me kujtohet kur ishim te vegjel i prisnim mollet feli te holla dhe i piqnim ne furre, beheshin te mira
nuk kam bere qe atehere![]()
me kujtohet kur ishim te vegjel i prisnim mollet feli te holla dhe i piqnim ne furre, beheshin te mira
nuk kam bere qe atehere![]()
Keto me karamele, duken te bukura. Po me cokollat duhet te jene me yammi. Thx te gjitheve per idete. Tani sme ngelet vetem ti ve ne praktike, se ne leter i kam te shkruara te gjitha. Ne te mira ua shperblefsha dhe juve.
p.s. m'kane dhene dhe nje recete si per tip smothie me apple. Do e jua jap me vone dhe juve. E shifni, njera dore lan tjetren.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink dergona ndonje cope ketej kur te pregatiten.
shoke dhe shoqe, shifni c'molle kam vjel. si te borebardhes.![]()
Ti kishe lene aty me mire aq te bukura jane, vrasese e molleve!![]()
Broken, shif c'a ndodh ketej. Eshte 1 faqe mali e mbjellur plot me peme me molle. Te llojeve te ndryshme. Parcela parcela. Ka rruge makine, deri ne maje fare. Ai pronari i ka rene lapsit- ka krijuar "apple picking me duart e tua". Shkon, te jep qese, trajset lol, falas. Mblidh sa te duash, nje qese ne fund te thote eshte 25 dollars, kur te zbresesh aty poshte. Kur te mbledhesh mollet ha sa te duash, i ke dhurate nga ai. Po duke qene se mollet duhen mbledhur, ky krijon kete lloj biznisi- ec, harxho benzinen tende, mblidh mollet vete, e ne fund paguaj. Sesa te punosoj ai puntore e ti paguaj ato, qe une te ble mollet ne fund.
Aq molle kishin hedhur ne toke, sa kushedi sa kam shkelur padashje. LOL.
Edhe kenaqesia qe te jep vjelja e nje fruti duhet paguar, se ka keq pronari..e ka menduar mire, te pakten trajset i jep falas
si perfundim, me sa kile molle arrite ne shtepi ate dite?
Me 2 qese plot. Paguan per qese, Jo per kg.![]()
Krijoni Kontakt