Po shum lojra te tjera mi mer pa problem.
Po shum lojra te tjera mi mer pa problem.
Call of duty eshte loje e rende dhe kerkon shume memorie dhe kart grafike te mire.
@morrison
jo te gjitha lojerat jolegale te kerkojne vetem numrin serial, disa prej tyre kerkojne tejkalimin e me shume sistemeve te sigurimit qe i vendosin programerat per te mos u kopjuar ilegalisht!
@ai_shoku
po varet se cfare lojerave jane, perseri a jane legale apo jo. Nese nuk jane legale e funksionojne atehere poseojne nje crack qe funksionon, ne te kunderten poseojne nje crack qe nuk funksionon!
provoje ta c'instalosh lojen dhe instaloje prap. Bej dhe nje kerkim mos ke mar ndonje virus brenda. kete tabel ma ka nxjerr dhe mua kur me ishin futur disa viruse.
shikoej nej here ketu
Ere mire mire
Nqs perdor vista,1gb i perdor vetem vista.Te duhet te rritesh memorjen virtuale ne sistem.Caktivizo Aero te vistes perkohsisht,ristart kompjuterin dhe provon lojen.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Provoje ta leshosh lojen me privilegjet si full Administrator (meqe ke Win Vista).
Mund ta besh kete me klikun e djathte mbi ikone dhe zgjidh 'Run as Administrator', ose me klikun e djathte mbi ikone, zgjidh Properties dhe tek 'Compatibility tab' perzgjidh 'Run this program as an administrator' dhe jepi OK.
Cimi
Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue
shif njehere ketu se mos gjen ndonje zgjidhje
http://www.tweakguides.com/COD2_3.html
Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue
Pershendetje
me shume dhimbje me duhet te them qe nuk e kuptoj fare kete gjuhen teknike te komp
Kam nje pyetje per ekspertet sepse vete nuk po arrij te qullos gje.
Ne folderat e kompjuterit tim jane krijuar 2 foldera 1 -RECYCLER DHE -System Volume Information, qe nuk arrij ti fshij dot
dhe nje ikone si jeshile Thumbs.db
Keto jane ato qe shikoj une , vetem se nuk do doja ti ndodhte gje komp sepse kam gjithe punen ketu.
PLZZZZZZZZZZZZZZ kam nevoje per ndihme
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ina_31 : 16-10-2008 mė 10:47
Krijoni Kontakt