Close
Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 348
    Special Guest Maska e Genius™
    Anëtarësuar
    04-10-2010
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    46
    Të vazhdojn dhe të djegin. Nuk djegin identitetin dhe forcën e një populli që ka luftuar me mish e me shpirt për flamur. Pasi e kemi vërtetuar se nuk na prekin dhe nuk na bëjn gjë, thjesht tregojn pafuqin dhe poshtërsin që i bashkon këto kombe. Kot bota nuk po i lë të jenë në vendet e botës së 3-të. Dihet se çfarë malli janë dhe sa vlejn, më mirë i lën të merren me flamure dhe me ultranacionalizma brenda shtëpive të tyre, sesa ti japin dorën dhe ti afrojn me realitetin e botës.

Sa më shumë djegin flamure, aq më shumë na forcojn dhe na ndërgjegjësojn se jemi ndryshe nga ta. Mendojm të ecim përpara dhe jo të djegim leckat e tyre, që meritojn të vendosen si lecka për të fshirë rrugën.
    If you are first you are first. If you are second, you are nothing.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ruset djegin flamurin kuq e zi dhe flamurin e Kosoves

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ruset djegin flamurin kuq e zi dhe flamurin e Kosoves

A pe shihni qimt e nanes qysh po ju vjen era krejt disfat,jeni kap e jeni mbledh e jeni ba si grate,per ni SHQIPERI qe ju zhduke e ju ban hi....hej o kriminel ti po hin e nuk po del.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Mire mire, jemi t'famshem edhe t'rendesishem

Sllavet jane kanceri i globit

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Priteni djegien e rradhes se flamurit shqiptar ne Greqi, ne ndonje ndeshje te ketyre tjereve. Vellezerit greke patjeter te bashkohen me vellezerit e tyre serbe e ruse ne sjelljet kafsherore...

Ma honkshin...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ne shqiptaret duhet te forcohemi dhe te bashkohemi,dhe nje gje duhet ta kemi te qarte,ne duhet ta kryem nje vepere te madhe,ne mbrojte te kombi tone,pra te ja kthem dinitetin shqiptarve,dhe ta ngrisum zerin,te hakmerremi per krimet qe na kan bere skllavet me dekada,ti zbusim zemrat e gjdo shqiptari,ti zbusim zemrat e nenave shqiptar,qe kan plasur per femijet e tyre,ti ndalim keta lote nje her e pergjithmon,dhe ti themi skllaveve BOLL MA,pra ne herdokurdo mos ne gjenerata e ardhshme duhet te punoje te zhvillohen si shtet,por edhe te punojne per ti bere 4 sulme te medha ne bote,sa qe e do te trondiste e gjithe bota.
    Pra ne duhet ti sulmoj 4 vende te boteosken,Beogradin,Athinen,Shkupin.
    Nuk po du mu shite ktu patriot por kjo duhet behet,ne menyre qe te tjeret mos luajne me ndjenjat e shqiptarve,ti tregojm botes qe ne jemi tolerant,por jemi edhe luftetar dhe nuk lejojm ta pordhosin historin e Kombi Shqiptar.

Inshalla nuk perfundon kjo BOTE,pa i bere shqiptaret keto 4 sulme.Amin.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Priteni djegien e rradhes se flamurit shqiptar ne Greqi, ne ndonje ndeshje te ketyre tjereve. Vellezerit greke patjeter te bashkohen me vellezerit e tyre serbe e ruse ne sjelljet kafsherore...

Ma honkshin...
    Ore qe ti pret, po e shoh, por persene nuk po e shpjegon kush.Mua nuk me intereson fare xhesti por urrejtja qe nxorri krye dhe ne rusi.Tashme kemi ruset , serbet, greket ,maqedonet, me siguri dhe malazezet por qe i tremben komunitetit shqiptar atje.Me duket se si shme kundrejt nje populli prej 4 miljone, me nje sip.40 mije km2.C'eshte kjo urrejtje kaq e madhe sa qe me duket nje cmenduri.Ne rastin e rusise nuk kemi as reagim te politikes.Nuk paska njerez te afte ne kete bote qe te nderhyne dhe te sheshojne kete urrejtje.Ore kush eshte shkaku?Ore por ruset c'far kane me shqiptaret?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Jam kurioz ta di, si te dolen 4 milion shqiptare?

Si e llogarite?

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Oiiiiiiiiii oiiiiiiiiiiiiiiiiii cna ka gjetur thuaj qe kemi per komshinj ca zvarranike te njerezimit !!!!!!
    Po thuaj cdo ish bota pa te keqen ??
    Skane ca bejne keta e nje me dy djegin flamurin,kot pa lidhje.Duket inteligjenca e tyre deri ku mund te arrije!!! Ndjej neveri per te gjithe sllavet!
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Jam kurioz ta di, si A dolen 4 milion shqiptare?

Si e llogarite?

Ja ashtu duke mbledhe bidona e duke numeru, ty natyrisht nuk te kam llogarite se je ne afganistan.Ke ndonje gje per temen ti?Pra digjet flamuri, sinjal urrejtje, kush eshte i ligu ne kete mes?Si e argumenton ti?Ruset jane 140 miljon banore, sllavet jane 1/3 e europes,besoni se na duan gjermanet, francezet, italianet, greket, amerikanet?Ta them une kerkush nuk na do, por po te lexosh ketu ne forum na duket sikur jemi me te miret ne bote.ore do te analizoni veten ju apo do na cani tarravilen me llogje nacionalizmi.Trima e patriote te medhenj ju. Kush ka ardhe, si ka dashte ka bo.Ore ju te kosoves qe keni bashkejetu me keto, per cfar ju shajne mer zot, se po nuk ditem shkakun s'ke kurim.S'me duket normale te pranosh nje jete mes urrejtjes! Jo, secili duhet te beje analize e te marre inisiativa per reforma social- kulturore te mbeshtura mbi realitetin problematik.Jo kam bo rruge jo kam vu kasa, thote ky i joni kryeminister, por kur dal jashte nuk me pyet kush se sa rruge e sa kasa bisnesi kemi ne , por me thone perse beni kaq krime ju shqiptaret?Perse beni nje jete ordinere, perse flisni me ze te larte , perse jeni te zhurmshem kudo qe jetoni, perse rrini rrugave kur te gjith qetesohen ne shtepi, si eshte e mundur qe ju i therisni femijet vetem per te ngrene ushqim dhe jo per te studjuar, per tu qetesuar, per tu lare, apo per tu bere moral se si te sillen ne komunitet.E atje ku shkojme ne ,nuk jane as serbe as ruse.Ky eshte problemi mer bokurosh dhe jo shifra qe kam paraqitur une duke mbledhe bidona. 2mijon shqiptare +1.5 kosovare + 0.5 te maqedonise=4 miljon.Ju te tjeret emigrantet e pa ligjshem qe zute eropen me dhune dhe qe staistikat ,u kane nxjerre ne raportin 5/1 ( pra cdo familje ka nje te burgosur ose kandidat)une nuk ju kam perfshire.Do i leni tagarrlliqet ju turkomanet, se po leni nam.OOOOOUUU do tundeni ju apo jo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 23-10-2010 më 18:54
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •