Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Termet ne Kosove....

Prishtinë, 07.10.2010 (22.25)
    Të enjtën mbrëma rreth orës 22.25 minuta në Gjilan është regjistruar një dridhje e tokës, e cila ka shqetësuar qytetarët e atjeshëm. Dridhja e intensitetit të dobët është ndjerë në Prishtinë, në Shkup, Kumanovë dhe në Luginën e Preshevës. Enti Seizmiologjik i Maqedonisë ka njoftuar se tërmeti ka qenë 3.5 shkallë të Rihterit, ndërsa epiqendra ka qenë 10 kilometra në juglindje të Preshevës.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Nuk e pasna ndii hiq :$
    Ishalla nuk ndodh moo

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Nuk e pasna ndii hiq :$
    Ishalla nuk ndodh moo
    Shih kjo qysh shitet si e forte

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shih kjo qysh shitet si e A
    Hhahahh pse e fort :$..?

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    hahaha sa mendoja sa kam zbrit pak n pesh hahahah se paskam vrejt mi
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    e po i ndaloin shamiat,per kete edhe ka luhatje te tokes

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    e po i ndaloin shamiat,per kete edhe ka luhatje te tokes
    A din per cka ka luhatje te tokes??!!

Luhatje te tokes ka,sepse ne vendin ton fatketesishte jan duke ndodhur shum gjera te tmerrshme.
    Ne vendin ton gjithcka shkon mbrapeshte,dridhjet e tokes po ndodhin pik se parise sepse njerezit jan larguar nga rruga e KRIJUSIT TE UNIVERIST,tjetra eshte se populli jon injorante i ve ne krye te shteti njerezit qe nuk punojne per interesat e popullit,dhe cka eshte me e keqja prap i beson dhe i votone,qe disa vite Kosova udheheqet,prej afisa,komunistave,titistave,dhe tradheterve siq ka qen (Rugoviqi).
    Ne shtetin ton "sovrane",ne jemi bere ma zi se minoritete me shum kan te drejta shkiet se sa ne shqiptaret,me shum institucionet tona,preukupohen per minoritet dhe i ndertojne shtepi,se sa per familje te deshmoreve dhe veteran te UCK-se.
    Ne shqiptaret musliman jemi shum te privuar nga te drejtat,edhe pse politikanet tan thirre nata se jemi nje shtet "domokratik",por prap ne muslimanet shqiptar jemi te privuar nga eto drejta,elementare.
    Pra ne nje vende kur mohohet e drejta e besimit pa dallim feje,ne nje vende ku arrestohen cdo dite clirimtaret,ne nje vende ku shtypet ai i dobeti (edhe pse ka te drejte),ne nje vende ku udheheqet prej mafiozve,komunistave,titistave,tradhetarve,ne nje vende ku politikanet nuk punojne per popull dhe per bashkimin e trojeve ne kete raste trojeve shqiptare,ne nje vende ku nuk e marrin pushtetin njerezit atdhetar dhe te menqure por e marrin pushteti,injoratet,etj etj,ateher prite "termete",skamje,mjerim,luftra,revulicione,korrupsion,pa punesi,poshtrime te ati popullit,nenqmin te ati popullit,roberi mbi ate popull,etj

ZOTI e vedisofte popullin tone dhe politikanet ton,ZOTI na ndihmofte qe ta sendertojme amanetin e mijra deshmorve qe vdiqen per liri dhe pavaresi,ZOTI na ndihmofte qe ta bejem nje shtet ku te gjithe do ti ken te drejtat e veta pa dallim feje,ZOTI na ndihmofte ta bejme SHQIPERIN ETNIKE.AMIN.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Disa ke gjuajt nga korneri qetash.

Nuk pasna ndi per termet.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Disa ke gjuajt nga korneri qetash.

Nuk pasna ndi per termet.
    ahhaha,jo bre une vetem ne sulum jam

Po pasi qe ai antari e lidhi me bartjen e shamis,une shtjellova dicka me shum,nesje si do qofte ky eshte mendimi im,dhe qendroj me kete mendim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •