Edhe une si Shkruajtsja me lart mendoj Anjeza Shahini ka per te fituar....
~laterz~![]()
Edhe une si Shkruajtsja me lart mendoj Anjeza Shahini ka per te fituar....
~laterz~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Rosela ishte 100 here me e mire se Klajdi apo Anjeza,
Une per vete votova per Roselen por me delshin linjat e zena gjithe kohen,
Kjo ka qene e gjithe e sabotume
"I always tell the truth...even when i lie"
hahaha Ambriada loool)) ishte pjesa me e bukur e spektaklit
..
Nejse saper informacion dje u skualifikua Rosela Gjylbeguka ngelur vetem jevga edhe ai klajdi
Per mua e fiton e Jevga ka ze te bukur por ce do se i i ka hyp vetja ne qejf para kohe :P:P
Deejay.....
Ashtu eshte dejay e mbeshtes mendimi tend, ajo jevga iiiiii smund ta shof me sy, c'fare mendjemadheeee......Kushedi se ca i duket vetja. Me zemer kisha qef te fitonte Rosela se ka zerin shume natural po nejse kemi boll artista Shkodrane kshu qe ska rendsi ta fitoje ajo jevga!!!!
Hajde krenari kombetare hajde!!!
Dolen dy jevgj ne finale!
Dy finalistėt e spektaklit mė tė ndjekur nė Shqipėri "Ethet e sė Premtes"
Klajdi Musabelli & Anjeza Shahini
per mendimin tim konkursin e fiton anjeza..pak ashume dihej se kush do te dilte ne finale qe ne fillim.edhe ajo rradha e skualifikimit ishte sikur ta bente juria e joż spektatoret..me bete kurioze me kete punen e mendjemadhesise se une si kam ndjekur dot keto 3netet e fundit..sidoqofte e rendesishme eshte qe nga ky spektakel dolen me te vertete talente...
persh!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Anjeza jevge eshte vertete por e ka zerin te bukur dhe e vertete eshte qe ka pak mendjemadhesi.Klajdi eshte Skrapali ka ze te vecante vecse djalemamaje pak,megjithese ndoshta me te drejta se baben nuk e kishte.Rosela ka momente te bukura te zerit te saj sidomos ne pjesen e siperme te zerit,por zerin e poshtem e ka shume te ulet.Per mendimin tim Rosela ishte dhe vajze e shkeqyer.
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Edhe nje vote plus per Anjezen se ka ze teper te bukur.
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Ah na shkoi Rosela mekat se ka qen shume e lezetshme dhe me ze shume karakteristik dhe te embel.
Une mendoj se Anjeza do te jete e para edhe pse nuk eshte shume large mundesise as Klajdi. Asaj natyra ja ka dhuruar zerin.
Pershendetje Gjelbrimi
Shfrytezoje ti kohen qe mos te shfrytezoi ajo ty!.....
Krijoni Kontakt