur dal jashte nuk me pyet kush se sa rruge e sa kasa bisnesi kemi ne , por me thone perse beni kaq krime ju shqiptaret?Perse beni nje jete ordinere, perse flisni me ze te larte , perse jeni te zhurmshem kudo qe jetoni, perse rrini rrugave kur te gjith qetesohen ne shtepi, si eshte e mundur qe ju i therisni femijet vetem per te ngrene ushqim dhe jo per te studjuar, per tu qetesuar, per tu lare, apo per tu bere moral se si te sillen ne komunitet.E atje ku shkojme ne ,nuk jane as serbe as ruse.Ky eshte problemi mer bokurosh dhe jo shifra qe kam paraqitur une duke mbledhe bidona. 2mijon shqiptare +1.5 kosovare + 0.5 te maqedonise=4 miljon.Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)une nuk ju kam perfshire.Do i leni tagarrlliqet ju turkomanet, se po leni nam.OOOOOUUU do tundeni ju apo jo.
    Ore e dim shkakun neve si jo,pastaj e di mbare bota,me duket cudi si e ben ket pytje ti.Por ja ti rikujtoj edhe nje here
    Arsyeja kryesore edhe gjithe ato viktima qe u masakruan ne Ks ishte sepse ishin shqiptare,dhe vet fjala shqiptare per ata eshte motiv i urrejtjes.
    Arsyeja e dyte e duan territorin tone(serbia se qan koken as per serbet qe jetojne ne ks) atyrje ju intereson territori i Kosoves vetem kaq duan.

Kthehu pak ne Histori zotrote se do i kesh keto shkaqe edhe me te qarta.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [A=zANë;2903262]A e dim shkakun neve si jo,pastaj e di mbare bota,me duket cudi si e ben ket pytje ti.Por ja ti rikujtoj edhe nje here
    Arsyeja kryesore edhe gjithe ato viktima qe u masakruan ne Ks ishte sepse ishin shqiptare,dhe vet fjala shqiptare per ata eshte motiv i urrejtjes.
    Arsyeja e dyte e duan territorin tone(serbia se qan koken as per serbet qe jetojne ne ks) atyrje ju intereson territori i Kosoves vetem kaq duan.

Kthehu pak ne Histori zotrote se do i kesh keto shkaqe edhe me A qarta.[/QUOTE]

vet fjala shqiptare per ata eshte motiv i urrejtjes.
    Beson ti se nese e ndryshojme emrin ne turq do te kemi nje tjeter mardhneie ??
    Teritorin e kerkojne serbet,por slavet qe permend une nuk jane vetem serbet, por 1/3 e popullsise se europes.Mos dhe keto deshirojne kete truall prej 10 km2Po te tjeret qe na lene per ne fund dhe tash qe po na pranojne po e bejne me perdhunie.Ore perse nuk na do kerkush, kjo eshte pyetja.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ja ashtu A mbledhe bidona e A numeru, ty natyrisht nuk te kam llogarite se je ne afganistan.Ke ndonje gje per temen ti?Pra digjet flamuri, sinjal urrejtje, kush eshte i ligu ne kete mes?Si e argumenton ti?Ruset jane 140 miljon banore, sllavet jane 1/3 e europes,besoni se na duan gjermanet, francezet, italianet, greket, amerikanet?Ta them une kerkush nuk na do, por po te lexosh ketu ne forum na duket sikur jemi me te miret ne bote.ore do te analizoni veten ju apo do na cani tarravilen me llogje nacionalizmi.Trima e patriote te medhenj ju. Kush ka ardhe, si ka dashte ka bo.Ore ju te kosoves qe keni bashkejetu me keto, per cfar ju shajne mer zot, se po nuk ditem shkakun s'ke kurim.S'me duket normale te pranosh nje jete mes urrejtjes! Jo, secili duhet te beje analize e te marre inisiativa per reforma social- kulturore te mbeshtura mbi realitetin problematik.Jo kam bo rruge jo kam vu kasa, thote ky i joni kryeminister, por kur dal jashte nuk me pyet kush se sa rruge e sa kasa bisnesi kemi ne , por me thone perse beni kaq krime ju shqiptaret?Perse beni nje jete ordinere, perse flisni me ze te larte , perse jeni te zhurmshem kudo qe jetoni, perse rrini rrugave kur te gjith qetesohen ne shtepi, si eshte e mundur qe ju i therisni femijet vetem per te ngrene ushqim dhe jo per te studjuar, per tu qetesuar, per tu lare, apo per tu bere moral se si te sillen ne komunitet.E atje ku shkojme ne ,nuk jane as serbe as ruse.Ky eshte problemi mer bokurosh dhe jo shifra qe kam paraqitur une duke mbledhe bidona. 2mijon shqiptare +1.5 kosovare + 0.5 te maqedonise=4 miljon.Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)une nuk ju kam perfshire.Do i leni tagarrlliqet ju turkomanet, se po leni nam.OOOOOUUU do tundeni ju apo jo.

Une te shtrova nje pyetje konkrete, e ti e paske sjelle koshin e rradhes me plehra ne forum. Anesti, o derr, eshte hera e fundit qe e lexoj nje postim tendin ne kete forum. Nuk e kam luksin qe te humbas kohe me postime me nga 30-40 rreshta kur e di se ai postim eshte i barabarte me -0 dhe eshte i mbushur me plehra.
    Plehrat qe i sjell ti ne kete forum, se bashku me plehrat e 'boshtit te se keqes' Ilias Spiros, elinokton dhe Ganogo of CG...qe njiheni si antikosovare me te medhenj edhe se vet gayreket e sllavet nuk jane plehra te zakonshme por jane kimikale, fekale, mbetje toksike etj etj...ashtu siq je edhe vet ti.

Dua te merrem vetem me pergjigjen tende, pas pyetjes sime.

2mijon shqiptare +1.5 kosovare + 0.5 te maqedonise=4 miljon.Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)une nuk ju kam perfshire

Fatkeqesisht per ty o sahanlepires i sllavit e i grekut, jemi me shume se dyfishi i asaj qe ke sjellur ti. Po te sjelle nje link. Edhe pse eshte nga wikipedia, secili shenim e ka edhe burimin e saj. Frikesohu...buuu.

http://sq.wikipedia.org/wiki/Shqiptar%C3%ABt

Edhe nja dy fjale per pjesen me bold.
    Me kete shkrim i ofendove te gjithe shqiptaret pa perjashtim. A e di ti se mbi 80% e forumisteve jetojne jashte vendit, a e di ti qe secili prej nesh edhe pse jetojme ketu e kemi dike te familjes jashte!?...logjiko pak o argat i grekut e i sllavit...o brainwash.

Me pjesen tjeter te shkrimit nuk ja vlene te humbas as dy minuta me shume. Same shit every time, again and again.

OOOOOUUU do tundeni ju apo jo
    Ehhh kjo Thirrja deshperuese me ngacmoi te qeshuren e pare per diten e sotme. Te falenderohem shume.
    Kete ofsham deshperimi e kemi degjuar shume shpesh nga padronet tu, gjate gjithe historise....dhe regjistro ne koke mire kete qe po te them

JO ANESTI, NUK TUNDEMI

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    illyriani rex pershendetje, pse habiteni prej fancave shkive, nuk pritte gje e mir nga hasmi o vellezen, neve nai kan djege Flamurin Kombedar mese disa here fara jone prishet, te parit qe e kan djege jan partizanet envero-titist, mehmet shehu, enver hoxha ,ali shukriu, pastaj e kan djege mbeturina enveriste cdohere e kan urrye Flamurin Kombetar, vitet 80-ta banda enveristee ne mergim, si zagar perpliteshin rrugeve tuj bertite, kush e mban Flamurin pa yll ashete trathetar!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Kodi:
    Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,
    u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)
    une nuk ju kam perfshire.Do i leni tagarrlliqet ju turkomanet, se po leni nam.
    OOOOOUUU do tundeni ju apo jo.

Po mire ne mo Nesti se shqiptar hesapi, njerez te egjer me nje fjale... po keta pirromanet jane rritur e edukuar me "kulture ortodokse" ... si ka mundesi te prezantohen ne mes te evropit si bisha ?
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Kodi:
    Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,
    u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)
    une nuk ju kam perfshire.Do i leni tagarrlliqet ju turkomanet, se po leni nam.
    OOOOOUUU do tundeni ju apo jo.

Po mire ne mo Nesti se shqiptar hesapi, njerez te egjer me nje fjale... po keta pirromanet jane rritur e edukuar me "kulture ortodokse" ... si ka mundesi te prezantohen ne mes te evropit si bisha ?
    Me fal mer zotni por nese une paraqita nje statistike e cila u dha ne shtyp dhe me mediat tv, ku konkrteisht u tha se ,ne 1 miljon shqiptare ne emigracion 20 mije prej tyre vuajne denimin me burg.Kjo shifer e transformuar ne familje eshte 5/1.Ku eshte faji im ketu.Kush e shte ai qe te me detyroje te pranoj me kenaqesi kete fenomen neativ.
    Edhe nja dy fjale per pjesen me bold.
    Me kete shkrim i ofendove te gjithe shqiptaret pa perjashtim. A e di ti se mbi 80% e forumisteve jetojne jashte vendit, a e di ti qe secili prej nesh edhe pse jetojme ketu e kemi dike te familjes jashte!?...logjiko pak o argat i grekut e i sllavit...o brainwash.
    Kush eshte ka ra ne burg e kush duhet te kete turp!HHHHHHHahahahahahah qenk i forte fare ti mer illyrian rex

Dhe nje tjeter gje keto jane raporte dhe nuk do te thote se kriminaliteti ndahet pikerisht ashtu or mikoooo.Se ka rrota pallle qe kan pjelle nga 8 kopila dhe 7 i kane ne burg e nje qe i vjen rrotull si satelit.Por nuk do mend qe ka dhe te mire.
    Aaaaa ,per ato me edukim ortodoks jam shprehur nje here, te vetmen gje per tu krenuar atje kane edukimin.Jane te mrekulueshem.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ,ne 1 miljon shqiptare ne emigracion 20 mije prej tyre vuajne denimin me burg.Kjo shifer e transformuar ne familje eshte 5/1..........
    50/1...i dashur matematicien....
    Jarigas

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    50/1...i dashur matematicien....
    Me matiken ekzakte eshte ashtu sikur thua ti, por me terorine e probabilitetit do te pranojme se policia kap nje ne dhjete e keshtu qe dhe ti do te biesh dakord me llogaritjen time
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Nesto,

kam nji lajm te mrie per ty,

kto te top kanalit do te fusin ne BQB5,

jane mahnit nga ty, duan te besh nji dyshe me nji cun nga kosova...

do ja kalosh te gjitheve....

p.s

lajmi do ishte eskluziv, per nji te perditshme kosovare....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 24-10-2010 më 15:36
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Ja ashtu mbledhe bidona e duke numeru, ty natyrisht nuk te kam llogarite se je ne afganistan.Ke ndonje gje per temen ti?Pra digjet flamuri, sinjal urrejtje, kush eshte i ligu ne kete mes?Si e argumenton ti?Ruset jane 140 miljon banore, sllavet jane 1/3 e europes,besoni se na duan gjermanet, francezet, italianet, greket, amerikanet?Ta them une kerkush nuk na do, por po te lexosh ketu ne forum na duket sikur jemi me te miret ne bote.ore do te analizoni veten ju apo do na cani tarravilen me llogje nacionalizmi.Trima e patriote te medhenj ju. Kush ka ardhe, si ka dashte ka bo.Ore ju te kosoves qe keni bashkejetu me keto, per cfar ju shajne mer zot, se po nuk ditem shkakun s'ke kurim.S'me duket normale te pranosh nje jete mes urrejtjes! Jo, secili duhet te beje analize e te marre inisiativa per reforma social- kulturore te mbeshtura mbi realitetin problematik.Jo kam bo rruge jo kam vu kasa, thote ky i joni kryeminister, por kur dal jashte nuk me pyet kush se sa rruge e sa kasa bisnesi kemi ne , por me thone perse beni kaq krime ju shqiptaret?Perse beni nje jete ordinere, perse flisni me ze te larte , perse jeni te zhurmshem kudo qe jetoni, perse rrini rrugave kur te gjith qetesohen ne shtepi, si eshte e mundur qe ju i therisni femijet vetem per te ngrene ushqim dhe jo per te studjuar, per tu qetesuar, per tu lare, apo per tu bere moral se si te sillen ne komunitet.E atje ku shkojme ne ,nuk jane as serbe as ruse.Ky eshte problemi mer bokurosh dhe jo shifra qe kam paraqitur une duke mbledhe bidona. 2mijon shqiptare +1.5 kosovare + 0.5 te maqedonise=4 miljon.Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)une nuk ju kam perfshire.Do i leni tagarrlliqet ju turkomanet, se po leni nam.OOOOOUUU do tundeni ju apo jo.
    Anesti urrejtja e serbve ndaj shqiptarve nuk ka te bej me nivelin tone socio-kulturor,as ruset nuk vuajn nga emigrantet shqiptar,sllavet se di pse i fut ne thes me ruset e serbet.Ne shqiptaret e Kosoves nuk kemi bashkjetu me serbet,ne kemi qen te okupuar nga serbia,mund ta paramendosh nje regjion si Drenica 99% Shqiptar sundohet nga me pak se 1%serbe,ne kemi qen koloni e serbis,serbia e do teritorin e Kosoves per pasurit e saje minerale hengjill,plumb,nikel etj rusia solidarizohet me aleatin e saje.
    A mendon se fanatiket musliman e dogjen flamurin Danez per shkak te nivelit te ulet socio-kulturor te Danezve?
    Ne jemi pergjegjes per gjendjen ne vendin tone Shqiperi,Kosove,por nuk mund te na fajsoni per veprimet e bandave fashiste serbe e ruse.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •