Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 169 prej 169
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    a more tradhtar ti dhe ai Kaviri po qysh sju vjen marre qdo gje e mveshni me arabet
    A te shava gamilen e axhes prej Jemeni a?
    Po mos ki dert se nuk ngordh gamilja.

Po ti si kusheriri i gamiles qe je, s`thith dot qe Amerika nuk nderhyri sepse i erdhi keq per hamilen tende dhe as per shqiptaret qe po masakroheshin, por e "cliroi" Kosoven per t`ia futur, dhe do perpiqet ta shkombetarizoje.

Dhe shkombetarizmimi behet nepermjet ARABIZIMIT, qe ta bejne Kosoven si Bosnja qe ne gjithe boten nuk njihen si boshnjake (me emrin e kombit) por myslimane - pra pa identitet kombetar.

O trushpellar, eshte propaganda serbe qe do t`i nxjerri kosovaret si turq shqipfolesa sic beri Tito, o gorrille e Kilimanxharos .

Nuk po te thote njeri nderro fene, dhe as adhuro Ameriken (se me ta futur na e ka) por identifikohu me kombin jo me fene si shpellar i Arabistanit.
    -

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Miredita Jeton Ali(qe dmth Idiot Injorant)!! A eshte bere ferra Ibrahim me duket!! Lexo dhe perpiqu te kuptosh(edhe pse te eshte e veshtire), perpara se te pergjigjesh!!
    Ku e pe kete cenim ti, efendi??!!

Jeton Ali(dmth, e di vete ti)!! Une me Kavir, jemi kryet e masoneve dhe jo "ne interes" te tyre!!
    Jeton Ali!! A dole ne shesh ti me flamurin kombetar dhe ndokush ta ndaloi??!!
    Sepse ti je Jeton Ali!!! Allahu e din ma s'miri.....
    Jeton Ali!!
    Thuaji edhe atij gomarit tjeter qe ka shkruar artikullin, se Sekretari i shtetit Amerikan, erdhi ne vizite ne Shtetin e Kosoves dhe jo ne Kombin Shqiptar(zyrtarisht)!! Kur te kuptoni ndryshimin, ndoshta eshte shenje se po iu funksionon truri.....hoxhe efendi!!!

__________________________________________________ _____________
    ska rendesi a je ne kryt te masoneve a je ne bisht ajo qfar ju them une ehste se mos u beni tradhtar te popullit tuaj sepse ne fakt ky popull shume ka vuejt nga njerzit e till si ju dhe ne fakt po vuan
    o idiot nese Sekretaria e Shtetit Amerikan erdhi ta vizitoj shtetin Kosovar ok kete e dine edhe femijet po qfar ju desht ta hjek Flamurin Kombetar ky nuk ka te beje me ate se a eshte i shqiperisa a jo ne dhe shqiperia jemi nje e perse na kane nda kete mesoje sepse te bashkuar ben fuqi e kete te ndar e don armiku normal edhe ju kete po e deshironi
    o idiot o tradhtar nese ka ardhur te vizitoj Kosoven po ne Graqanic qfar Vizitoj ajo a serbin a Kosoven a e din qfar flamuri valvitet ne Komunen e graqanices edhe ajo eshte kosov
    o tradhtar i Kombit mos fol pa dite o tradhtar

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    A te shava gamilen e axhes prej Jemeni a?
    Po mos ki dert se nuk ngordh gamilja.

Po ti si kusheriri i gamiles qe je, s`thith dot qe Amerika nuk nderhyri sepse i erdhi keq per hamilen tende dhe as per shqiptaret qe po masakroheshin, por e "cliroi" Kosoven per t`ia futur, dhe do perpiqet ta shkombetarizoje.

Dhe shkombetarizmimi behet nepermjet ARABIZIMIT, qe ta bejne Kosoven si Bosnja qe ne gjithe boten nuk njihen si boshnjake (me emrin e kombit) por myslimane - pra pa identitet kombetar.

O trushpellar, eshte propaganda serbe qe do t`i nxjerri kosovaret si turq shqipfolesa sic beri Tito, o gorrille e Kilimanxharos .

Nuk po te thote njeri nderro fene, dhe as adhuro Ameriken (se me ta futur na e ka) por identifikohu me kombin jo me fene si shpellar i Arabistanit.

o tradhtar nuk po them qe ti po thue me nderrue fene po eshte projekt i kriminelave te botes qe fillimisht ta qkombtarizojne ta perqajne popullin ne mes ta coptojne dhe pastaj ta sundojne siq ata vete dojne
    e shko ne graqanic kqyre qfar flamuri valvitet perse nuk po shkojne institucionet e kosoves me ngrit aty flamurin e kosoves por eshte i serbise me 4 C
    a edhe kesaj i thojne drejtesi nderkombetare a
    a po e shef se qfar po ndodh sepse ne nuk jemi vetja jone
    ju jeni piuna te masonve dhe here thojne hjeke flamurat kombetar e here qite
    hajt se koken bosh e paske
    edhe vet mbishkrimi kavir te tregon se qfar mundesh me qen
    sot ta ka hjek flamurin kombetar neser edhe ate shteteror thot ju skeni nevoj se jeni multietnicitet hehehehhehee
    e more tradhtar a e din sa shqiptaret jetojne ne maqedoni perse edhe aty nuk e qesin nje flamur me multietnicitetet ose vendet e tjera qe kane popullsi te perzier a
    a nuk eshte kjo dinakri e perendimorve qe edhe neser ti copton trojet kapak kapak
    qe sa vite mitrovica eshte jasht kontrollit nga kosovaret a sjan ketu nderkombetaret a ?
    a nuk e dine kufirin e trojeve te ballkanit a ?
    emore tradhtar mos folni pa dite se eshte turp

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    o tradhtar nuk po them qe ti po thue me nderrue fene po eshte projekt i kriminelave te botes qe fillimisht ta qkombtarizojne ta perqajne popullin ne mes ta coptojne dhe pastaj ta sundojne siq ata vete dojne
    e shko ne graqanic kqyre qfar flamuri valvitet perse nuk po shkojne institucionet e kosoves me ngrit aty flamurin e kosoves por eshte i serbise me 4 C
    a edhe kesaj i thojne drejtesi nderkombetare a
    a po e shef se qfar po ndodh sepse ne nuk jemi vetja jone
    ju jeni piuna te masonve dhe here thojne hjeke flamurat kombetar e here qite
    hajt se koken bosh e paske
    edhe mbishkrimi kavir te tregon se qfar mundesh me qen
    sot ta ka hjek flamurin kombetar neser edhe ate shteteror thot ju skeni nevoj se jeni multietnicitet hehehehhehee
    e more tradhtar a e din sa shqiptaret jetojne ne maqedoni perse edhe aty nuk e qesin nje flamur me multietnicitetet ose vendet e tjera qe kane popullsi te perzier a
    a nuk eshte kjo dinakri e perendimorve qe edhe neser ti copton trojet kapak kapak
    qe sa vite mitrovica eshte jasht kontrollit nga kosovaret a sjan ketu nderkombetaret a ?
    a nuk e dine kufirin e trojeve te ballkanit a ?
    emore tradhtar mos folni pa dite se eshte turp
    Ti je aq i trashe, saqe me shan mua, dhe pastaj thua ate qe them une.
    Pune psikopati.

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    O kashkavell, askush nuk paraqitet si arabistan por si shqiptar te besimit musliman ! Dhe ke te drejt, fejën kurre nuk e do ndrrojm dhe nese per te, duhet edhe ameriken ne vend ta luftojm !
    Kurse ti ke mungesa te theksuara neuronesh ne tru, saqe shan Skenderbeun dhe ve ne avatar flamurin e Skenderbeut,
    He c`a te them une ty? Te te jap rep negativ?
    Ta jepja po se mos do beheshe me i zgjuar.
    -

Nuk bohet Shqiperie me shqiptaret jo, eshte e kote kur midis nesh kemi sherre ore e minut.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Nuk do anulonte viziten Hillary nese e priste flamuri shqiptar dhe as do ta permendete fare, ne Amerike kudo qe shkojme ne takime dhe pa marre parasyshe krahinen shqiptare nga ne vijme ,shkojme me nje flamur, me flamurin tone shqiptar.
    Inferioriteti ka nje logjike tjeter, paragjykon se si do thone amerikanet? cka do thone te huajt? po ju keni dy kokrra mend ? nese te huajt thone ju nuk jeni shqiptar, ju nuk keni kete flamur, ju jeni magjup...etj ju ashtu do beni vetem tu shkoni per fjale!?
    Na doli se per "shtetin multietnik " dhe per flamurin e pompes benzines keta burra e shiten idenditetin.
    Flamuri shqiptar na qenka flamur i nje shteti tjeter!!! ju e keni marre shume seriozisht pavarsine qe keni sot!
    Flamuri shqiptar valonte ne Kosove edhe nen sundimin e Jugosllavise, vjen perfundimi se as vete Jugosllavia nuk thoshte se eshte i nje shteti tjeter por kishte rryma dhe perpjekje ja si keta sot.
    Asgje nuk ka me keq se inferioriteti, nuk eshte pavarsi te jeshe deri ne vdekje si figure shahu ne doren e tjetrit,Kosoves i duhen njerez te rinje ti vijne ne krye per ta cuar procesin e pavarsimit te plote ne vend,per ta shpetuar nga vetshkatrrimi qe dmth shpetimi eshte bashkimi me Shqiperine, shqiptareve ne Ballkan u duhet vetem nje shtet .
    Amerika e di dhe e njeh vetem flamurin shqiptar, sa per friken per korrektesine politike te pakurrizoreve tane s'kam cte them , te mjeret as qe kane hallin e Kosoves,kane vetem hallin e pozites dhe mireqenjes personale.
    Edhe nje deshmi mjerimi i shtohet ndodhive gjate viteve te fundit se ku jane katandisur keta njerez dhe sa eshte horizonti i tyre, njerez qe dolen ne vije te pare te frontit per te luftuar sot arrestohen per vjedhje .Keshtu sot thone njerezia pse u be lufta? valle per clirim kombetar apo per nderrim idenditeti apo per ta bere ciflig personal-per ta vjedhur me kollaj-vetveten!?
    Pergjigja eshte e njejte si pyetja , u be per te gjitha nga pak, fatkeqesia eshte se ata qe luftuan per clirimin e vertete kombetar, rane deshmore...mbet Kosova me kategorine e atyre qe e duan aq shume sa e vjedhin cdo dite, dhe ia ndryshojne fizionomine perdite aq shume sa qe nese vazhdon as qe do te duket shqiptare.
    Qan Kosova per ndihme dhe pak i vjen nga te huajt ,eshte e turpshme qe sot te huajt e ruajn Kosoven nga shqiptaret
    Pyetja ma legjitime sot,a ka burra Kosova sot ? jo si keta qe i morren fytyren e vrare dhe te dinjitetshme, jo si keta qe e perdhunojne per cdo dite,a ka burra fisnik sic ka pasur gjithmone qe ta shpetojne kete cope Shqiperie ,dhe sigurisht nuk do te jene te vetem!

me ndeime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 14-10-2010 më 19:12
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Nuk ka ketu cfare te filozofojme ate cfare e kan bere institucionet tona,eshte me shum se katastrofe.........
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Vendosja e flamujve kombëtarë dhe më pas heqja e tyre është bërë në prag të vizitës së sekretares amerikane të Shtetit, Hillary Clinton.

E marte 12 Tetor 2010 15:02

Flamuri kombëtar shqiptar, i vendosur në mesin e atij shtetëror dhe amerikan, është hequr pasi ishte vendosur në sheshet e Prishtinës.

Vendosja e flamujve është bërë në prag të vizitës së sekretares amerikane të Shtetit, Hillary Clinton.

Kompania “Dolphin”, punëtorët e së cilës ishin parë duke larguar flamujt, të kontaktuar nga KTV-ja, nuk kanë dashur të japin asnjë informacion për këtë punë.

Sipas burimeve merret vesh se Ambasada Amerikane në Prishtinë ka sqaruar se mbajtja e flamurit të një shtetit fqinj, nuk është e preferuar. /koha/
    Mos rrnoni ma si hije, mos rrini ma pa dritë Mos fleni, mos i leni hi syve me ju qitë Mos leni ma me ndodhë, qysh ka ndodhë deri tash Mos leni,mos i leni se koha nuk kthehet mbrapsht.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    drenicaku:A gjithe e dijm se LPK,UCK program e kan pase bashkimin kombetar,po qa me na smujtum me ja arrit qellimit,u arrit diqka e ndermjetme shteti i pavarur i Kosoves,i cili i ka simbolet e veta.Sot eshte e pamundur qe flamuri KUQ E ZI te behet flamur i Kosoves siq eshte i pamundur edhe bashkimi i Kosoves me Shqiperin,kjo nuk do te thot se nuk do te ndodh ne te ardhmen.Mos mendo qe SHBA i trajtoin si partner te batabart shtetet e vogla e te varfra si Kosova,Bosna,Shqiperia,Serbia keto shtete nga SHBA&BE marrin urdhera te cilat jan te detyruar ti zbatoin .

Jo lpk,por qdo ushtar eshte betu ne emer te flamurit kuq e zi,ti thu se nuk mujten me ja arrit qellimi dhe arriten diqka te ndermjeme shtet i pa mbarur,then ndryshe kur nuk ka shi ben edhe bresher por keshtu nuk luhet me fatin e kombit.
    Eshte shume e mjer kur ndegjon se dikush mund te te jap dhe mund te te marrr diqka,pra mvaret nga disponimi i dikujt.
    Kurse mendimi im eshte qe shteti i kosoves eshte minimumi i mundeshem,sepse bashkimi nuk ka alternativ,ky bashkim do te ndodh,dhe per ket une besoi fort,poreshte e mjer kur ne vet knaqemi me diqka shume te vogel.
    Ky mohim i simboleve kombetare nga politika ditore per interesa te veta per ta zgjatur jeten ne fotele eshte e perkoheshme,do vijn njerz te rinj dhe ata do e qojn perpara qeshtjen shqipetare e cila ka mbet ne udhekryq fal analfabetve qe deri dje ishinb barinje dhe sot rrethanat ua mundesuan qe te behen te medhenje edhe pa dit fare.

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •