Cora ti thua; edhe pse se keni pare duhet te dini titullin?! Si behet kjo?. Hidh ndonje foto tjeter , mbase e gjejme.
Cora ti thua; edhe pse se keni pare duhet te dini titullin?! Si behet kjo?. Hidh ndonje foto tjeter , mbase e gjejme.
Jam ne cell dhe te gjitha fotot kane titullin aty e si editoj dot qe ketu. Lol......por do te te ndihmoj. Eshte film me lufte,lufte kunder nazizmit. Televizioni shqiptar e ka dhe shpesh. mbase ne vitet 70. Por kalamajte kur luanin ia permendnin titullin edhe ne vitet 80. Film me gjermane eshte. Lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Zapata mi? lol une smbaj mend karakter tjeter qe luanin kalamajte.. Edhe postoje foton se I won't cheat. Dhe une nga cell jam, e se shoh/bej dot ate trick . Lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 04-04-2012 mė 10:54
Hahahaaaaa ne nje kohe me zapaten shfaqej,por ky si prodhim besoj qe eshte me I ri se zapata. Zapata eshte prodhuar ne '53 me duket. I je afru shume Pink!
Uaaaa, pyesni prindet,gjyshet ....por mos ma lini pyetjen pa pergjigje,plzzzz.S'po duket as Xheku kendej,por edhe ai veshtirese e gjen,pa pyetur ish kryetarin e frontit. lol
Rus eshte ky cora? Filmin s'e kam pare po si emer besoj do me kujtohet kur ta thuash ti.
Capajev![]()
Si kemi ketu afer qe ti pyesim. Ja te pyes ne fb. Lool
Na thuaj me ca shkronje fillon te pakten?! ( me gjermane mazallah qe me vjen ne mend ndonje super hero) lol
Cora, sapo pyeta ne FB dhe asnje pergjigje. Nga 50 qe ishin online, u bene te gjithe offline. Sma merr mendja se ishte pyetja ime. I give up! ( une mbaj mend qe kur luanim jashte perdornim vetem Komisar Katanin, ky ka qene superhero per ne atehere )![]()
Krijoni Kontakt