Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Medemek ti je kunder lirise se shprehjes se besimit???!!!!!
    Medemek JAM KUNDER NDALESES SE MBAJTJES SE KRYQIT ( per nxenesit).

( Edhe pse besoj se krishteret e teprojn kur i japin aq shum rendesi kryqit , nese e vritnin Krishtin me shpat , vall do te mbanit shpata ne qaf ? kush vendosi se kryqi duhet te behet simbol i krishterimit ? - ska nevoj te me jepni pergjigje)
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Tipike prej islamiku!! Perpara thote se nuk eshte simbol fetar, pastaj thote se do ta mbroje ate simbol fetar!!!!!!!
    Shkurt keni rrjedhur fare....jua kane shpelare trute fare.......ppffffff...
    As mua nuk me pengon shamia qe mban ne xhep per te fryre qyrrat, por nuk do te doja qe te krishteret ne shkonin ne shkolla me qylafe me kryqe ne maje!!! Ky eshte krahasimi korrekt........e meqe ra fjala, shko e fshi qyrrat para se te flasesh me burra!!!
    ti jarigas je si ato srbet qe djegin flamurin tone shqiptare ashtu me perngjane.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Te kuptoj......tipike!!!
    Jarigas

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po per ate qe thashe une, qe kryqet ne shkolla jane ndaluar qe ne vitin 1990 dhe kane filluar te vendosen vitet e fundit, u binde??? e pe artikullin e jezus.ch???

jo per gje, por ne fillim qeshe dhe bere si i zgjuar, me vone ndenje urte......

te kupetoj....................TIPIKE!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Me thene te drejten me zhgenjeve ti the admiral!!! Thjesht vendosa te mos debatoj me persona qe s'dine te debatojne....kur ta kesh te qarte se per ēfare po ben gam-gam, atehere mund te flasim serish...
    Jarigas

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    mos ore!!!! te paskam zhgenjyer une ty?!!! hahahahahaha

po s'ke c'thua. une te jap prova per ato qe them. nuk flas ne tym si ti qe flet pa ditur asgje.
    te jap edhe vendimin e gjykates nese do.
    te dhashe nje artikull nga nje faqe shume e besueshme per ty, ku thuhet qe kryqet jane ndaluar ne te gjitha shkollat e zvicres qe nga viti 1990 dhe qe vitet e fundit kane filluar te vihen...

ti the qe nuk eshte keshtu. dhe dole i gabuar. PIKE
    normal qe nuk ke se c'debaton!!!!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ore hije shkodrani!!
    Akoma nuk e ke kapur fillin dhe je duke fluturuar me pras aty ke vendi!!
    Edhe une mund te te sjell prova se shkollat e Zvicres jane nga me te perparuarat ne bote, por a ka kjo lidhje me temen??!!
    Ketu dikutohet se a eshte e drejte qe te pushojne nga puna nje profesor qe ka hequr kryqin nga muri, ndersa ti po na flet per laicitetin e shkolles helvetike.....thjesht i bie potkoit.....po ashtu siē bere me 8/000 italian!!!
    Je i afte per te bere barrikada por nuk ke te qarte se per ēfare po lufton e me thene te drejten, merzitem te debatoj me nje qe vepron ne kete menyre.....
    Po deshe t'i biesh defit, bjeri vetem......tjeta!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une u nisa tek ky shkrimi yt me te cilin m'u drejtove mua, ku ti tregon mosnjohjen e ralitetit zvicerian:

Ketu diskutohet se ky profesori e ka heq kryqin, kurse ky "profesori" yne na thote se po i vene kryqet.....hajde profesor hajde.....ahahahahahah.....i eshte bere truri kembane....!

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    He analizoje pak kontradikten e asaj qe kishe shkruar ti!!!
    Tema behet per nje profesor qe ka hequr kryqin nga muri i klases, qe nenkupton se kryqi ishte aty prej kohesh!!
    Ti, si burre i mire, vjen e na thua se me ligj ne Zvicer eshte ndaluar kryqi neper shkolla qe prej '90-tes, gje qe nenkupton se kryqet nuk jane me nepr shkolla!!
    Tashi ose deshe te thuash se lajmi eshte i rreme, ose deshe te thuash se ligjet ne Zvicer nuk aplikohen!!Kupton devijimin qe i bere temes???!
    Une nuk diskutoj fare punen e ligjit apo laicitetit te shtetit, i permbahem thjesht temes.........gje qe ti nuk bere!!
    Qarte??!
    Jarigas

Me thene te drejten me zhgenjeve ti the admiral!!! Thjesht vendosa te mos debatoj me persona qe s'dine te debatojne....kur ta kesh te qarte se per ēfare po ben gam-gam, atehere mund te flasim serish...
    Qet "gam-gam", e kam degjuar nga dikush, por s'me kujtohet tani

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •