Close
Faqja 56 prej 117 FillimFillim ... 646545556575866106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 1167
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Nuk e di se ēfare lloje skedash jane (duken si tekst), por mund te provosh kete: Notepad++ - http://notepad-plus.sourceforge.net/
    flm per pergjigjen tende dhe me notepad e di qe hapen por realisht ma do mendja se duhet te hapen mer Java sepse jane pjese e nje aplikacioni por e kam provuar dhe spo i hap dote prandaj dhe postova ketu per te mare nje here mendimin e te tjerve

Nuk e di se cila Java mund ti hapi???
    Ere mire mire

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Po munde vendose ketu ndonje nga skedat qe ke, qe ta provojme.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kjo eshte "source file" per C++, zakonisht perdoret per versionet Beta te programeve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Qe nga prapashtesa e skedarit duket qe eshte nje lloj gjuhe Asembler.
    Unix Assembly me duket , qe komplilohet ne object files dhe perdoret ne bashkepunim me gjuhen C.
    Ketu gjen shembuj te ketij lloji skedari.
    http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-004Computation-StructuresFall2002/RelatedResources/index.htm

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Qe nga prapashtesa e skedarit duket qe eshte nje lloj gjuhe Asembler.
    Unix Assembly me duket , qe komplilohet ne object files dhe perdoret ne bashkepunim me gjuhen C.
    Ketu gjen shembuj te ketij lloji skedari.
    http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-004Computation-StructuresFall2002/RelatedResources/index.htm
    Faleminderi por a mund te me thuash me se mund ti hap ?
    Ere mire mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nese ndjek ate linkun te thote se duhet te shkarkosh nje program Java, JSIM.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Faleminderit xfiles
    Ere mire mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Na thuaj nese te beri pune, se une keshtu e gjeta ne google.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    po i hapi por nuk e di ne eshte e duhura apo jo pyes nje her ate petagogun neser gjithsesi gjysma e punes u be flm
    Ere mire mire

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga fotjon Lexo Postimin
    Pershendetje

Kam ket problem, ka ca jave qe ka ndodhur por se kam idene si u shkaktua, ndoshta si rezultat i ca zgjidhjeve per probleme te tjera qe kam pasur perpara.
    Kur instaloj programe, shortcut-et qe programi te pyet ku do ti vendosesh (psh. desktop startmenu) nuk me shfaqen fare. Por ato jane prezente te C:\Documents and Settings\All Users\Desktop ose C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs

Kuptohet, qe ketej mund ti kopjoj te desktopi i account-it tim, por eshte bezdi sidomos kur shkrkon instalon-cinstalon perdite. Kam kerkuar te google po skam gjetur gje, eshte veshtitre dhe ta percaktosh sakte me terma kerkimi.
    XP, pervec accountit tim administrator ka dhe nje tjeter po administrator dhe me po te njejtin problem.

Kam vene re ne disa prgrame, te pyesin nese do ta besh instalimin per te gjithe (Everyone) apo vetem per accountin tend (nje opsion Just me, me duket). Vetem per keto raste nese zgjedh opsionin e dyte, i kam dhe shortcut-et te desktopi ose startmenu-ja e accountit tim.
    Po shikoji ku i istalon ne cilin acount psh uen i kam administrator dhe mandi por istaloj gjithnje ne mandi..... nese do istaloja ne adm logjike eshte qe te mandi mos te jene nese nuk e ben everone
    Ere mire mire

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •