Ke dhe programe ngjeshjeje si winrar . I njejti funksion . Ca djem te mire te forumit ta kane perkthyer dhe ne shqip. Po e deshe merre ketu .. http://www.win-rar.com/index.php?id=...wrar36b4al.exe . Shih se lexon Albanian. Shnet .
Ke dhe programe ngjeshjeje si winrar . I njejti funksion . Ca djem te mire te forumit ta kane perkthyer dhe ne shqip. Po e deshe merre ketu .. http://www.win-rar.com/index.php?id=...wrar36b4al.exe . Shih se lexon Albanian. Shnet .
Nje shoku im ka kete problem ne kompjuter:
Sapo e ndez i del e shkruajtura:
"Scandisk ka shkaktuar nje problem ne KERNEL32.DLL"
pastaj
"Cmdninst ka shkaktuar nje problem ne KERNEL32.DLL"
ne vazhdim
"Gabim gjate nisjes se explorer.exe. Riinstalo Windows"
Ka ndonje menyre per ta shėruar (perveē riinstalimit te Windows) apo ti them ta hedhi poshte?![]()
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Cfare sistemi eshte, Win98? Se ajo sikur ben keshtu gjerash. Mund edhe te rregullohet por kernel32 eshte nje nga bazat e windowsit prandaj me siguri do kesh edhe probleme te tjera. Futi nje te instaluar. Jo siper, futi format (/quick) njehere.
Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa
Mund ta ri instalosh windowsin dhe gabimet me lart te perseriten.
Nqs windowsi eshte 98 duhen bere azhurnimet me servise pack.Ne qofte se windowsi eshte 95,kerkohet azhurnim i windowsit me servis pack 1 si dhe azhurnim i kernel32-shit.Microsofti ka nxjerre nje azhurnim per kernell 32 qe rregullon difektet me lart per windows 95.Azhurnimet per windows 95-en veshtire ti gjesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 11-06-2006 mė 20:50
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
--------------------------------------
Faleminderit!
--------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Para disa kohesh dhe mua me ndodhi nje problem i ngjashem me
'KERNEL32.DLL' nuk e di ne ka qene i njejti por me kete dll file kishte te bente. Nqs dhe me riinstalimin e windowsit nuk ndreq pune provo tja ndrosh RAM memorjen pasi ajo ka raste e sjell kete problem.
Pershendetje.
Desha nje ndihme nga ju Ekspertėt e forumit.
Si te i ruaj Dokumentet & Mp3 qe kam ne PC, Dhe te bej format HDD
Kam HDD 80GB por E kam te ndare, ne 3 Vende.
C: (20GB) Kam vetem Windows te Instaluar dhe programet qe me duhen.
Kurse ne D: (20GB) Kam Dokumente dhe shum gjera te tjera qe me duhen dhe nuk ben ti humb sepse po me humben duhet te humb dhe une vet mandej.
Dhe ne E: (40GB) Kam vetem muzika Mp3 / Video and Filma dhe keto spo mund te i humb pasi i kam afer 18.000 Muzika , Video dhe Filma.
CD RW Nuk kam se po ta kisha do i hudhja neper CD, A ka ndonje menyre tjeter pervec ne CD? Ti ruaj diku tjeter?
Nuk e kisha bere Format por me duhet pa tjeter pasi kam probleme me linjen, dmth me duket qe kam botnet (trojan) ne PC sepse kur ndez PC shikoj trafic te internetit, nuk hap as gje merr Internet(rrjet) afer 200Kb/s!?
Nqse me ndihmoni do ja u di per ndere. Sepse me ka rene puna shum keq, Pa Internet spo mund te rri, Kurse dhe me i fshire ato gjera qe i kam ne HDD sben.
Nqse ka ndojnje menyre tjeter plz me tregoni.
Besoj se me keni kuptuar.
Tung
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AdmiraL : 15-06-2006 mė 13:48
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Norton Go Back te mundeson te krijosh nje HDD virtual.
Nuk e di sesa efikas eshte pasi nuk e kam provuar ndonjehere.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 19-06-2006 mė 10:51
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ti e ke shprehur shume qarte. Ne D ke dokumentat, ndersa ne E ke videot dhe mp3. Nuk ke cfare te ruash tjeter, thjeshte instalo Windowsin duke formatuar drive C. Gjerat qe te duhen nuk humbasin, te jesh i sigurte. Kur te instalosh windowsin zgjidh drive c, dhe beje quick format ose full format, nuk ka problem. Suksese!
Postuar mė parė nga GinoGodFather
Ide e mire edhe kjo po nese ai nuk arrin te zgjedhe dirverin C, i fshihen te gjitha. E mira do ishte te siguronte njehere dokumentat.
Ate qe thua ti mund ta beje ndonje qe ja ka marre doren formatimeve, ky nuk me duket nga ato tipa![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt