C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
Ketu ndodhen updatet e shkarkuara po perse te duhen ?
Ne ne kompani i marim nga http://corporate.windowsupdate.micro...en/default.asp pasi nuk aplikojme te gjitha updatet po aplikojme ato qe na duhen
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
Ketu ndodhen updatet e shkarkuara po perse te duhen ?
Ne ne kompani i marim nga http://corporate.windowsupdate.micro...en/default.asp pasi nuk aplikojme te gjitha updatet po aplikojme ato qe na duhen
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Jane shkruar me 100dra poste si te pastrojme kompjuterin nga spyware dhe virusat....Shiko te leksione trajnime...
Aty do gjesh teknikat me kryesore per pastrim.Kompjuterin e ke shume te infektuar.
Me mire bjeri shkurt fut diskun e windowsit dhe riparohet windowsi.Te leksione trajnime ke nje teme per riparimin e windowsit me figura.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pikerisht dhe une ato qe me duhen marr dhe e bej manualisht Update por kam nje salle interneti dhe desha ti instaloja update dhe ne ata pc, pasi ti shkarkoja perseri nga interneti do duhet 1 muaj sepse shpejtesia le per te deshiruar. Flm per pergjigjen.
Pershendetje
Kam nje material qe eshte 150 MB dhe dua ta kompresoj ne winrar por dua ta kompresoj ne 3 pjes nga 50 MB si behet?
kalkulo ne sa pjes don ta ndash at fajll, ne rastin ten 50x3mb
![]()
E kam bere me perpara me duket njehere kete pyetje por s'kam mare nje pergjigje te sakte.
Kam pare se nje loje qe normalisht ishte 4.6Gb ishte kopresuar ne 1.8 Gb me winrar.
A mund te me tregoje ndonjeri se cfare opsionesh duhet te bej para se te bej kompresimin qe te kete nje kompresim shume te madh.
Kam pasur nje Dokument wordi dhe me kane fshire materialin qe ka qene brenda saj dhe e kane bere save ne ate file name qe e kam pasur une por faqet jane bosh. A ka ndonje metode per ta rikthyer sic e kam lene une?
At lojen qe thua prej 4.6Gb mund ta kompresosh edhe ne 200mb ose edhe me pak, perdor KGB Archiver, vetem ki parasysh qe duhet koh e madhe dhe duhet nje procesor i fuqishem per ta perdor ket kompresor.
nuk ben ajo qe the ti dali shume file
Krijoni Kontakt