Close
Faqja 67 prej 102 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 1014

Tema: Movie puzzle

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    eee, skishte nga tė mė shkonte mendja. Tė thash qė filmat e vjetėr i kam problem, i gjej nqs i kam parė, nqs jo s'kam nga t'u vij anash.

Tarzan dhe his mate, viti 1934. Shiko njė herė ēar viti ka qenė. Nė 1924 ka lind gjyshi im lol.
    Life's too short to remove USB safely.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin

Tarzan dhe his mate, viti 1934. Shiko njė herė ēar viti ka qenė. Nė 1924 ka lind gjyshi im lol.
    Ke te drejte qe gjysherit tane kane lindur ne fillim te 1900, por kjo s'do te thote gje.
    Ja psh, kur te behesh gjysh ti, une ve bast, qe do e besh nipin tend, qe te shikoje LION KING me zor, apo jo? Megjithate eshte heret per te folur. Le te presim kur te behesh gjysh.

Sa per tarzanin ishte e para foto qe rastisa ne google. Prandaj thashe mos u kap tek bardhe e ziu, as tek aktoret e panjohur per ty, por tek shpatullat e zhveshura, pasi jane bere 200 "tarzana" deri me sot,por ky qe luan kete , Johnny, eshte komshiu yne rumun.

P.S. Si perfundim ,kjo s'do te thote, qe duhet te marresh hak, duke vene nje film te veshtire per mua. (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Gjithsesi ėshtė shumė shumė larg 1934, filmat e asaj periudhe me noi pėrjashtim nuk pėrtypen dot sot, tė paktėn pėr mu. Se kisha parė dhe s'kam faj qė se gjeta, ama e gjeta qė ishte lakuriq. (Tani qė po e mendoj edhe mund ta kisha gjetur me llogjikė, ja qė se bėri shkėndijėn truri). Nejse hiku, 1-0 pėr ty.

Prit ta gjej njė film tė lehtė...

p.s. Lion Kingu mė bėn me qajt edhe tashi .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Ke te drejte qe gjysherit tane kane lindur ne fillim te 1900, por kjo s'do te thote gje.
    Ja psh, kur te behesh gjysh ti, une ve bast, qe do e besh nipin tend, qe te shikoje LION KING me zor, apo jo? Megjithate eshte heret per te folur. Le te presim kur te behesh gjysh.

Sa per tarzanin ishte e para foto qe rastisa ne google. Prandaj thashe mos u kap tek bardhe e ziu, as tek aktoret e panjohur per ty, por tek shpatullat e zhveshura, pasi jane bere 200 "tarzana" deri me sot,por ky qe luan kete , Johnny, eshte komshiu yne rumun.

P.S. Si perfundim ,kjo s'do te thote, qe duhet te marresh hak, duke vene nje film te veshtire per mua. (lol)
    sa e vjeter qeke dhe ti

nuk me pelqen USA po per nje krushqi nuk do thoja jo

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    sa e vjeter qeke dhe ti
    Po, shume.

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    kisha nja 3-4 filma ndėrmend. Po vendosa pėr kėtė. Kam njė parandjenjė qė ke me e gjet me tė parėn. E ke parė, 1 milion % siguro.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nuk di c'te them. S'me kujtohet fytyra e ketij me cigare, ndersa ai tjetri eshte duke e lare. (lol)

Nga rrobet qe kane veshur dhe ngjyrat e tyre duket si film i viteve 40. Ne cdo foto qe sheh njeriu, krijon pershtypjen e pare e cila s'te hiqet gjate gjithe kohes. Edhe mua me krijoi pershtypjen e Bogartit ai qe po lahet, nga gjatesia, pesha floket dhe ngjyra e lekures. Por edhe mund te gabohem sepse mund te jete film i mevonshem por fotoja ne bardh e zi. Kush pret deri neser ne darke. Se ti, sa te zgjohesh, sa te besh shtanga...ehuuuu. (lol)

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Do jem kėtu deri sa ta gjesh. . Nuk ėshtė Bogarti, megjithėse mund ta gjesh se cili aktor ėshtė (shumė i njohur) edhe nga ai pocizion ku ėshtė duke larė fytyrėn. Ėshtė filmi pass WW2. Film shumė shumė i njohur.

Te fotoja mė poshtė do gjesh shumė info. Nė veēanti sfondi.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Prodhim i kujt eshte?

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Gjendet po a thash cili regjisor ėshtė, e gjen me google ti, mos bėj si e ndershme .

Ky film sot ruhet nė National Film Registry pėr vlerat kulturore dhe estetike qė mbart.

Faqja 67 prej 102 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •