Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Nuk e mendoj fare kshu...pastaj cdo njeri ka prioritetet e veta...ky i joti po me duket shume larg timit..
    Respekte por nuk hyne te prioritetet, se ai i pari ne nje bote kapitaliste eshte leku .Me keq ardhje e them por raliteti duhet pranuar pastaj ndryshuar.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga EnyaL Lexo Postimin
    Ok fiziken e kam menduar edhe une + qe me thane qe testet e fizikes i bejne te thjeshta meqe fiziken nuk e zgjedhin shume njerez!
    Se di jam shume konfuze skam asnji ide t qart n mendje
    Prinderit me thone te bej farmacine porrrr une sdu asnji gjo qe t ket lidhje me mjeksine , me pelqen me shume informatika edhe ekonomiku,,,dmth dua dicka qe t bashkim i te dyjave
    Ok atehere.

Pike se pari dicka: testet e Fizikes nuk jane asnjehre te thjeshta, dhe me beso, e ygjedhin me shume veta se cmund ta mendosh

Farmacia eshte shume lende dhe profesion i lezetshem. Me sakte, profesion rehati. Neqoftese ke nota te mira, je tip qe meson atehere shikoje Farmacine se nje mundesi te forte. Ia vlen!
    Eshte goxha e forte si shkolle. Do mesosh Kimine, Mjekesi te pergjithshme, Latinisht, Laborator e ca lende te tjera qe si mbaj mend (memorje e plakur) Mesa di nga dikush qe ka mbaruar atje, me kane thene qe eshte Universitet i mire per tu ndjekur.
    Nese mendon qe Farmacia eshte si profesionet e tjera mjekesore, me nje fjale me gjakra e gjera te ngashme, atehere e ke gabim. Madje mund te them qe eshte profesioni me etik qe mund te ekzistoje.Per te vazhduar ke ky Fakultet, ne lende me zgjedhje merr Kimin(kz po qe eshte provim i veshtire).

Inforamtika Ekonomika ka 2 vjet qe eshte hapur ne Universitetin e Tiranes. Eshte dege e mire... deri diku! Nese je e forte ne matematike, vazhdoje pa problem. Njoh dike qe vazhdon aty, dhe me thote qe matematika eshte tmerr. Je me fate nese arrin te kalosh. madje thone qe po arrite te kalosh matematiken, atehere ke kaluar total fakultetin Ne vit te pare beni matematiken qe ben dega e Informatikes (Me Mucon ) ke Fakulteti i Shkencave Natyrore. Ne vit te dyte do beni matematiken qe bene Ekonomiku, edhe kjo nje kocke e forte. Ka Fizike gjithashtu, Algoritme dhe Prgramim, Fiskulture lol, edhe ca lende te tjera qe si kam fiksuar dot te gjitha. Gjithsesj 6 lende. Per te vazhduar ke ky Fakultet, ne lende me zgjedhje merr Fiziken.

Ajo qe duhet te kesh parasysh, mbi te gjitha, eshte potenciali yt. Sa pike mendon se mund te arrish? Per te dyja keto dege te siper permendura, duhet nje pikavarazh me mbi 6000 pike. Nqs arrin te marresh 6100, atehere e ke te marre nje nga keto lende. por nqs arrin me pak, me mire hidhi syte diku tjeter.

Pastaj, nse do te shkosh ne nje shkolle per qejf, qe mos te e lodhesh edhe aq shume trurin, shko per Sociologji. Edhe nota merret lehte, pedagoget nuk jane edhe aq te veshitre.

Zgjedhje te Mbare dhe suksese!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Dergo nje foto me rroba banje, te te them une per cfare te vazhdosh
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •