Close
Faqja 22 prej 117 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 1167
    Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Thnx per ndihmen..
    tash jam OK
    Tungi

System32

ok cuna me duhet ndihma juaj perseri.

ky laptopi qe kam o vjetru shume i shkreti po skam cbej skam pare per te ri dhe le qe eshte ngadalsuar shume po ka dhe ca shqetesime te tjera.
    1 sa here qe e ndez komp gjeja e pare qe del ndekohe qe ben bootup eshte nje dritare e vogel qe me thot Windows cannot find C:/WINDOWS/System32/cmd32.exe. ky prob u shfaq kur njeri tek puna sec po i bente qe te funksiononte me mire po ndoshta do ket fshire ndonje gje duhej. nganjehere ama kte mesazh ma jep edhe kur dua te hap programe te tjera ose para ca ditesh nuk me hapte asnje faqe te internetit e posht thoshte Not Done e dicka po me kte System32.

tani dhe bateria e ktij te shkretit me eshte dhier fare ska pothuajse fare jete dhe per pune minutash bie. ok ska problem se un sme duhet ta perdor ne bateri se e mbaj ne AC gjate gjith kohes pothuajse (e ksht u prish ky po nejse) mirpo tani as AC nuk me ben derman sepse ose ngaqe me eshte thyer i cik ajo koka e AC adapter ku futet ne jack ose thjesht bateria nuk recharget sepse e humb lidhjen dhe me duhet ta leviz shpesh qe te rri e lidhur. tani spo e marr vesh ma ka hallin bateria apo ac adapter. po me duhet me ble nje bateri tjeter patjeter po sdu qe te blej dhe ate e prap se prap te njejtin avaz te kem qe nuk me karikohet se stakon koka.

nje problem qe ma ka pas bere dhe me pare po gjoja u rregullu, me demek halli kishte qen se fan ishte bllokuar me pluhur e nuk funksionente mire e komp fikej ma asnje lajmerim ka fillu tma bej prap.
    ah po dhe ajo power button nuk punon e kam frike se dhe ajo ka te bej me baterine se perndryshe se marr vesh sec ka. duhet ta shtyp nganjehere gjate e forte qe ta ndez.

me benin derman se kte te gjorin me duhet ta marr me vete nje vit ne shqip me studime e kur tme fiken dritat atje skam ca bej.
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

Po cmd32.exe eshte proces i shtuar nga Trojanet: loadcfg ose sdbot. Dmth, ta leverdis te kontrollosh me ndonje antivirus, biles nje nga qellimet e procesit cmd32.exe eshte te mbylle applikimet antivirus.

http://securityresponse.symantec.com...oor.sdbot.html
    http://securityresponse.symantec.com...ot.c.worm.html

bye, bye
    sometimes I hate Myself, sometimes I love Myself

Mungon skedari system32\config\system

Pershendetje

kam probleme me kompjuterin si te restartoj me vejn ky gabim "c:/windows/system32/config/system file is missing or corrupt
    as nuk muj me hi ne F8 ne modus te sigurin as kurgjo a din ndokush se qka mundet me pas ----

N e ket lajmrim thet qe duhet me bo reparimin e windowsit po une nuk ekam as cd orginale mu ka pshtjell dikun e kam provu me nje tjeter cd por nuk po me ban a ka ndonje mundsi se si muj me hi apet ne windows pa e formatizu krejt flm

ciaooo....

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Shiko edhe kete faqe.Mundohu ta lexosh komplet.
    http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209

Kam humbur dokumentat e profilit nė Win2000

Nje shoku im, ka nje Pc me win 2000 dhe ka perdorur disa Username dhe passworde sa here qe ja kerkonte sistemi. "D.m.th sa here qe i dilte mesazhi se passwordi juaj scadon pas 10 ditesh etj" Tani ai ka harruar passwordin.
    Menyra e vetme qe arita te futem eshte se mbaja mend passwordin e pare qe ka pasur, duke futur te Username : Administrator Dhe Passwordin: ***** po problemi eshte se nuk shikoj informacionet e koheve te fundit gjithashtu as programet. Sikur sitemi eshte instaluar ne ato caste. Ku mund ti gjej keto informacione ose ka ndonje menyre per gjetjen e passwordit te fundit bashke me usernamin qe eshte vendosur..
    Shpresoj te jem shpjeguar disi.
    ju uroj gjithe te mirat.
    bashkimi sjell fitore.

i/e regjistruar Maska e kiki_gj
    Anėtarėsuar
    17-06-2004
    Postime
    75

tung

Me sa po e kuptoj problemin tend eshte se ne sistem po mund te futesh ne windows, ndersa te dhenat nuk po ke mundesi ti shikosh.
    Ne diskun c:\ te dhenat duhet te jen me emretimin e folderit te cilin e ke vendosur gjat instalimit te windowsit 2000 psh xxx
    nese nuk ke qasje ne kete folder me koment te till kontakto administratorin ateher na shkruaj qe te ndimojm.

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Shiko njė herė te kjo tema:

Kam harruar fjalėkalimin e windows 2000/XP
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Une si administrator jame futur po problemi eshte se nuk e gjej informacionin qe kam pasur ne PC me usernamin qe kam pasur perdor me perpare...
    bashkimi sjell fitore.

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Ti thua se perdor te njetin user name po nuk sheh te njejtin profile qe kishe me pare.
    Tani shko ne c:\Document and settings dhe do te shikosh te gjithe profilet e userave qe jane perdorur ne kompiuterin tend win 2000. Nese me pare ke perdorur user name administrator dhe tani po perdor po administrator ka mundesi te gjesh 2 profile te ndryshme per administrator.Njeri mund te quhet administrator dhe tjetri administrator.xxxxxx ( zakonisht emri i kompiuterit) qe te shikosht se cilin profile ti je duke perdorur ne cast shko tek command promt dhe shtyp set dhe enter do te shohesh ndermjet te tjerave dhe USERPROFILE=C:\Documents and Settings\administrator apo dicka tjeter ne vend te tij qe te tregon se cilin profile je duke perdorur. Nese eshte keshtu bej nje post te te tregoj se si te kalosh ne profilin e vjeter.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Faqja 22 prej 117 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •