Close
Faqja 57 prej 117 FillimFillim ... 747555657585967107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 1167
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    Eshte me e thjeshte se kaq. Ne cdo pc pa kete problem, cdo ikone ne folderin
    C:\Documents and Settings\All Users\Desktop do shfaqet ne cdo account.
    Shumica e programeve vendosin vete ikona (pa te pyetur) per cdo perdorues.
    Psh. po te instaloj Autocad-in do te nxjerre vete ikon ne desktop. Mua ma tregon vetem te C:\Documents and Settings\All Users\Desktop
    "All Users" nuk eshte ndonje account me vete ku mund te logohesh.

Ndoshta eshte ndonje problem me permissons te celsat e regjistrit, nuk e di.
    ....

i/e regjistruar Maska e andrida
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    94

si te importoj te dhenat (projekt) nga nje file .PDF ne autocad

Kam disa projekte ne PDF por qe ne fakt me duhet te punoj mbi ta e ti kem ne autocad. A eshte e mundur kjo? Kam pershtypjen se projektet kane qene ne autocad, jane kthyer ne PDF e une tani kerkoj te kunderten. Ju lutem me ndihmoni nese keni dijeni.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Nga dy-tre kerkime te shpejta ne Internet qe bera (une nuk jam ekspert per sa i perket autocad-it), ndiq hapat e meposhtme, nese ke CorelDraw:

1. Importo PDF ne Corel Draw, duke bere manipulimet e duhura per imazhin te shprehur si vektor gjeometrik (pra, imazhi nuk duhet te dale BITMAP, por pritet te dale origjinal sic ka qene krijuar ne autocad)

2. Eksporto dokumentin nga Corel Draw ne formatin e autocadit.

3. Hap autocadin, dhe nga programi hap skedarin e eksportuar ne hapin 2.

---
    Nese nuk ke CorelDraw, atehere duhet te perdoresh nje tools (psh. http://www.autodwg.com/pdf-to-dwg-converter/), por personalisht nuk e di sa te ben pune...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Me duket se eshte programi PDF converter per kete pune po nuk jam shume i sigurt per kete.Po e deshe me thuaj...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e andrida
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    94
    Mos ndoshta ky PDF converter ben kthimin ne PDF e jo te kunderten: nga PDF ne autocad.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga andrida Lexo Postimin
    Mos ndoshta ky PDF converter ben kthimin ne PDF e jo te kunderten: nga PDF ne autocad.
    converter nga pdf ne autocad nuk kam degjuar por dikur me thane qe mjafton te besh copy pamjen qe ke per te punuar dhe paste ne autocad dhe funksionon per mbrekulli....une se kam provuar vet por me kane then kush do e provoj te na thoje edhe ne

ps: formati qe do besh copy duhet teb jete jpg ose bitman
    Ere mire mire

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar mė parė nga Olimp Lexo Postimin
    converter nga pdf ne autocad nuk kam degjuar por dikur me thane qe mjafton te besh copy pamjen qe ke per te punuar dhe paste ne autocad dhe funksionon per mbrekulli....une se kam provuar vet por me kane then kush do e provoj te na thoje edhe ne

ps: formati qe do besh copy duhet teb jete jpg ose bitman

dhe me bitwoman punon per mrekulli !11!oneone!1
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Hap kete faqen: FAQJA

Gjej cfare lloji file te duhet te perdoresh, prapashtesen e file (extension) psh .ARX dhe keshtu mund te te ndihmojme me mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 02-07-2008 mė 06:18

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga andrida Lexo Postimin
    Kam disa projekte ne PDF por qe ne fakt me duhet te punoj mbi ta e ti kem ne autocad. A eshte e mundur kjo? Kam pershtypjen se projektet kane qene ne autocad, jane kthyer ne PDF e une tani kerkoj te kunderten. Ju lutem me ndihmoni nese keni dijeni.
    Eshte e veshtire te realizohet kerkesa juaj gjithesesi une po te jap ca linke qe ti shikosh.

1.http://anydwg.com/pdf-to-dwg.html
    2.http://www.autodwg.com/pdf-to-dwg-converter/

Tek e para eshte konvertimi nga PDF ne DXF dhe pastaj kur te hapesh ate hape si
    DXF jo si DWG.Shiko skedarin qe te kam bashkangjitur.

Ose bej kete rruge Insert-->Ole Object zgjidh programin tuaj Pdf .

por perseri e ke shume te veshtire te punosh mbi te.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Si tė riparoj arkivat .rar?

Ka ca raste kurm shkarkoj disa file .rar nuk i hap dot se nxjerrin ndonji problem , me thoni emrin e ndonji programi qe ben riparimin e tyre.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •