Close
Faqja 26 prej 117 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 1167
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Dardan,

Mesazhe si ai më lart dalin zakonisht kur ndonjë prej programeve nuk është hequr plotësisht nga kompjuteri. Programin mund ta kesh fshirë ti vetë, ose e ka fshirë ndonjë nga programet pastrues si adaware, anti-spyware, etj.

Cili program ta nxjerr atë mesazh? Hidhe të plotë mesazhin: sysdllre.dll module cannot find ......

Të këshilloj të lexosh temën e pastrimit të reklamave. Përdor programin HijackThis dhe tek lista e programeve shiko për ndonjë që kërkon sysdll32.dll dhe është ndonjë program që ti e ke hequr nga kompjuteri ose nuk e njeh. Nëse nuk je i sigurtë, hidhi në forum ato që nxjerr HijackThis dhe të të themi cilat duhet të heqësh.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    57

Perseri i njejti problem me pdf-te

i nderuari Edi te falenderoj per sqarimin por keto file pdf , ne lap Top hapen si per cudi.
    dhe se versionin e fundit te Adobes kam por nuk me beri pune edhe pse e bleva nje cike shtrenjt
    dhe sa i perket Developerit une pasi e instaloj nuk e gjej tek start-program dhe gjithashtu e kam kerkuar edhe tek C:,edhe tek D: ku ka dokumenta te oracle.
    Ishim mire atehere kur ishim keq!?

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Pak me shume sqarim. A nuk hap dot asnje PDF apo vetem disa file to ndryshem? Me duket sikur behet fjale per dy kompjutera te ndryshem prandaj nuk jam i sigurt cfare problemi ke. Ka nje teme ketu ne forum per hapjen e PDF duke ndryshuar File Options ne My computer. Tools, Folder Options, File Types. shiko PDF klik ne te dhe poshte do te dali se me se duhet te hapet nese nuk eshte Adobe Reader athere ndryshoje.
    Kalofsh mire, Ed

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401

Mirmengjes te gjithve!

Per problemin e kompjuterit qe ju kam thene dua t'ju shqetesoj dhe nje here!

Kur ndes kompjuterin mbasi kalon disa procese per te startuar windowsin me nxjer nje ekran te zi qe me thot invalid boot.ini file a dicka e tille???

Tashti, kompjuterin e kam ne rrjet dhe ne dhomen time kam dy kompjutera me windows 2000. A kam ndonje mundesi qe te kopjoj boot.ini nga kompjuteri
    qe eshte ne rregull, dhe nese po c'far rruge duhet te ndjek???

Ju FALEMINDERIT dhe nje here per dihmen
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    pershendetje

edi flmn per mundin tend.
    ky gabim me paraqitet mu pas asj kur antivirusi dhe spy programi kan fshire dic.
    une e bera me hijack scan dhe ma citi nje lajm se ne dy raste mungonin disa file .
    ta shof nese gabimi ishte aty.

shnet

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Rrugėn mė tė mirė e ke nga Microsoft nė kėtė faqe:
    http://support.microsoft.com/default...b;en-us;330184

Me pak fjalė:
    1. hape kompjuterin me njė CD tė Windows
    2. zgjidh opsionin R pėr "recovery console"
    3. shkruaj komandėn bootcfg /rebuild.

Nėse ajo mė lart nuk punon, provo edhe komandėn fixboot dhe fixmbr.

E ke Windows 2000 apo XP? Vazhdon tė ndizet kompjuteri pasi tė nxjerr atė gabim?

Boot.ini i zakonshėm pėr Windows 2000:
    Kodi:
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect

Boot.ini i zakonshėm pėr Windows XP:
    Kodi:
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP" /fastdetect
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    pershendetje edi

ai mesazhi me lajmerohet prap.
    nuk di se qfar ti bej e bera scan me hijac por nuke me ishte e qart se ku mungonte ai moduli .

shnet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    pershendetje

a me te vertet nuk ja ka askush iden se cak mund te kete ndodhur me kete problemin tim a???

shnet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Windows Media Player nuk luan skedarin (gabimi C00D1199)

pershendetje

kame te insatluar kodeksat divx 6.028 all in one por windovs media player 10 me lajemron kete gabim : C00D1199: Cannot play the file

a thua cfare me duhet ende din kush te me tregoj

ju flmn

shnet

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Lexo kėtė faqe tė Microsoft:
    http://www.microsoft.com/windows/win...199_0x00000000

Shiko nėse formati i skedarit qė po kėrkon tė luash pėrfshihet nė listėn e formateve qė pranon Windows Media Player. Nėse pėrfshihet nė atė listė, atėherė provo tė instalosh kodekėt nga kjo faqe dhe rifilloje kompjuterin.

Nėse video nuk luhet, ka mundėsi tė jetė e dėmtuar. Provo ta luash videon nė ndonjė kompjuter tjetėr pėr tė parė nėse e ka fajin kompjuteri yt.
    Edi

Faqja 26 prej 117 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •