Me sa kuptova eshte nje format imazhi i kompresuar. Megjithate nuk jam shume i sigurt. Provo te shkarkosh nga ketu DJVu Browser Plugin
Me sa kuptova eshte nje format imazhi i kompresuar. Megjithate nuk jam shume i sigurt. Provo te shkarkosh nga ketu DJVu Browser Plugin
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Sfunksionon
Edhe krijimi i dosjeve ne MS Windows ka kufizimet e veta. Pervec karaktereve ilegale (dy pika, slash, pike-pyetja, etj.), Windows ka edhe disa kufizime te tjera per emrat e folder-ave, te cilat shume pak mund t'i kene hasur. Me poshte vijon nje liste me emrat e palejueshem.
Arsyeja e kufizimit ka te beje me DOS-in. Emrat e mesiperm kane percaktime ne DOS, per kete arsye nuk mund te perdoren per emertimin e dosjeve.Kodi:CON PRN AUX NUL COM1 LPT1...LPT9 COM1...COM9
Per ta provuar, krijoni nje dosje, ne Desktop le te themi, dhe tentoni ta emertoni me nje nga emrat ne listen e mesiperme. Gjithashtu, tentoni te riemertoni nje dosje aktuale me nje nga emrat e mesiperm.
Shenim, pas nje prove ne DOS, verejta se dosjet mund te krijohen me ane te komandes MKDIR:
Megjithate, sistemi mund te nxjerre gabime nese kerkohet te ruhen skedare te ndryshem brenda asaj dosje. Gjithashtu, dosja nuk mund te shuhet me ane te komandes DELETE te Windows ose te tastjeres. Fshirja fizike realizohet vetem nepermjet DOS-it.Kodi:MKDIR CON\
Per kedo nga ju qe ka hasur kete problem dhe eshte nervozuar duke thyer monitorin ose duke ofenduar Bill Gatesin, rekomandohet nje muaj trainim me librin "The Idiot's Guide to MS DOS".
Per te ilustruar me shume kete dukuri, lexoni edhe kete teme:
George W. Bush, ka fshehur faktet!
My silence doesn't mean I am gone!
Problemi im i rradhes eshte se une kam marre disa video ne formatin .rm mirpo un nuk kam programin ose aparaturen qe duhet per ti hapur.Mund te me ndihmoni dot.?
realone player
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Provo te marresh Real Player:
http://italy.real.com/realmusic/?
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Sherri te falenderoj shum me beri pune real player mgjs nuk e downlodova sepse e kisha vet si program po nuk e kisha provuar.Faleminderit
Pershendetje te gjitheve.
Mund te me ndihmoje ndonjeri ne lidhje me codec-sat.
kam shkarkuar disa filma dhe nuk mundem ti shikoj pasi me kerkon te gjej kodeksa, une kam shkarkuar kete lloj "K-Lite Mega Codec Pack 3.5.0" dhe kam instaluar, me ka punuar shume mire deri tani.
Filmat jane ne formatin .avi
Mundet ndonjeri te me ndihmoje?
respekte per te gjithe.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Krijoni Kontakt