Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

Lightbulb Diskutim mbi filmat pakuptim qe ju kan lane mbrese ...

HuHu! Po e hapi kyt teme diskutimi per gjith ata qe kan pelqy filma te veshtir mu kuptu. Ketu mund te kerkojn ndihmen e anetarve te tjer.

Un per vete kam dy filma qe m'kan pelqy shum dhe pse versioni im i filmit nuk ma mbush mendjen.

I pari asht Revolver i regjizorit Guy Ritchie, skenar te Luc Besson, me aktor kryesor Jason Statham dhe Ray Liotta.

I dyti asht The Fountain, i regjizorit Darren Aronofsky me Hugh Jackman dhe Rachel Weisz

Te dy m'kan pelqy shum dhe pse nuk i kam kuptu tamam, nqs dikush i ka pa mund te diskutojme rreth kuptimit te vertet qe ka dash ti japi regjizori.
    Por mendoj se per kta dy filma regjizori ka dasht qe secili spektator ti japi versionin e vet personel ... kshu thom un se nuk i kam kuptu mir lol
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    per keto me actions e ke fjalen ti?

hajde te diskutojme Caché dhe White Ribbon them une.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk mund te pelqej dot nje film, nese nuk i kuptoj dot ose nuk me ngjallin as interesin me te vogel per te me mbajtur aty te mberthyer ne kolltuk. Nese nje film sme terheq 10 min e para, ose ka raste kur pertoj te cohem te gjej telekomanden , ja i jap dhe 30 min nese prape nuk me jep asnje lloj efekti ne dac frike, ne dac ankthi, ose endrrimtareje ose * puplitur syckat e magjepsur* kam per borxh, fap kthej kanalin.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ne fillim nese nuk me duket interesant ose nuk e kuptoj,nuk humbi kohe,sidomos filmat qe kan shum fantazi si ndjek fare.

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    per keto me actions e ke fjalen ti?

hajde te diskutojme Caché dhe White Ribbon them une.
    Hmmm Revolver asht film psikologjik ska te baj me aksion dhe pse te jep pershtypjen e aksionit, kurse The Fountain asht e kunderta e aksionit lol

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nuk mund te pelqej dot nje film, nese nuk i kuptoj dot ose nuk me ngjallin as interesin me te vogel per te me mbajtur aty te mberthyer ne kolltuk. Nese nje film sme terheq 10 min e para, ose ka raste kur pertoj te cohem te gjej telekomanden , ja i jap dhe 30 min nese prape nuk me jep asnje lloj efekti ne dac frike, ne dac ankthi, ose endrrimtareje ose * puplitur syckat e magjepsur* kam per borxh, fap kthej kanalin.
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ne fillim nese nuk me duket interesant ose nuk e kuptoj,nuk humbi kohe,sidomos filmat qe kan shum fantazi si ndjek fare.
    Ju thoni po nuk e kuptut qe ne fillim nuk ju pelqen ose e ndalni ne gjysm por per mu i film mund te pelqehet dhe pse nuk kuptohet. Ne nji film nuk mund te pelqehet vetem skenari, asht dhe loja e aktoreve, fotografia, montazhi, muzika etj etj. Nejse secili mendimin e vet, ka demokraci ne kyt teme lol
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Hmmm Revolver asht film psikologjik ska te baj me aksion dhe pse te jep pershtypjen e aksionit, kurse The Fountain asht e kunderta e aksionit lol

Ju thoni po nuk e kuptut qe ne fillim nuk ju pelqen ose e ndalni ne gjysm por per mu i film mund te pelqehet dhe pse nuk kuptohet. Ne nji film nuk mund te pelqehet vetem skenari, asht dhe loja e aktoreve, fotografia, montazhi, muzika etj etj. Nejse secili mendimin e vet, ka demokraci ne kyt teme lol
    Qka me duhet ti pelqej fotot montazhin e lojen,kur nuk ngjall pak interesim te kuptohet se per qka behet fjale,me ka ndodh shpesh kam nejt pa gjum duke pare qka ndodhe ne fund,dhe prap ka perfundu kot behesha me nerva pa lidhje.

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Qka me duhet ti pelqej fotot montazhin e lojen,kur nuk ngjall pak interesim te kuptohet se per qka behet fjale,me ka ndodh shpesh kam nejt pa gjum duke pare qka ndodhe ne fund,dhe prap ka perfundu kot behesha me nerva pa lidhje.
    Pikerisht loja e aktoreve, imazhet, muzika etj ngjallin interes te nji film.
    Per kta dy filmat qe kam vu un, nuk asht qe si kam kuptu hiē, por kam dyshim ne versionin tim.
    D'Oh!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    speaking of music neper filma, do vecoja nje film qe e kam kuptu , por muzika kish nje melankoli qe ja kishin pershtatur filmit , skenarit dhe ngjarjeve qe te dritheronte e ta bente mishin puprrica puprrica. Te filmi me Zholine- Changeling. Muzika eshte e perkryer ndonese shume melankolike.

Kaq kisha. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nje film kur nuk te ngjall asnje lloje emocini behet jo interesant.
    Psh filmat qe flasin per te ardhmen , qe te gjithe nuk do i hypim me trenit por do kemi anije fluturuese ose tregon jeten e 4 cifteve ne periudha te ndryshme
    ngelin per mua filma kot qe me bejn te ndrroj kanalin e tv ose te iki nani nani.

Pastaj varet nga shijet e personit .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    speaking of music neper filma, do vecoja nje film qe e kam kuptu , por muzika kish nje melankoli qe ja kishin pershtatur filmit , skenarit dhe ngjarjeve qe te dritheronte e ta bente mishin puprrica puprrica. Te filmi me Zholine- Changeling. Muzika eshte e perkryer ndonese shume melankolike.

Kaq kisha. lol
    E kam pa Changeling por muziken se kam parasysh, e di qe Clint Eastwood ka qene kompozitori i pjese te madhe te filmave te tij, ndoshta dhe i ktij

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Nje film kur nuk te ngjall asnje lloje emocini behet jo interesant.
    Psh filmat qe flasin per te ardhmen , qe te gjithe nuk do i hypim me trenit por do kemi anije fluturuese ose tregon jeten e 4 cifteve ne periudha te ndryshme
    ngelin per mua filma kot qe me bejn te ndrroj kanalin e tv ose te iki nani nani.

Pastaj varet nga shijet e personit .
    Un pelqej gjith zhanret e filmave perveē atyre muzikor, kur kcehet dhe kendohet gjat gjithe filmit si me qene koncert jo film :/

Rrofshi per ndihmen tuj
    D'Oh!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •