Close
Faqja 71 prej 117 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 1167
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Si ta transferoj njė "file" te serveri qė ta printoj?

pershendetje ne fillim si jeni mire? kush do te me shpjegoj ndonjeri se si mund te transferoj nje file tek serveri qe ta printoj , psh:isha tek nje salle inteneti dhe doje te printoja dicka por ai pc nuk mund te printonte qe aty, por me duhej qe ta merrja me USB flash edhe do coja tek serveri, kam degjuar qe egziston nje menyre e thjesht qe e con me mesazh tek serveri ate qe kam tek pc im, ose serveri futet tek pc edhe e merr dicka e tille nuk e mbaj mend mire sepse e dija , mund ta ma shpjegoj ndonjeri se cfare menyre eshet ajo edhe si veprohet , rrofshi per ndihmen klm bye.

Me respekt ,,,,,,,

Eshte e lehte fare.
    Shko tek My network places dhe aty gjej dosjet te cilat jan shperndare ne rrjet. hape dhe beje paste aty. Kjo behet gjithmone kur je i lidhur ne nje rrjet lokal Lan.
    Nqs nuk e gjen my netw.....place ne start atehere hap my computer dhe nga krahu u majte shiko aty se e ke

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    kjo komande mund te jepet tek serveri apo tek pc im? nje ndihme te lutem!

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Kjo komande mund te jepet nga te dy kompjuterat po dhe varet cfare konfigurimi ka bere ai qe ka sallen, por nese shkon tek my network places aty do te gjesh te gjithe folderat qe jane share dhe aty duhet te jete dhe serveri zakonisht quhet "shareddocs on xxxx computer"
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldi1 : 24-01-2009 mė 08:05
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    me fal edhe dicka ti the qe edhe une mundem qe te coj FILE tek serveri ?APO JO , faleminderit shume ,

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Citim Postuar mė parė nga can you help me Lexo Postimin
    me fal edhe dicka ti the qe edhe une mundem qe te coj FILE tek serveri ?APO JO , faleminderit shume ,
    Aty kam vene nje foto nga neti im dhe mund te kuptosh se si mund te gjesh komp e tjere
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    ok faleminderit shume aldi1 je i madh, rrofsh, ja klm ciaoo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    me fal te thashe faleminderit por edhe dicka kisha me fal shume , po qe nga pc si mund ti jap share FILE qe dua per ta derguar tek serveri sepse nuk e mora vesh mire , me fal qe et mundoj edhe njehere , please edhe nje ndihme te vogel

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527

File DOCX ?

Kush mund te me sqaroje se ē'eshte File DOCX dhe si mund te hapet nje file i tille ?

Walking on Clouds Maska e elektron2
    Anėtarėsuar
    29-04-2006
    Postime
    35
    File DOCX eshte i Microsoft Office Word 2007,dhe hapet me vetem me word 2007 e jo me versione te vjetra.Prandaj preforohet qe kur ta bene ruajtjen e dokomenteve te punuara ne Word 2007 ta bene "Save as Word 97-2003 Document" per te mos pasur probleme me vone se shumica e perdorin Office-in me te vjeter 2003.

Pershendetje

Faqja 71 prej 117 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •