-
i/e regjistruar
Desha te nderlidhem edhe une ne kete teme sepse i njejti problem eshte edhe ne Kompjuterin tim, dhe mbam e kam te instaluar qe disa muaj dhe e Scanoj shpesh por asnjeher nuk me ka funksionuar kjo metode qe te duken Filet e padukshem, edhe pse e vnoj piken ne Show hidden files and folders prap kthehet ne Do not show hidden files and folders, d.m.th. i njejti problem.
-
-
i/e regjistruar
Harrova te them se menyra e vetme qe ti shoh Filet e padukshem eshte me ane te WinRar.
-
-
Mirsad ku tenton ti ti shohėsh fajllat e padukshėm sepse jo gjithkund ekzistojnė ato,duhet edhe opsionin Hide Protected Operating System Files(Recommended) te ja hiqesh Tikun per ti pare
-
-
i/e regjistruar
Ja hjeka Tickun edhe aty por prap nuk funksionon.
-
-
-
-
i/e regjistruar
Provova menyren e par dhe funksionoi dhe ne Desktop doli ky File dhe nese e din se qfar eshte, po me intereson shum sepse nese ne kete Link
ketu pata kerkuar ndihme per CD-Rom dhe e kam zgjidhur problemin dhe ky File po trgon se ka te beje diqka me CD dhe them mos eshte ndonje Virus qe me ka shkaktuar ate problem.
Dhe tani me ane te Winrar shfaqen edhe keto Foldera kurse me ane te kesaj metode keta Foldera nuk duken
.
-
-
i/e regjistruar
-
-
Skedaret.gid kane te bėjnė me Windows Help, nga Microsoft dhe gjenerohen automatikisht herėn e pare kur kėrkon ndihme ne Windows Help pra mos u friko.
-
-
i/e regjistruar
Problemi u zgjidh, e instalova direkt prej forumit qė e propozoj valdetshala, programi shum i mir dhe Free, programin e lishova me ba skenim, i zbuloj disa fajla tė infektuar dhe i regulloj,pasi i bana restart PC, e kontrollova nė / View / pika ishte para
Show hidden files and folders, a nė disket (C
dhe (D
fajlat e padukshėm tash munden me u pa.
-
-
i/e regjistruar
si te zvogloj megabajtet e skedareve
kam shum skedar ne kompjuter dhe do kisha deshiruar qe shumices prej tyre te ia zvogloj megabajtet sepse kam degjuar prej nje shoku qe kjo gje eshte e mundur.
nese ndokush di gje per kete iu lutem me ndihmoni
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt