Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47

si ka mundesi te ndodhe kaq shpejt

Si Te Ndodhe Kaq Shpejt,,,,motra Ime Eshte 35 Vjec Dhe Ne Te Dyja Duhemi Shume Dhe Nuk I Leme Gje Njera Tjetres Pa Treguar Ajo Eshte E Martuar Dhe Ka 3 Vjet Ne Keto Vite Nuk Ka Dashur Te Beje Femije Per Arsye Te Shkolles ,,,dhe Kryente Mardhenie Me Mbrojtese Sepse Kishte Frike Se Mos Ngeleshe Pa Mbaruar Shkollen,une I Thosha Do Mbetesh Pa Femije Posi Posi Me Thoshte,,,,,ne Shtator Vendosi Te Mbeteshe Shtatzane Dhe Krevi Mardhenie Ne Ovolimin E Vezes Psh Ajo I Kishte 33 Dite Mestruacionet Ne Diten 19 Vendosi,,,,,qe Javen E Dyte Nuk Ishte Mire Kam Mbetur Me Thoshte Une Nuk E Besoja ,,po Mestuacionet Po I Vonohen Ne Fakt Ajo Me Vonese I Vine I Ka Te Cregulta Sot Qe Po Ju Shkruaj Beri Testin Dhe I Doli Me Dy Vija Po Njera Me E Eret Se Tjera Jo Te Dyja Vijat Njesoj ,,i Beri Te Dyja Testet Qe I Kishte Ne Kuti Dhe Po Njesoj,asaj Nuk I Vjen Per Te Vjelle Vetem Se I Dhemb Stomaku Dhe Asgje Tjeter
    Mestruacionet Sot I Ka 36 Dite Qe Nuk I Kane Erdhur ,,,,,mund Te Jete Shtatzane ,,qe Per Here Te Pare Qe E Provovi Ajo Ka Tre Vjet Qe Eshte Ruajtur Si Ka Mundesi Kur Ben Testin E Shtatzanise Si Tregon Me Respekte Vasiana

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk ka asgje per tu habitur. Dhe njehere te vetme te kryesh marredhenie eshte e mjaftueshme per te ngelur shtatezane. Urime motres! Sa per shenjat. KA qe i kalojne2 muajt e pare pa shenja fare.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    po tani pse habitesh
    nuk thua shyqyr
    duhet te gezohesh
    Lexova nje studim qe femrat mbeten shtatezane jo vetem ne periudhen gjate ovulacionit por ne te gjitha periudhat pervec periudhes se menstruacionit.
    Keshtu qe hapni syte dhe mos rrini e numeroni ditet apo masni temp per te gjetur periudhen e ovulacionit,nuk pika me uje

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Hahaha,nga pervoja Ti mi Marya?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    [A=e panjohura;2888685]Hahaha,nga pervoja Ti mi Marya?[/QUOTE]
    hahaha
    he pra ho
    habitem kur njerezit habiten qe edhe nje femer mbi 35 vjecare mund te mbetet shtatezane tak fak

po pati nje regjim jete te ekulibruar pa duhan , pa substanca toksike , pa ekscese ne jete mund te ruash formen dhe shendetin e nje vajze 20 vjecare

te pakten keshtu me dolen analizat e fundit sidomos per trisomin
    e ke rrezikun me tha 1/50000
    qe eshte ekivalenti i rrezikut te nje vajze 20 vjecare

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Keq te ngelesh shpejt shtatzane e keq te ngelesh vone e keq mos ngelesh fare , pffffffff .Ka femra qe muajin e pare te shtazanise nuk kane asnje shenje , ka qe tre muajt e para i kalojne shume keq , ka qe te gjitha muajt i kalojne keq ka dhe nga ato shtatzanira qe nuk sjellin asnje problem deri ne fund .Asngje nuk eshte e sigurt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Keq te ngelesh shpejt shtatzane e keq te ngelesh vone e keq mos ngelesh fare , pffffffff .Ka femra qe muajin e pare te shtazanise nuk kane asnje shenje , ka qe tre muajt e para i kalojne shume keq , ka qe te gjitha muajt i kalojne keq ka dhe nga ato shtatzanira qe nuk sjellin asnje problem deri ne fund .Asngje nuk eshte e sigurt.
    e sigurt eshte qe nuk je me e virgjer
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •