Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 69 prej 69
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    korēe
    Postime
    26
    Eshte nje spektakel i bukur por me te bukur e ben prania e vajzave te bukura. Sa keq qe Elvana Gjata u s'kualifikua, ishte vertet shume sexy.
    ................E N D..............

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    vec para anjeza URIME FITOREN
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2003
    Postime
    45
    Pershendetje njerez! Nuk para hyj shume shpesh ne forum, por ju siguroj qe nuk eshte per mungese deshire, por mundesie.
    Naten e fundit une e pashe dhe eshte vertete vone per te dhene mendimin tim per ke do fitoje, se tashme ka fituar! Po tema eshte akoma aktuale ne nje plan tjeter...
    Shkodra eshte nje nga qytetet me me shume kulture dhe qe ka qene gjithmone me e hapur edhe me boten e jashtme. Per kete arsye me vjen keq te lexoj ne kete forum gjera te tipit, "jevga", "gabelja", etj etj. Nuk eshte njerezore, nuk jemi ne kohen e Hitlerit qe te bejme dallime mes zezakesh e ēifutesh e ku di une ēfare ideshe te tjerash delirante si keto. S'kam qene kurre partizane e dhenies se ēmimeve per hir te gjynahut dhe nuk do jem as kete radhe. Tani qe e lexova kete teme ng
    Kur ke mall pi nje gllenke te pijes se preferuar! Ishte e kripur?! S'ka gje, qe loti im mjaftueshem i nxehte sa per te ngrohur zemren me pranine time!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2003
    Postime
    45
    (padashje e dergova gjysme me falni!)Tani e lexova gjithe ē'keni shkruar nga fillimi ne fund! Dhe tanie mora vesh qe Klajdi nuk e ka te atin, dhe qe "sipas burimeve te pakonfirmuara" Anjeza nuk paska buke ne shtepi etj. etj.
    Anjezen vete nuk e njoh, te motren po, dhe ka goxha ze edhe ajo. Sjellja e saj ne skene nuk eshte aspak mendjemadhesi, por siguri ne vetvete dhe ajo e ēoi deri aty ku arriti. Njeriu duhet te jete elastik, dhe ajo eshte e tille ne skene. Nuk e di se sa jane kopetente ata qe kane folur deri tani ne fushen e muzikes, une nuk e mbaj veten per te tille, po njoh kenget qe u kenduan gjate ketij spektakli dhe kam pare raste ku ajo ka ditur te mbuloje gabimet e saj, dhe te te tjereve. Do kisha deshire t'ju shihja ju ne skene si do dilnit nga situata ne nje moment te veshtire, se te gjithe njerez jemi dhe mund te gabohemi. Dhe kete e them sepse skenen e kam provuar vete, jo pak here dhe prapaskenen e kam pare edhe ne festivale me rang kombetar. Ju them qe ne prapaskene eshte shpesh rremuje, stres, ngaterrese, dhe shkurt tmerr. I zoti eshte kush del nga situata dhe po e leshove veten mbarove, dhe jo vetem ne skene po kudo ne jete. Kush eshte mendjemadh, nuk i kushton me vemendje asaj qe ben dhe shpesh e leshon veten nga nje lloj mosperfillje ndaj ngarkeses. E keni pare ndonjeher ne kete plan. Kollaj te flitet keshtu nga karrigia para kompjuterit apo nga kolltuku para skenes apo televizorit. Uroj te mos ju kem merzitur me kete qe shkruajta, po gjerat besohen kur je nen lekuren e te tjereve, dhe zeri ne skene mezi kontrollohet kur flet dhe jo me kur kendon para nje jurie qe per jave me radhe i ka bere te ndihen si para gijotines. E dini nje detaj te vogel? Kur je ne skene muziken qe te leshon regjia nuk e degjon mire dhe une qe po jua them nuk jam kengetare, aspak, po e kam provuar te jem ne skene ne kohen qe leshohet muzika dhe duhet t'i gjesh kohen me bingo. Ata nuk kishin asnje kufje ne vesh nese e keni vene re! Per kete urime se te gjithe jane per t'u pergezuar. Po nga goja e asnjerit nuk do doja te degjoja dallime ngjyre. Dhe une qe po jua them nuk jam me prejardhje me ngjyre, as nga fis i larget madje. Nese vertete eshte njeri qe vjen nga familje me te ardhura modeste, eshte nje merite per te cilen i takon te jete krenare, se askush nuk thote dot qe kane qene te manipuluara votat. Me ēfare do t'i paguante?! E them edhe njeher ne finale shkelqyen te gjithe pa as me te voglin perjashtim. Mos harroni qe nuk kane mbaruar Akademine e Arteve eshte art natyral! Me respekt per te gjithe ata qe shkruajten ne kete teme dhe per ata qe do kene durimin te me lexojne deri ne fund!
    Kur ke mall pi nje gllenke te pijes se preferuar! Ishte e kripur?! S'ka gje, qe loti im mjaftueshem i nxehte sa per te ngrohur zemren me pranine time!

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439

Urime Anjeza Shahini per fitoren.

1000 vota me shume se Klaidi qe un kisha deshir te fitonte.
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

The Bad Guy Maska e AlBeS
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    Hangar 18
    Postime
    74
    Shyqyr qe mbaroi se nuk u duronte perzoten..ababababa
    Urime per ato qe s'fituan
    "I always tell the truth...even when i lie"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    10
    Urime per Anjezen dhe suksese. Une edhe shume me heret kam deklaruar se pikerisht ajo do te del e para sepse kishte zerin te cilin ja ka fal natyra dhe ajo din ta ushtroj per kengen.

Une vetem theme se sa ma shpejt edhe Ethet e se Premtes Dy si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosove, Maqedoni dhe vendet tjera ku ka shqipetar dhe eshte e mundure diqka e ketille, sepse ishte mrekulli dhe shanse per te rinjet

Jurise shume respekt qe se bashku me Pali Kuken dhe Ardin e ben kete mrekulli.

Pershendes te gjithe anetaret e ketij Forumi dhe Shqiptaret kudo jane.

Me nderime Gjelbrimi nga Kosova
    Shfrytezoje ti kohen qe mos te shfrytezoi ajo ty!.....

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Urime ju thash qe do fitonte Anjeza... hallall i takonte Vaēe Zela 2

P.S Mua me pelqeu shume dueti qe beri Anjeza me Klajdin dhe ai humoristi nga Elbasani...na shkriu....

~laterz~
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Te nderuar/a

Ishte knaqesi ti shofesh 11 finalistet ne Prishtine!Per shumicen e finalisteve ishte hera e pare vizita ne Kosove.

Uroj Adi Krasten per iden edhe RTV21 per transmetimin dirket te keti eveniment qe do mbahet ne Prishtine.

Ate qe nuk po e bejn politikanet po e ban populli edhe artistet.

Ju pershndes kudo qe jeni,
    Mjellma

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Informacion per Mitropoline e Korces
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 06:11
  3. Ethet e se premtes!
    Nga Enkela B. nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 05-12-2007, 16:17
  4. Vlore ..dizet e di ..dizet e tre.
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 09:56
  5. Faqe te erreta te LNCL.
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-09-2002, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •