Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2010
    Postime
    51

Ne dileme per universitetin..

Pershendejte te gjitheve.

Une jam ne vit te kater te gjimnazit ,profili natyror edhe jam shume ne dyshime per lendet qe do te hedh edhe per karrieren.

Normale pervec matematikes dhe letersise qe jane te detyrueshme(matematika 7 & letersia 9 ) besoj qe do hedh edhe anglishten por sdi cilen lende te zgjedh tjeter.

kisha qejf te vazhdoja inxhinieri informatike, ose inxhhinieri ekonomike ose ekonomi-finance ne tirane kshuqe a mund te me jepni nje lloj ndihme se cfare lendesh duhen hedh per kto dege ose ndonje keshille per ndonje dege tjeter

jam ne stressssssss :P

6-Kateshi Maska e VL.TX.US
    Anėtarėsuar
    18-09-2010
    Vendndodhja
    ATX
    Postime
    65
    Shko per Ekonomi Elektronike, a si quhet se se mbaj mend tani ( ose dicka te tipit Management Information Systems )

Per keto, besoj do te ndihmoje shume po te hedhesh provim Anglishten dhe dicka tjeter si ekonomi ( nqs eshte e mundur ) apo ndonje lende tjeter te profilit shoqeror
    Dy emra kam nė zemėr unė
    Para mė je ti o Vlorė

I dyti ėshtė ekipi ynė
    Flamurtari madhėshtor

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Ne lendet me zgjedhje hidh Fiziken, ka koeficient te larte ne me se 70% e Fakultetve.

Per se cfare duhet te vazhdosh, ajo eshte nje zgjedhje aq individuale sa edhe shoqerore, nuk e di a me kupton. Ti mendohu nje here, thuaj cfare te pelqen, cila eshte endrra jote, qellimet e tua. Thuaj se cilat jane kapacitet e tua, mundesisht pa shtuar ndonje gje, pasi nuk do genjesh askend vec vetes.

Ti mendohu njehere per keto qe te shkruajta, dhe me kthe pergjigje, ketu, ose nese e ke probelm ne privaticitetin, ne mp. Ndoshta do te arrij te te jape nje keshille te vlefshme.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

6-Kateshi Maska e VL.TX.US
    Anėtarėsuar
    18-09-2010
    Vendndodhja
    ATX
    Postime
    65
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ne lendet me zgjedhje hidh Fiziken, ka koeficient te larte ne me se 70% e Fakultetve.

Per se cfare duhet te vazhdosh, ajo eshte nje zgjedhje aq individuale sa edhe shoqerore, nuk e di a me kupton. Ti mendohu nje here, thuaj cfare te pelqen, cila eshte endrra jote, qellimet e tua. Thuaj se cilat jane kapacitet e tua, mundesisht pa shtuar ndonje gje, pasi nuk do genjesh askend vec vetes.

Ti mendohu njehere per keto qe te shkruajta, dhe me kthe pergjigje, ketu, ose nese e ke probelm ne privaticitetin, ne mp. Ndoshta do te arrij te te jape nje keshille te vlefshme.

Ah or miku im, apo se e CAN NJERI ****** se ca kemi qejf neve .... Leku eshte kanun, ose dacka rektorit, ndoshta bejne ndonje ndryshim

Une ngeca 2 vjet ne biologji, se zotit rektor, si tekej ai muhabeti te me kalonte ne informatike, sado qe e kisha preference te pare, e sado qe me duheshin vetem pak pike per tu futur . Gjithmone dilte ne teme ligji .... TE Q@#$FSHA LIGJIN NE B@#$TH
    Dy emra kam nė zemėr unė
    Para mė je ti o Vlorė

I dyti ėshtė ekipi ynė
    Flamurtari madhėshtor

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2010
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga VL.TX.US Lexo Postimin
    Shko per Ekonomi Elektronike, a si quhet se se mbaj mend tani ( ose dicka tipit Management Information Systems )

Per keto, besoj do ndihmoje shume po te hedhesh provim Anglishten dhe dicka tjeter si ekonomi ( nqs eshte e mundur ) apo ndonje lende tjeter te profilit shoqeror
    Nuk mund te hedh asnje lende te profilit shoqeror sepse jam natyror
    Ekonomia elektronike nuk ekziston por besoj se e ke fjalen per informatike ekonomike..edhe ket gjo e kam mendu po halli o se matematiken se kam me shume se 7 prandaj sja vlen

Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin

Ok fiziken e kam menduar edhe une + qe me thane qe testet e fizikes i bejne te thjeshta meqe fiziken nuk e zgjedhin shume njerez!
    Se di jam shume konfuze skam asnji ide t qart n mendje
    Prinderit me thone te bej farmacine porrrr une sdu asnji gjo qe t ket lidhje me mjeksine , me pelqen me shume informatika edhe ekonomiku,,,dmth dua dicka qe t bashkim i te dyjave

Citim Postuar mė parė nga VL.TX.US Lexo Postimin
    Ah or miku im, apo se e CAN NJERI ****** se ca kemi qejf neve .... Leku eshte kanun, ose dacka rektorit, ndoshta bejne ndonje ndryshim

Une ngeca 2 vjet ne biologji, se zotit rektor, si tekej ai muhabeti te me kalonte ne informatike, sado qe e kisha preference te pare, e sado qe me duheshin vetem pak pike per tu futur . Gjithmone dilte ne teme ligji .... TE Q@#$FSHA LIGJIN NE B@#$TH
    Faleminderit shumeee te dyve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-10-2010
    Postime
    8

Smile

Ok fiziken e kam menduar edhe une + qe me thane qe testet e fizikes i bejne te thjeshta meqe fiziken nuk e zgjedhin shume njerez!
    Prinderit me thone te bej farmacine porrrr une sdu asnji gjo qe t ket lidhje me mjeksine , me pelqen me shume informatika edhe ekonomiku,,,dmth dua dicka qe t bashkim i te dyjave
    per mendimin tim nqs te duhet,le per te te deshiruar deshira jote per te zgjedhur.bej cte doje qefi ty mos pyet njeri.nje gje te till e kam provuar nga eksperiencat qe kam pare.mos shif qefin e tjetrit po shif kush te pelqen me shum.pastaj profesionin qe ti do zgjedhesh sdo e zgjedhesh per mamin dhe babin por per veten tende
    flm flm....ishte thjesht nje mendim

Citim Postuar mė parė nga xhonina Lexo Postimin
    per mendimin tim nqs te duhet,le per te te deshiruar deshira jote per te zgjedhur.bej cte doje qefi ty mos pyet njeri.nje gje te till e kam provuar nga eksperiencat qe kam pare.mos shif qefin e tjetrit po shif kush te pelqen me shum.pastaj profesionin qe ti do zgjedhesh sdo e zgjedhesh per mamin dhe babin por per veten tende
    flm flm....ishte thjesht nje mendim
    E thjeshtė...INFORMATIKĖ EKONOMIKE.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga EnyaL Lexo Postimin
    Pershendejte te gjitheve.

Une jam ne vit te kater te gjimnazit ,profili natyror edhe jam shume ne dyshime per lendet qe do te hedh edhe per karrieren.

Normale pervec matematikes dhe letersise qe jane te detyrueshme(matematika 7 & letersia 9 ) besoj qe do hedh edhe anglishten por sdi cilen lende te zgjedh tjeter.

kisha qejf te vazhdoja inxhinieri informatike, ose inxhhinieri ekonomike ose ekonomi-finance ne tirane kshuqe a mund te me jepni nje lloj ndihme se cfare lendesh duhen hedh per kto dege ose ndonje keshille per ndonje dege tjeter

jam ne stressssssss :P

CILA ESHTE LENDA QE TE PELQEN ME SHUME?? Mendo per ate lende dhe shiko se c'mund te besh ne lidhje me ate lende..tek e fundit Ekonomik..nuk eshte keq dahe merr ne konsiderate se cdo dege ka dhe nendege dhe ca informtike do e besh edhe ne ekonomik mendoj...pastaj informohu miiiiiiiire dhe bej nje zgjedhje te ndergjegjshme ..Pac fat edhe sukseseeee...
    https://www.behance.net/robberysk1100

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Problemi eshte se universitet do te thote se do mesosh nje profesin per pune.Profesioni duhet qe te maresh nje roge te mire pra mundesi pune.Po qe per pasion mos e ngatro me punen ,se puna eshte per lek pasion per qef.Po te jesh aq me fate sa te gjesh nje pune qe e ke pasion ne regudh por e ke te veshtire.Ne fillim leku pastaj pasini .

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga eralni Lexo Postimin
    Problemi eshte se universitet do te thote se do mesosh nje profesin per pune.Profesioni duhet qe te maresh nje roge te mire pra mundesi pune.Po qe per pasion mos e ngatro me punen ,se puna eshte per lek pasion per qef.Po te jesh aq me fate sa te gjesh nje pune qe e ke pasion ne regudh por e ke te veshtire.Ne fillim leku pastaj pasini .
    Nuk e mendoj fare kshu...pastaj cdo njeri ka prioritetet e veta...ky i joti po me duket shume larg timit..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •