Close
Faqja 34 prej 117 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1167
    Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    po e ke shume thjesht mo,kaloji te gjitha dokumentat qe don te ruash tek D dhe E, dhe je ne rregull,C beji cte duash pastaj ,D dhe E i ke te pa prekura.
    me mire vone sesa kurre....

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Pershendetje.

Nejse prap sme kuptuat. Apo ndoshta me lart nuk paskam cekur qe, DUA QE TI BEJ FORMAT TE 3.

Dmth te fshi te gjith C:/D:/E: dhe mandej te krijoj perseri te njejtat. Sepse C: ngela duke bere format dhe linja internetit me mbyti. Tani nuk po e kuptoj se a kam TROJAN ne D: apo ne E: dhe per ate dua qe edhe nqse i bej format dua qe te mos me humbasin se paku Dokumentat dhe Mp3.

Ndoshta po me kuptoni!

PS: ClaY-MorE, Per doren e formatimeve ia ka mar doren dhe cuni axhes qe eshte 8 vjec, tani gjithkush po di te bej format por nejse sme ke kuptuar po ta falim kesaj here.

Ndoshta me kuptoni se per ca jam duke luftuar deri tani.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    772
    Citim Postuar mė parė nga i fundit
    po e ke shume thjesht mo,kaloji te gjitha dokumentat qe don te ruash tek D dhe E, dhe je ne rregull,C beji cte duash pastaj ,D dhe E i ke te pa prekura.
    Nuk eshte ashtu, Sepse vetem Muzika/VIdeo kam 32GB? ku ti hudh gjith ato? Kurse dhe Dokumenta(dhe gjera tjera qe me duhen[per shkolle/pune] gjithcka kam 13GB?

Tung

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
    Pershendetje.

Nejse prap sme kuptuat. Apo ndoshta me lart nuk paskam cekur qe, DUA QE TI BEJ FORMAT TE 3.

Dmth te fshi te gjith C:/D:/E: dhe mandej te krijoj perseri te njejtat. Sepse C: ngela duke bere format dhe linja internetit me mbyti. Tani nuk po e kuptoj se a kam TROJAN ne D: apo ne E: dhe per ate dua qe edhe nqse i bej format dua qe te mos me humbasin se paku Dokumentat dhe Mp3.

Ndoshta po me kuptoni!

PS: ClaY-MorE, Per doren e formatimeve ia ka mar doren dhe cuni axhes qe eshte 8 vjec, tani gjithkush po di te bej format por nejse sme ke kuptuar po ta falim kesaj here.

Ndoshta me kuptoni se per ca jam duke luftuar deri tani.

Tung

Atehere te duhet ti hedhesh dukumentat ne nje HDD tjeter.
    Pasi nuk ke sesi i ben ndryshe.

Mos ke ndonje kenge apo dokument te infektuar, edhe pse i ben format driverat prap e ruan virusin.

Ps: Nuk eshte ndonje gje kushedi se cfare te mos dish te besh formatim. Me larte nuk e kishe thene qe i kam formatuar nje nga nje po pa rezultat.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    772
    Sorry Gabimi im.

Dmth Nuk mund te besh as gje tjeter pervec se te gjej HDD tjeter? dhe ti hudh ne tjeter?

Do pres ndoshta Edi apo benseven me ndihmon.

Gjithsesi falemnderit shum per ndihmen dhe kohen qe moret te shkruani ketu.

Tung

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    ehe ok tani te kuptoj,nqs pa tjeter duhet ti formatosh te 3 pjeset atehere merja borxh naj njerit hardikun per ca ore dhe hidhi dokumentat e tua aty duke e insaluar si HDD slave,pastaj formato tendin komplet dhe instaloje windowsin dhe perseri ktheji dokumentat nga HDD i shokut teki yti.
    me mire vone sesa kurre....

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Ekziston edhe mundesia e lartepermendur qe ndonjerin nga ato file qe ti i ke te vlefshme, ta kesh te infektuar prandaj eshte e kote edhe mundesia qe ti cosh gjerat ne hard diskun e ndonje shkoku. Me mire merru me antiviruse per te kontrolluar drive d dhe e dhe beji format c. ky eshte mendimi im, ti e di vete.

O shoku ka nje menyre me te mire,

ANTIVIRUS!

Ti paske edhe lidhje te shpejte o njeri, futi nje te shkarkuar Kaspersky-t ose nqs do Nod32-shit, keto jane 1 dhe 2 (ose 2 dhe 1) e antivirusave, dhe kontrolloje. Ti edhe nje here ne dite ti futesh format po qe se nuk e mbron me antivirus, firewall dhe updates prape ke per ta ngrene.

Ato gjerat nqs jane te rendesishme kopjoji ne nje vend tjeter (cd, hdd te jashtem etj) se nuk i dihet, po sikur te te prishte hard disku nje dite? Gjej ndonje cdrw ose dvd rw borxh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kinezi : 15-06-2006 mė 14:37
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    772
    Pershendetje.

Deri tani kam pas jo vetem kasspersky, ja tani ti numroj te gjith.

AntiVir(Prodhim Gjerman)
    Kasspersky.
    Norton Antivirus.
    Panda.
    NOD32.

Sa per info, BOTNET(Trojan) eshte nje virus i cili ska ka dal as nje AntiVirus Kunder atij virusi.

Botnet eshte nje virus i cili te infekton kompjuterin dhe nga IP ime sulmon dike tjeter, Pershembull: Albasoul.com po sulmohet nga IP ime dhe nga te gjith ata qe jan te infektuar.

Dmth kjo nuk paska zgjidhje vetem duhet te mar 30Euro dhe te shkoj te ble nje CD RW dhe te i hudh n`CD te gjitha.

Nejse Falemnderit te gjithve qe jeni munduar te me ndihmoni dhe qe keni mare kohe qe te me ndihmoni.

Ju pershendes te gjithve.

Tung

Ti mire qe merr nje CDRW por ti nuk asnje garanci qe nuk do te kopjosh edhe virusin ne ato disqe. Prandaj nuk ta rekomandoj sepse nje kopje rezerve nuk ben keq por mos e shiko si zgjidhje te problemit.

Cudi qe nuk e kapka asnjeri nga ato.
    Beje njehere upload ketu http://www.kaspersky.com/scanforvirus
    Po databazen e Kaspersky-t cfare kishe zgjedhur kur e perdore? Provoje njehere me "extended" ose "redundant"

se harrova, futu nga safe mode, ka disa virusa, si ky qe paske ti qe fshihen mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 19-06-2006 mė 10:55
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

Faqja 34 prej 117 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •