pershendetje te gjithve kush mund te me ndihmoj se si ti hap keta fajlla se i kam pas si foto njeher dhe tash nuk e di qfar ka ndodhur me ta dhe ju lutem me tregoni se qfar ka ndodhur me keta keshtu per qfar arsye dhe me qfar programi ti hap
pershendetje te gjithve kush mund te me ndihmoj se si ti hap keta fajlla se i kam pas si foto njeher dhe tash nuk e di qfar ka ndodhur me ta dhe ju lutem me tregoni se qfar ka ndodhur me keta keshtu per qfar arsye dhe me qfar programi ti hap
Cfare prapshtese ?
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
skan prapashtes vetem numra ka ne te p.sh. keshtu 0158716.96 keshtu dhe pamja e tyneve eshte bardh sdi si ta pershkruaj pra njeher kan qen foto dhe tani jan ber ket form nuk e di pse
nqs te kujtohet qe kane qene foto , riemerohe ate file ne kete menure ...Postuar mė parė nga heron
0158716.jpeg
ose nqs nuk je i sigurte bashkangjit nje prej tyre ketu ne forum dhe e analizojm.
ose nje mundesi tjeteter eshte te jeni file zip te ndare.
Reni
flm per njoftimin tuaj por eshte problemi se nuk me ben pun ato metodat po a kish pas mundesi te me tregoni se si tua tregoj ne juve qato file se nuk po di si me ua trego se si ti qes keto dhe ti shini ju ju lutem me tregoni flm per ndihmen tuaj ......
Kliko me te djathte te numri 2435678 qe thua se eshte fotografi.Ne menu klik ne fund te properties(cilesite).Cfare lexon atje te tipi i files dhe me poshte tek "open with"(hape me) Ne qofte se anash tek hape me nuk shikon emer programi per fotografite.Kliko ne butonin anash ndrysho(change).Zgjedh ne menu fotoshop,ose program tjeter qe ke per te shikuar fotografite.Klikon ok poshte dhe skedari do hapet nga programi fotografik.Kur ke bere hapjen e fotografise a te ka dhene ndonje mesazh gabimi?Cfare thote mesazhi?Shiko edhe per madhesine e fotografise ne kb.ne qofte se eshte 1 kb atehere mund te jete nje "shortcut",pike per te bere akses nje fotografi diku ne nje direktori tjeter,ose mund te jete ikone.
Zakonisht "shortcuts" banojne ne direktorine"dokuments dhe settings"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-03-2006 mė 17:17
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
shtyp butonin e djathte te MOUS ne START edhe zgjidh EXPLORE
shko tek directory qe ke ato files edhe ndiq keto te dhena.
Tools
--> Folder Options
-->View
-->Show hidden files and folders
--> OK
edhe shikoji cfare emri kane mbas *.txt or *.jpg or *.jpeg etc.....
ne qofte se ska asnji lloj fjale mbas pikes atehere zgjigh files edhe vere MOUS mbi filen edhe shtyp buttonin e djathte te MOUS it:
zgjidh--> Properties.
--> Shiko daten edhe oren e krijim te files.
edhe do te te tregoje kohen e ndryshimit edhe mbase te kujtohet cfare ke bere ose perse i ke ndrushuar.
just my 2 cent worth
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
Pershendetje,
Kam nje file qe me duhet ta hap ne .zdb format por nuk di se si mund ta hap (nuk e kam hasur me pare kete lloj file-i).
Kompiuteri qe kam eshte windows xp.
Flm.
Postuar mė parė nga Veshtrusja
ske mare ndihme deri tani, se ke harruar dy gjera:
1 - te kerkosh ndihme, pervec pershkrimit te gjendjes tende
2 - te thuash the magic word please/ ju lutem
![]()
ah! ke te drejte,por isha ne nxitim.
Atehere, a mundet te me ndihmoj njeri me problemin qe kam ju lutem?![]()
Krijoni Kontakt