Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Flm te gjithve

Izabella pse merzitesh ti ? Vitin tjeter do jete radha jote, nuk eshte faji im se mbeta pa kokerr leku .
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Me rastin e ditelindjes te Noellagut zgjodha ta hap vete temen ne mungese te respektit te anetareve per urimin qe mund ti behej atij. Me gjith te mirat dhe te kqijat si njeri ka lindur ne kete bote bashke me ju , ndaj tju vije turp atyre se shfaqin indiferentizem per cdo lloj arsye mund te kene .
    Une kam nje shprehje qe edhe armikut i uroj kur behet fjale per ditlindje ..

Per ata qe keqkuptojne jo per fajin tim te shkrimet e mia u them qe cdo shprehje qe mund te bej si psh "pule" apo "zocke" mos e merrni si ofendim as si ulje sepse nje femer e zgjuar di te dalloje shakane dhe arsyen e fjaleve dhe nuk e quan ofendim ..

Edhe 100 noellag gjith te mirat ne jete njeri misterioz Njeri i veshtire per te kuptuar karakterin sepse A e ben te veshtire te mos ta kuptojne ..

E vetmja qe me uroi eshte Linda , ndaj e falenderoj per zemergjeresine e saj ..

mua asnjeri nuk me ka urua,looool
    po ti me i meqem e hape vete temen looool
    pershendetje Noellag dhe cdo te mira ne jete....

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    qe ke ngrit qe me pulat e ke urruar veten
    well u befshe 100 vjec e mos tu ndafshin pulat

Happy birthday to you
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Me rastin e ditelindjes A Noellagut zgjodha ta hap vete temen ne mungese te respektit te anetareve per urimin qe mund ti behej atij. Me gjith te mirat dhe te kqijat si njeri ka lindur ne kete bote bashke me ju , ndaj tju vije turp atyre se shfaqin indiferentizem per cdo lloj arsye mund te kene .
    Une kam nje shprehje qe edhe armikut i uroj kur behet fjale per ditlindje ..

Per ata qe keqkuptojne jo per fajin tim te shkrimet e mia u them qe cdo shprehje qe mund te bej si psh "pule" apo "zocke" mos e merrni si ofendim as si ulje sepse nje femer e zgjuar di te dalloje shakane dhe arsyen e fjaleve dhe nuk e quan ofendim ..

Edhe 100 noellag gjith te mirat ne jete njeri misterioz Njeri i veshtire per te kuptuar karakterin sepse A e ben te veshtire te mos ta kuptojne ..

E vetmja qe me uroi eshte Linda , ndaj e falenderoj per zemergjeresine e saj ..
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Pershendetje Usa Gjith te mirat dhe ti

Vlonjate flm per urimin . Shpresoj te mos me ndahen pulat
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    sa mire te paska ra nermen qe paske ditlindjen

100

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Edhe 100
    Shendet dhe vetem gezime
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •