Close
Faqja 15 prej 117 FillimFillim ... 513141516172565115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1167
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2004
    Postime
    39
    La lune, shiko njehere ne:
    http://www.computing.net/windows95/w...um/161048.html

Ose shiko artikuj te ngjashem ne Google. Kerko per:
    "explorer invalid page fault .tmp"

Sic e shpjegoi edhe edspace, EAX, EDX etj. jane regjistra te kompjuterit. Vlerat e regjistrave ne nje moment kur nje program 'crashes', jane te vlefshme per programuesin qe te gjeje se cili mund te jete gabimi. Per njerezit e zakonshem
    regjistrat apo staku nuk kane vlere.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Space...

Ad-ware e kam te instaluar por windows nuk e le te skanoj ...
    Problemi fillon sa hap pc e direkt del tabela ...

File ~7551815380.tmp ndodhej ne Winsows

(C:\Windoes\T.. )

P.s Odeon dhe Ilir ju flm per pergjigjet nuk eshte se po bej trimet te bej experimnteme pc time se po te qe ashtu i fusja nje formatim edhe bija rehat por po mundohem te gjej nje zgjidhje duke len menjan formatimin sepse Pc ime nuk e ka te ndare C me D pra te gjitha dokumentat apo programet e mia me nje formatim do iknin pergjithmon ...

Ju flm

Lori

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Mos ne e kurse forumin. Shkruaji tė plota adresat.

Pėr C:\Windows\TEMP e kishe fjalėn? Nqs ėshtė ashtu, skedarin fshije, ose tė paktėn ndryshoji emrin dhe shiko nqs do dalė prapė gabimi apo jo.

Nuk tė kuptoj kur thua qė windowsi nuk e lejon Ad-Aware. Provo njėherė Hijackthis dhe CWShredder nga adresat mė poshtė:
    http://www.zerosrealm.com/downloads/CWShredder.zip
    http://www.zerosrealm.com/downloads/hjt.zip

Raportin e Hijackthis hidhe nė forum qė tė shikojmė nqs ke ndonjė program keqbėrės.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253

Question Folder Options-View

u nisa per te ndryshuar attributet e skedarve te Tools-folder options-view (win98se) per te aktivizuar opsionin "show all files", per per cudine time ky ishte zevendesur me dicka tjeter si ne figuren me poshte(Managing pairs of ...):

(megjithse kjo mund te behet me ndonje program jashte win jam kurioz te di arsyen e ketij ndryshimi ,nese keni dijeni rreth tij!)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    ate modifikim ta jep ndonje program si powertoys ose tweekUI ose ndonje program i ngjashem qe ke instaluar per te bere ndryshime konfigurime te windowsit
    ose ta jep ndonje program per te krijuar websajt si psh frontpage
    Tools/Web Settings / Advanced tab
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Fotjon,

Tė njėjtėn gjė e kam edhe unė nė Windows XP. Ai opsion ėshtė pėr skedarėt qė ruhen nė kompjuter kur ruan njė faqe interneti. Psh, tani qė je nė Forumin Shqiptar, po tė shkosh tek File > Save As, Internet Explorer do ruaj njė faqe HTML dhe njė dosje me fotografitė, javascript, etj qė duhen pėr tė hapur faqen. Nqs fshin njėrėn prej tyre, fshihet edhe tjetra. Ky opsion qė ke treguar ti kontrollon kėtė gjė.

Unė nuk kam instaluar ndonjė program shtesė pėrveē freskimeve tė microsoftit. Besoj se dhe ti do ta kesh marrė kėtė ndryshim kur ke freskuar Windows nga Windows Update.

Nuk ke opsion tjetėr pėr skedarėt e fshehur?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 26-10-2004 mė 01:58
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    Eshte e vertete qe kam perdorur shume programe te tille per konfigurimin e win dhe akualisht disa i kam te instaluar
    kete "web settings" tek frontpage nuk po arrij ta aktivizoj , me qendron gjithmone i paktivizushem pavarsisht se cfare bej me frontpage.
    (freskime win si kam bere ndonjehere dhe opsion tjeter te menuja ne fjale sic e ka treguar edscape nuk ka)

po shfrytezoj rastin edhe per dicka tjeter, ne programet office 2000 dhe ne OE nuk me aktivizohet me Spelling tek menuja tools, (nuk mbaj mend cfare i kam ndryshur, se keto ngaterresa te bien ne sy 2 jave pasi ke levizur diēka)
    ka ndonje menyre te shpejte per ta rregulluar
    , tnx!

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636

:)

A ke pasur dokument tė hapur nė momentin qė ke provuar tė punosh me Spelling?
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    fatjon do e shof me me vemendje kete gje kur te vete ne shtepi po keshilla ime me e madhe
    Mos luaj shume me WiN
    ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Fotjon nė lidhje me korrigjuesin (spell-check) provo njėherė tė instalosh kėtė skedar.
    http://www.tech-pro.co.uk/files/csapi3t1.exe

Ndiq hapat next > next ... dhe programi do instalojė DLL csapi3t1.dll nė dosjen Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Proof

Zakonisht ky skedar instalohet nga office por ka mundėsi qė ta kesh fshirė. Pas instalimit mund tė duhet tė rifillosh kompjuterin qė tė futen nė fuqi ndryshimet.

-----------------------------------

Nė lidhje me skedarėt e fshehur, ndryshimin qė nuk e bėn dot nga folder options, mund ta bėsh nėpėmjet regjistrit.
    - start > run > regedit
    - hap dosjen [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\
    Advanced]
    Aty duhet tė jetė njė vlerė me emrin hidden
    - Nqs nuk ka shko tek Edit > new > dword value
    - Vendosi emrin Hidden
    - Klikoje dy herė dhe tek value data shkruaj:
    1 pėr tė shfaqur skedarėt e fshehtė
    2 pėr tė fshehur ato

Ndryshimet futen nė fuqi pas rifillimit tė windowsit.
    Edi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •