Close
Faqja 46 prej 117 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1167
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Ju lutem me ndihmoni pak..

Kam nje problem me pc time, duke punuar ne pc ose duke ndejt pc ndezur me del kjo gje qe shifni ne foto:

Dhe kur e bej Cancel dhe klikoj Ok dhe hiqet. Pastaj prap pas disa minutash del perseri dhe gjithmon veproj duke klikuar cancel dhe ok per tmu heq kjo dhe te vazhdoj te punoj ne pc.

Ju lutem me jepni ndonje mendim cfar duhet te beje per kete problem

P.S Me DWD/R CD-ROM skam problem funksionon gjithcka ne regull.
    #VamosArgentina

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Mesazhi tė kėrkon tė futėsh CD-nė e Windows XP nė kompjuter qė tė zėvendėsohen skedarėt e dėmtuar me skedarėt origjinal. Fut CD-nė dhe shtyp butonin retry.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga edspace
    Mesazhi tė kėrkon tė futėsh CD-nė e Windows XP nė kompjuter qė tė zėvendėsohen skedarėt e dėmtuar me skedarėt origjinal. Fut CD-nė dhe shtyp butonin retry.

Kam bere dhe PC format por prap me del kjo gje e tille, cfar problemi mund te jet? ka mundesi tme shpjegoni se cfar duhet te bej.
    #VamosArgentina

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga thekthi
    Kam nje problem me pc time, duke punuar ne pc ose duke ndejt pc ndezur me del kjo gje qe shifni ne foto:

Dhe kur e bej Cancel dhe klikoj Ok dhe hiqet. Pastaj prap pas disa minutash del perseri dhe gjithmon veproj duke klikuar cancel dhe ok per tmu heq kjo dhe te vazhdoj te punoj ne pc.

Ju lutem me jepni ndonje mendim cfar duhet te beje per kete problem

P.S Me DWD/R CD-ROM skam problem funksionon gjithcka ne regull.
    Fike kompjuterin fare,hiqe nga priza ,lere 2 minuta ashtu,pastaj ngul spinen e rrymes ne prize dhe ndez kompjuterin me CD windowsi brenda.Kjo ben qe kompjuteri te beje boot te ftohte me memorjen ram bosh te pastruar.Do te dale dritarja e zeze qe te kerkon te shtypesh cfaredo ne tastjere,dhe do fillojne te shfaqen ekranet e tjera.Aty lexohen instruksionet per te bere riparim te windowsit.Kujdes te ekrani qe ka dy opsione Install dhe repair zgjedh opsionin instalo.Me pas vazhdon me enter per te instaluar windowsin pa bere formatim,dmth riparim te windowsit.Particionet i le ashtu si jane.Instalon windowsin ne C particion ne qofte se ne kompjuter windowsi i prishur ndodhet ne particionin C.Te opsionet e tjera...kompjuteri do fiket dhe beje reboot..lere kompjuterin ta beje vet.Me vone neqofte se shfaqet ekran i zi Me C: dhe te kerkon te shtypesh ne tastjere,mos shtyp asgje dhe vazhdon instalimi deri ne fund.Mbaj serialin e CD-se ne nje cope leter per ta futur nga tastjera kur te kerkohet.Ne instalim vetem do futesh serialin nga tastjera,si dhe me miun do rregullosh kohen(time zone).I fut edhe nje pasword te fusha e administratorit kur te dale.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Fike kompjuterin fare,hiqe nga priza ,lere 2 minuta ashtu,pastaj ngul spinen e rrymes ne prize dhe ndez kompjuterin me CD windowsi brenda.Kjo ben qe kompjuteri te beje boot te ftohte me memorjen ram bosh te pastruar.Do te dale dritarja e zeze qe te kerkon te shtypesh cfaredo ne tastjere,dhe do fillojne te shfaqen ekranet e tjera.Aty lexohen instruksionet per te bere riparim te windowsit.Kujdes te ekrani qe ka dy opsione Install dhe repair zgjedh opsionin instalo.Me pas vazhdon me enter per te instaluar windowsin pa bere formatim,dmth riparim te windowsit.Particionet i le ashtu si jane.Instalon windowsin ne C particion ne qofte se ne kompjuter windowsi i prishur ndodhet ne particionin C.Te opsionet e tjera...kompjuteri do fiket dhe beje reboot..lere kompjuterin ta beje vet.Me vone neqofte se shfaqet ekran i zi Me C: dhe te kerkon te shtypesh ne tastjere,mos shtyp asgje dhe vazhdon instalimi deri ne fund.Mbaj serialin e CD-se ne nje cope leter per ta futur nga tastjera kur te kerkohet.Ne instalim vetem do futesh serialin nga tastjera,si dhe me miun do rregullosh kohen(time zone).I fut edhe nje pasword te fusha e administratorit kur te dale.
    Te flm shum per ndihmen.. tani me duhet qe ta bej repair windowsin dhe jo ta bej Format perseri pc. Besoj se do regullohet dhe ky problem qe kam
    #VamosArgentina

Si tė kthej imazhin PSD nė JPG

Pershendetje
    Kam nevoje per nje program per te konvertuar skedaret *.psd ne *.jpg
    Dini ndonje lidhje nga ku mund ta shkarkoj
    Kuptohet nga ato free (ose edhe demo se e dua urgjent, nuk kam kohe te kerkoj, vecse mos ti kovertoje duke i shoqeruar me "watermark" )

Jam ne pritje
    Faleminderit

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk ke nevoje per konvertues formati.Klik me te djathte te skedari psd dhe zgjedh hape me.Zgjedh fotoshopin dhe imazhi do shfaqet ne Fotoshop.Klik ne Fotoshop ne File dhe ne menu zgjedh ruaje si.(save as).Te menuja e formateve poshte e hap dhe zgjedh jpeg.I ve nje emer imazhit dhe klik ne save.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Ti rrofsh per pergjigjen e shpejte por ne fakt une doja nje konvertues
    E di qe Photoshop e hap kete format por une nuk e kam te instaluar
    Lere se e gjeta nje konverter.
    Faleminderit gjithesesi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga baaroar : 16-05-2007 mė 18:40

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/25555

Graphic Converter. Mė i miri pėr kėtė punė, qė nė vitin 1. E ke provė pėr 1 muaj. 10 mb
    Prektora

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Word krijon njė dokument rezervė vetvetiu (backup)

Ja si ne kete foto: (dokumenti "Thjerra")

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 20-05-2007 mė 11:43

Faqja 46 prej 117 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •