Close
Faqja 86 prej 117 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1167
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
    Ketu ndodhen updatet e shkarkuara po perse te duhen ?
    Ne ne kompani i marim nga http://corporate.windowsupdate.micro...en/default.asp pasi nuk aplikojme te gjitha updatet po aplikojme ato qe na duhen
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga rrugaci_i_vogel Lexo Postimin
    Ju lutem me ndimoni!!!
    Si pasoje e programit "free registry scan" ne te cilen pasi i bera scan pc une fshiva problemet qe gjeti programi (dmth fshiva disa registry keys from regedit) me pas te gjithe ikonat u zhduken dhe dolen si nje drejtekendesh i bardhe me emrin e programit sapo klikoj ta hap nje program cfaredo del nje tabele ku ka dy opsione:
    -"Use the web service to find the appropiate program"
    -"Select a program from a list"
    nuk mund te hap asnje file ne pc time me prapashtesen ".exe" Kompiuteri ka dale pothuajse jashte perdorimit thjeshte ndizet dhe nuk mund te hap asnje program ose file sapo me duhet ndime patjeter qe ta rregulloj kete problem ....
    Pasi nuk mund te hap as "system restore" as "regedit" nga menuja run as a"dd or remove programs" nga dritarja control panel pothuajse asgje
    Pres ndihmen tuaj dhe shpresoj qe te me ndimoni ne zgjidhjen sa me te shpejte te ketij problemi.
    Jane shkruar me 100dra poste si te pastrojme kompjuterin nga spyware dhe virusat....Shiko te leksione trajnime...
    Aty do gjesh teknikat me kryesore per pastrim.Kompjuterin e ke shume te infektuar.
    Me mire bjeri shkurt fut diskun e windowsit dhe riparohet windowsi.Te leksione trajnime ke nje teme per riparimin e windowsit me figura.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Pikerisht dhe une ato qe me duhen marr dhe e bej manualisht Update por kam nje salle interneti dhe desha ti instaloja update dhe ne ata pc, pasi ti shkarkoja perseri nga interneti do duhet 1 muaj sepse shpejtesia le per te deshiruar. Flm per pergjigjen.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Kompresimi Fileve

Pershendetje

Kam nje material qe eshte 150 MB dhe dua ta kompresoj ne winrar por dua ta kompresoj ne 3 pjes nga 50 MB si behet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    kalkulo ne sa pjes don ta ndash at fajll, ne rastin ten 50x3mb

E kam bere me perpara me duket njehere kete pyetje por s'kam mare nje pergjigje te sakte.
    Kam pare se nje loje qe normalisht ishte 4.6Gb ishte kopresuar ne 1.8 Gb me winrar.
    A mund te me tregoje ndonjeri se cfare opsionesh duhet te bej para se te bej kompresimin qe te kete nje kompresim shume te madh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Problem me nje dokument wordi

Kam pasur nje Dokument wordi dhe me kane fshire materialin qe ka qene brenda saj dhe e kane bere save ne ate file name qe e kam pasur une por faqet jane bosh. A ka ndonje metode per ta rikthyer sic e kam lene une?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    At lojen qe thua prej 4.6Gb mund ta kompresosh edhe ne 200mb ose edhe me pak, perdor KGB Archiver, vetem ki parasysh qe duhet koh e madhe dhe duhet nje procesor i fuqishem per ta perdor ket kompresor.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    nuk ben ajo qe the ti dali shume file

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    nuk ben ajo qe the ti dali shume file
    nuk thash te besh tjeter gje perpos te shkruash manualisht 50mb tek split to volume bytes, dhe funksjonon pa tjeter!!

Faqja 86 prej 117 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •