shko deri te ky link nje here ketu ne forum http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=112488 dhe mire kishte me qene te prezentohesh nje here e pastaj te kerkosh sepse ka shume probleme te zgjidhura ketu
shko deri te ky link nje here ketu ne forum http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=112488 dhe mire kishte me qene te prezentohesh nje here e pastaj te kerkosh sepse ka shume probleme te zgjidhura ketu
Me respekt,
Valdet Shala
thnx po do e plotesoj profilin avash avash ....thnx shum
Pėrshendeje tė nderuar...
Kam njė hall dhe nuk mundė ta rregulloj Lloptopin time
Siemens Lifebook E 8110 .
Si ėshtė ardhur tek problemi:
Lloptopi punonte mirė njė prekje nga njė pėrson tjter tek Drajverat e CD DVD RW jan ngatrruar driverat dhe mandej mė shfaqeshin dy
CD ROOM tek dosja MY COMPUTER
Pėr tė eleiminuar ngatrrimin e drajverave nukė gjeta zgjidhjen pėr tė formatizuar Diskun C kure ,nė diskun D tė mos preki asgjė.
Pasi qė formatizova kompjuterin fillon tė kopjon kompjuteri filet e Windows XP Profesional SP 2
Shumicen e fileve nuk i kopjon mė thot verfikikone CD ROM - in.
Mandej mė thot pėr tė Rekomanduar shyp ENTER
Pėr tė kaluar filin i cili nuk kopjohet p.sh : unicode.nls dhe shumė file tjera gjat instalimi nuk marr kompjuteri...
Kam Windows XP profesional SP2 dhe Windows XP profesional SP3
Por as njėren nukė ėshtė e mundur pėr tė instaluar.
Nė Kopjuter nuk mund tė dy vetem nė BIOS kure local disk C ose local disk D nukė mundė tė hy pasi qė kam formatizuar C vetem pasi tė instaloj WindowsinXP mundė tė hy.
Pytja ėshtė : Si tė zgjedhi kėt problem.
Ju pėrshendes dhe pres pėrgjigje
Njė pėrshendeje pėr tė gjithė.
Unė skam ndryshuar asgje ngrita Sistimin nga DVD formatizova likal Diskun C
Pas formatizimimit te Lokal Diskut C fillj kopjimi i fileve dhe me tha rregullu CD ROOM
Nuk me kupjonte filin unicode.nls dhe shume file tjera.
Hyra ne BIOS F2 Shtpa brenda F9
Ktheva BIOSIN ne menyre te rregullut dhe nuk egzsiton mundesia te instaloj....
Provoj me dit nga BIOSI te rregulloj diqka por nuk eshte e mundur te bej Instalimin e a).Windows XP me SP2 me DVD
b).Ose Windows XP me SP3 me CD
S'mundė tė gjej zgjidhje... S'di si tė gjej rrugė zgjidhje.
Shpresoj se ka dikush tjter qė mundė tė mė ndihmoj qė ka tė bėj me problemin timė ende tė pa zgjidhur!
problemin e ke ose te CD-romi ose te Disketa CD-ja
Me respekt,
Valdet Shala
I nderuar te th te drejten kam formatizuar mos te them me mira ordintaroa por kam formatizuar dhe instaluar shume her.
Por ket problem skam pas munesin ta zgjedhi as nje her...
Por zgjidhje skam gjet .
E keqja qe Driverat e CD ROMI i merr nga Windowsi ne SIMENS LIFEBOOK nuk ka driver per CD ROM
Ajo mer atomatik nga CD ose DVD e WIN XP.
Krijoni Kontakt