Kerkoj ndihmen tuaj rreth nje script si psh:Per anti bad word,anti flood,protection nga ban deop , mass join , proxy.....! Nqs keni ndonje script te mire mund ta postoni Ju flm
Kerkoj ndihmen tuaj rreth nje script si psh:Per anti bad word,anti flood,protection nga ban deop , mass join , proxy.....! Nqs keni ndonje script te mire mund ta postoni Ju flm
Ju lutem mund te me instruktoi njeri me saktesi se si te veproj se si ti transferoj dokumentat nga nja laptop me wind 7 ne nje pc me wind XP....me ndimen e nje cabli rrjeti
Je ne nenforumin e gabuar shko tek nenforumi Irc@Albasoul
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ai file qė ke ti mund tė bėhet nė pjesė nga sa do ti (megabyte) me anė tė programit WinRar.Shiko nė youtube se ke me dhjetra tutoriale se si ta bėsh njė file tė vetėm,nė disa skedare rar.
Win Rar mund ta shkarkosh qė kėtu.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Winrarin e kam te instaluar ne kompjuter por se di se si behet ky copetimi qe thua ti,Te lutem mund te me thuash shkurt se si mund ta copetoj psh nje dokument me 8 giga ta copetoj ne 8 file me nga 1 giga sejcila..
Falminderit te gjitheve qe me kan kthyer pergjigje.
Skedarin 8 gb mund ta coptosh ne 8 copa 1gb secila.
Klik i djathte ne skedarin 8gb dhe vazhdon me figuren poshte.
winrari do krijoje 8 cope rar files qe mund ti marresh nje nga nje me flash disk me 1 gb kapacitet dhe futesh ne kompjuterin tjeter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 27-10-2010 mė 19:51
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kam nje problem deshiroj qe t'ia bashkoje lojes Pro Evolution Soccer 2011 patch-in kam arritur qe patchin ta beje ne ISO file po s'i mund t'ia ngjes me saktesisht si mundi te bashkoj dy filet qe jan tani ISO ne nje ne menyre qe te me funksionoje
Pres pergjigje
e ke hap file iso me pa mrena ca ka?ate qe ka ngjitja ahaahahaha
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt